• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

94u gördüm abla sonra dikkat etmeye başladım 92ye indim ama çok sıkı bi diyetle değil
Haa tmm o zaman cnm :) bugün sabit olduysan cumaya kesin eksi gelir demektir
Kahvaltı 11:00 yulaf lapası, (su, yulaf ezmesi, kakao,bir tk bal, 1 muz, 2 cevizEki Görüntüle 2753641 kahvemi şuan içiyorum 1 armut ile 😊Eki Görüntüle 2753642
Muz varken bala verek yokmus aslinda cnm
Detoks listesi uygulcam 3 günlük abla o yüzden yok
Ooo baya eksi gelir o zaman cnm

Haa tmm o zaman cnm :) bugün sabit olduysan cumaya kesin eksi gelir demektir

Muz varken bala verek yokmus aslinda cnm

Ooo baya eksi gelir o zaman cnm
İnşallah ablacım gelmeli yanii☺️
ben daha önce yulaf lapası kaç kere yaptıysam beğenmeyip yiyememiştim ama muz koymamıştım bu gün bide muzlu deniyim son şansı veriyim dedim. Sonradan bende farkettim olmamalıymış evet 😊

İnşallah ablacım gelmeli yanii☺️
ben daha önce yulaf lapası kaç kere yaptıysam beğenmeyip yiyememiştim ama muz koymamıştım bu gün bide muzlu deniyim son şansı veriyim dedim. Sonradan bende farkettim olmamalıymış evet 😊
Bende muzlu sevmemistim :)) ben incir yada hurmayla seviyorum
Merhaba :KK24:
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -0.6
Cok güzel cnm aynen devam 😍
Birşey dicem. Ben geçen gün buraya pat diye yazıp devam ettim. Hiç sormadım, burada devam etmem sorun değil değil mi? birden aklıma geldi :KK48:
Sorman hata fulyacim 💕💕💕gelmene cok mutlu oldum 😍

Ben foto cekemedim ptesi eşim evde çocuklar curcuna
Ben de banyoya kıtleyıp ancak oyle yapabılıyorum
Cuma:84.3
Ptesi:83.7
Fark:-600
Harıka
Eki Görüntüle 2753480 Günaydın kızlar, 1 gram bile eksi yok 🙄
Olsun canım cumaya daha cok var
Gunaydin
Mutlu haftalar

2 gün fena degildim ama dün abarttim 😬
Hamur tatli yoktu ama ekmegi abarttim
Gece peynir ekmek yedim 😐
Dün eksideydim bugun arti olmuşum

Bugünden itibaren menü yazip tam anlamiyla basliyorum insallah
Odemdır belkı abla
Buhun nasilsin cnm gectimi baş agrin

Liste cok guzel olmus eline saglik 😍
Basım gectı abla cok sukur
Fazla bisey degil, cuma ya eksi gelecegi kesin
Cuma cumartesi kuru fasulye vardı ust uste muhtemelen ondan abla
Merhaba :KK24:
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -0.6
Harıka
Birşey dicem. Ben geçen gün buraya pat diye yazıp devam ettim. Hiç sormadım, burada devam etmem sorun değil değil mi? birden aklıma geldi :KK48:
😘😘

Akşam yemeği 17:25, yoğurt biraz turşu ile birlikte 5AFF02BD-67E1-4B5E-BEED-7E42F8A7FEF1.jpeg

Akşam yemeği 17:25, yoğurt biraz turşu ile birlikte Eki Görüntüle 2753867
Afiyet olsun güzel görünüyor.
Dikkatimi ceken birsey soylemek istedim sanki tabaklarin cok büyük, benimde yemek takimim oyle. Ben kase kullandigim zamanlar daha dolu yemiş hissettim. Buyuk tabakta az yeyince sanki az yemisim gibi hissediyorum

Afiyet olsun güzel görünüyor.
Dikkatimi ceken birsey soylemek istedim sanki tabaklarin cok büyük, benimde yemek takimim oyle. Ben kase kullandigim zamanlar daha dolu yemiş hissettim. Buyuk tabakta az yeyince sanki az yemisim gibi hissediyorum
Teşekkür ederim. Normal yemek tabağı 2 yemek kaşığı koymuştum yemeği ama fazlamı dersin. Küçük tabaklara geçip 1er kaşıklamı devam etsem 😊

Teşekkür ederim. Normal yemek tabağı 2 yemek kaşığı koymuştum yemeği ama fazlamı dersin. Küçük tabaklara geçip 1er kaşıklamı devam etsem 😊
Hayir yemegin miktari normal ama tabakta az durdugu icin az yemissin gibi hissedebilirsin demek istedim :)

Hayir yemegin miktari normal ama tabakta az durdugu icin az yemissin gibi hissedebilirsin demek istedim :)
Hee evet bazen öyle oluyo bi arkadaşım vardı oda tatlı kaşığıyla yerdi yemeği dhaa çok yemiş gibi hissediyodu. Yarın o şekilde yapıyım ben belki doydum sanarım 😊

Hee evet bazen öyle oluyo bi arkadaşım vardı oda tatlı kaşığıyla yerdi yemeği dhaa çok yemiş gibi hissediyodu. Yarın o şekilde yapıyım ben belki doydum sanarım 😊
Ben ozellikle salatayi cok buyuk kaplarda yiyorum.ooooo bir koca tabak salata yedim doyurur beni diyorum 🥰😂

Back