Doğal şeyler sonuçta ekstra seker alimi olmazsa gündüz alinan tolere edilieAma şuan farkettim muz, armut ve bal biraz fazla oldu sanırım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal şeyler sonuçta ekstra seker alimi olmazsa gündüz alinan tolere edilieAma şuan farkettim muz, armut ve bal biraz fazla oldu sanırım bugün
Haa tmm o zaman cnm :) bugün sabit olduysan cumaya kesin eksi gelir demektir94u gördüm abla sonra dikkat etmeye başladım 92ye indim ama çok sıkı bi diyetle değil
Muz varken bala verek yokmus aslinda cnmKahvaltı 11:00 yulaf lapası, (su, yulaf ezmesi, kakao,bir tk bal, 1 muz, 2 cevizEki Görüntüle 2753641 kahvemi şuan içiyorum 1 armut ile Eki Görüntüle 2753642
Ooo baya eksi gelir o zaman cnmDetoks listesi uygulcam 3 günlük abla o yüzden yok
Başka şeker almam zaten tatlı harici bişeyde kullanmıyorum şeker tatlıda yemediğim sürece inşallah tolere edilirDoğal şeyler sonuçta ekstra seker alimi olmazsa gündüz alinan tolere edilie
İnşallah ablacım gelmeli yaniiHaa tmm o zaman cnm :) bugün sabit olduysan cumaya kesin eksi gelir demektir
Muz varken bala verek yokmus aslinda cnm
Ooo baya eksi gelir o zaman cnm
Bende muzlu sevmemistim :)) ben incir yada hurmayla seviyorumİnşallah ablacım gelmeli yanii
ben daha önce yulaf lapası kaç kere yaptıysam beğenmeyip yiyememiştim ama muz koymamıştım bu gün bide muzlu deniyim son şansı veriyim dedim. Sonradan bende farkettim olmamalıymış evet
Cok güzel cnm aynen devamMerhaba
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -0.6
Sorman hata fulyacim gelmene cok mutlu oldumBirşey dicem. Ben geçen gün buraya pat diye yazıp devam ettim. Hiç sormadım, burada devam etmem sorun değil değil mi? birden aklıma geldi
Kabaktan spagetti yapıcam abla eger usenmezsem Cocukları dısarı cıkardım sımdı kendim yuruyuse cıkıcamBugün ne yemek yapicaksiniz kizlar
Ben de banyoya kıtleyıp ancak oyle yapabılıyorumBen foto cekemedim ptesi eşim evde çocuklar curcuna
HarıkaCuma:84.3
Ptesi:83.7
Fark:-600
Olsun canım cumaya daha cok varEki Görüntüle 2753480 Günaydın kızlar, 1 gram bile eksi yok
Odemdır belkı ablaGunaydin
Mutlu haftalar
2 gün fena degildim ama dün abarttim
Hamur tatli yoktu ama ekmegi abarttim
Gece peynir ekmek yedim
Dün eksideydim bugun arti olmuşum
Bugünden itibaren menü yazip tam anlamiyla basliyorum insallah
Basım gectı abla cok sukurBuhun nasilsin cnm gectimi baş agrin
Liste cok guzel olmus eline saglik
Cuma cumartesi kuru fasulye vardı ust uste muhtemelen ondan ablaFazla bisey degil, cuma ya eksi gelecegi kesin
HarıkaMerhaba
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -0.6
Birşey dicem. Ben geçen gün buraya pat diye yazıp devam ettim. Hiç sormadım, burada devam etmem sorun değil değil mi? birden aklıma geldi
İncirli ve hurmalıyıda deniyim birgün o zaman hiç denemedimBende muzlu sevmemistim :)) ben incir yada hurmayla seviyorum
Cok güzel cnm aynen devam
Sorman hata fulyacim gelmene cok mutlu oldum
Afiyet olsun güzel görünüyor.Akşam yemeği 17:25, yoğurt biraz turşu ile birlikte Eki Görüntüle 2753867
Ben pisirerek yapmistim cnm puding gibi :)İncirli ve hurmalıyıda deniyim birgün o zaman hiç denemedim
Teşekkür ederim. Normal yemek tabağı 2 yemek kaşığı koymuştum yemeği ama fazlamı dersin. Küçük tabaklara geçip 1er kaşıklamı devam etsemAfiyet olsun güzel görünüyor.
Dikkatimi ceken birsey soylemek istedim sanki tabaklarin cok büyük, benimde yemek takimim oyle. Ben kase kullandigim zamanlar daha dolu yemiş hissettim. Buyuk tabakta az yeyince sanki az yemisim gibi hissediyorum
Hayir yemegin miktari normal ama tabakta az durdugu icin az yemissin gibi hissedebilirsin demek istedim :)Teşekkür ederim. Normal yemek tabağı 2 yemek kaşığı koymuştum yemeği ama fazlamı dersin. Küçük tabaklara geçip 1er kaşıklamı devam etsem
Evet bende pişirdim abla muzu sonradan ekledim içineBen pisirerek yapmistim cnm puding gibi :)
Hee evet bazen öyle oluyo bi arkadaşım vardı oda tatlı kaşığıyla yerdi yemeği dhaa çok yemiş gibi hissediyodu. Yarın o şekilde yapıyım ben belki doydum sanarımHayir yemegin miktari normal ama tabakta az durdugu icin az yemissin gibi hissedebilirsin demek istedim :)
Ben ozellikle salatayi cok buyuk kaplarda yiyorum.ooooo bir koca tabak salata yedim doyurur beni diyorumHee evet bazen öyle oluyo bi arkadaşım vardı oda tatlı kaşığıyla yerdi yemeği dhaa çok yemiş gibi hissediyodu. Yarın o şekilde yapıyım ben belki doydum sanarım
Beynimizi kandırıyoruz bir nevi güzel yöntem ama bence işe yararBen ozellikle salatayi cok buyuk kaplarda yiyorum.ooooo bir koca tabak salata yedim doyurur beni diyorum