💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim dolapta bir suru sebze var gecen hafta aldım ama bu hafta hıc yemedik yarın dan itibaren biriyle baslamam lazım ama ne yapsam ne pısırswm bilemedim
sebze ne var mesela. kereviz salatası yapabilirsin. karnıbahar+brokoli+kapya+mısır+maydanoz la zeytinyalı limonlu salata güzel oluyor. patlıcan çullama ya da babagannuş. yoğurtlu cevizli kabak. bunlar meze salata türleri. yanına et, balık, tavuk çok güzel olur.

Çok güzel.
Saklambaç oynuyoruz biz de bol bol.
Bir de çoraplarla kartopu savaşını çok seviyorlarama baştan çorapları toplama konusunda anlaşmak lazım
Oda iyi fıkırmıs yarında onu oynayalım barı evde piknik kesmedi gercegını istiyor
Kabak, kereviz, bruksel lahanası, brokoli, Karnabahar var yemeklik

Oda iyi fıkırmıs yarında onu oynayalım barı evde piknik kesmedi gercegını istiyor

Kabak, kereviz, bruksel lahanası, brokoli, Karnabahar var yemeklik
gayet güzel. hem meze tarzı şeyler çıkar hem de yemeklik.
etli kerevizli pırasalı nohutlu bir yemek var. bak o da çok güzel oluyor. acayip lezzetli.

Kızlar gündüzleri hiçbişey yok ama gece bu saatlerde aman allahım miğdem kazınıyo mutfağa gitmemek için zor duruyorummm

geceleri uyku düzeni de kaçtı. geç yatıyorum. şimdi de sıcak birşeyler içiyorum. detoks çayı.
sıcak içecekler bastırır aklında olsun. mesela kabuk tarçın çayı.
Evet bu tatillerden bende 1lere 2lere kadar uyuyamıyorum. Az önce az sütlü kahve içtim şu granülle yapılan yarı su yarı süt ama 1 saat geçti yine aynı. Pazartesi bi alışverişe cıkayım ben kendime yeşilçaylar detoks çayları baharatlar alayım

Sen gittiğinde 74. 5 falandım
Şimdi 72.9 .
1.6 vermişim abla :))
Mefkurem
Masallah 6 lara az kalmis cnm
Cok mantiksiz
Memnun oldum ozgecim
Masallah hayatinin baharindasin :)) bu yaşda dikkat edersen cabucak verirsin
Baslangic icin cok guzel cnm
Sabaha bol yesillikde ekliyebilirsin

Sabah gecmi kalkiyorsun
ben meze hazırlamayı düşünüyorum. dolapta hazır olsun. yemeklerin yanına iyi oluyor. hem de çeşit oluyor. tavsiye ederim.
Hangilerini yapmayi dusunuyorsun cnm

İnşallah ablacım yok tatil olduğu için bugünlerde saatler baya bi kaydı ama pazartesi erkenden kahvaltımı yapmış olucağım inşallah Yeşillik konusunda da sözünü dinleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…