sebze ne var mesela. kereviz salatası yapabilirsin. karnıbahar+brokoli+kapya+mısır+maydanoz la zeytinyalı limonlu salata güzel oluyor. patlıcan çullama ya da babagannuş. yoğurtlu cevizli kabak. bunlar meze salata türleri. yanına et, balık, tavuk çok güzel olur.Benim dolapta bir suru sebze var gecen hafta aldım ama bu hafta hıc yemedik yarın dan itibaren biriyle baslamam lazım ama ne yapsam ne pısırswm bilemedim
Oda iyi fıkırmıs yarında onu oynayalım barı evde piknik kesmedi gercegını istiyorÇok güzel.
Saklambaç oynuyoruz biz de bol bol.
Bir de çoraplarla kartopu savaşını çok seviyorlarama baştan çorapları toplama konusunda anlaşmak lazım
Kabak, kereviz, bruksel lahanası, brokoli, Karnabahar var yemekliksebze ne var mesela. kereviz salatası yapabilirsin. karnıbahar+brokoli+kapya+mısır+maydanoz la zeytinyalı limonlu salata güzel oluyor. patlıcan çullama ya da babagannuş. yoğurtlu cevizli kabak. bunlar meze salata türleri. yanına et, balık, tavuk çok güzel olur.
gayet güzel. hem meze tarzı şeyler çıkar hem de yemeklik.Oda iyi fıkırmıs yarında onu oynayalım barı evde piknik kesmedi gercegını istiyor
Kabak, kereviz, bruksel lahanası, brokoli, Karnabahar var yemeklik
aynenKızlar gündüzleri hiçbişey yok ama gece bu saatlerde aman allahım miğdem kazınıyo mutfağa gitmemek için zor duruyorummm
Suylada basılmıyo erken uyumak tek kaçış sanırım
geceleri uyku düzeni de kaçtı. geç yatıyorum. şimdi de sıcak birşeyler içiyorum. detoks çayı.Suylada basılmıyo erken uyumak tek kaçış sanırım
Evet bu tatillerden bende 1lere 2lere kadar uyuyamıyorum. Az önce az sütlü kahve içtim şu granülle yapılan yarı su yarı süt ama 1 saat geçti yine aynı. Pazartesi bi alışverişe cıkayım ben kendime yeşilçaylar detoks çayları baharatlar alayımgeceleri uyku düzeni de kaçtı. geç yatıyorum. şimdi de sıcak birşeyler içiyorum. detoks çayı.
sıcak içecekler bastırır aklında olsun. mesela kabuk tarçın çayı.
Masallah 6 lara az kalmis cnm
Cok mantiksizşu şoktayımpatatesin glisemik değerlerine baktım.
haşlanmış yine 110-130 arası
ayçiçek yağında kızartılmış elma dilimli 77
fırınlanmış 115 ile 130 arası
haşlanıp 1 gün buzdolabında bekletilmiş 81
kızlar yüklenin patates kızartmasına
Memnun oldum ozgecimHoşbuldum bende özge mesanı yeni görebildim kusura bakma zuhal abla demeliyim 25 yaşındayım, ne güzel allah bahtlarını güzel eylesin evlatlarının ablacımistanbulda yaşıyorum İstanbulluyum1 yıllık evliyim evlendikten sonra işi bıraktım evde vakit gecirmeye çalışıyorum, cocuk yok
Baslangic icin cok guzel cnm13:15 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Minik bir parça beyaz peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça
1 dilim tam buğday ekmeği
16:20
Sade türk kahvesi
19:00 Akşam yemeği
2şer tane tavuk but ve kanat
Ayran
Zeytinli havuç turp salatası
2 lt su + 15 dk leslie 1, 15er kez karın basen bacak egzersizleri
Bugünlerde tatil olduğundan eşim evde olduğu için öğün saatleri geç oluyo. Hafta içi düzelicek inşallah
Hangilerini yapmayi dusunuyorsun cnmben meze hazırlamayı düşünüyorum. dolapta hazır olsun. yemeklerin yanına iyi oluyor. hem de çeşit oluyor. tavsiye ederim.
İnşallah ablacımMasallah 6 lara az kalmis cnm
Cok mantiksiz
Memnun oldum ozgecim
Masallah hayatinin baharindasin :)) bu yaşda dikkat edersen cabucak verirsin
Baslangic icin cok guzel cnm
Sabaha bol yesillikde ekliyebilirsin
Sabah gecmi kalkiyorsun
Hangilerini yapmayi dusunuyorsun cnm
Sen daha önce takimlara katilmismiydin cnmİnşallah ablacımyok tatil olduğu için bugünlerde saatler baya bi kaydı ama pazartesi erkenden kahvaltımı yapmış olucağım inşallah Yeşillik konusunda da sözünü dinleyeceğim
Oo herşey varmış :))Oda iyi fıkırmıs yarında onu oynayalım barı evde piknik kesmedi gercegını istiyor
Kabak, kereviz, bruksel lahanası, brokoli, Karnabahar var yemeklik
Evet abla .
Yok hiçbir yere katılmadım ama kendim çok yapmaya çalıştımda 3 4 gün yaptım saldım hep irade olmadı hiçSen daha önce takimlara katilmismiydin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?