Geçmiş olsun çok sürmez inşallah biran önce geçerGunaydın kızlar bir bas agrısı ile uyandım
Ben de şuan durumlar karışık biraz
Yapayım abla nasıl bir tablo Yapıcaz kı
askrhpozitif
Baharin nickini unuttum :))
Merve yada bahar tablo yapabilirmisiniz kizlar
Ocak ayi için
Ben bi karistirdim ama beceremedim :))
Varda yemek yapan yok bu hafta hep farklı sey istediler sebze olmasada sebze yemegı isterler curutmeden tuketmem lazımOo herşey varmış :))
Sagol canımGeçmiş olsun çok sürmez inşallah biran önce geçer
Hosgeldin tatlımGünaydın kızlar burası aktifleşmiş. Burası iyi gelmişti bana. Haydi kızlar herkes istediği kiloya ulaşana kadar bırakmak pes etmek yok
Hayırdır canımBen de şuan durumlar karışık biraz
valla hala yapmadım. yarına falan kaldı. aklımda babagannuş var. yine kereviz düşündüm ama dolaptaki tek kerevizle de akşama yemek yaptık. kereviz almam lazım. belki pancar alırım. yoğurtlu cevizli pancar yaparım. evde hatay yöresinin tuzlu yoğurdu da var. güzel olur.Hangilerini yapmayi dusunuyorsun cnm
bence deKizlar tarti günümüz eskisi gibi cuma olsun
Pazartesi de kontrol tartisi
2 gündür menulerim tam duzene girmesede onceki günlere göre daha iyi
Tutaste
askrhpozitif
Baharin nickini unuttum :))
Merve yada bahar tablo yapabilirmisiniz kizlar
Ocak ayi için
Ben bi karistirdim ama beceremedim :))
Tekrar hisgeldin cnmGünaydın kızlar burası aktifleşmiş. Burası iyi gelmişti bana. Haydi kızlar herkes istediği kiloya ulaşana kadar bırakmak pes etmek yok
Hayirdir cnm kotu bi durummu varBen de şuan durumlar karışık biraz
Son cuma ayin 1 ydi. Ay sonuda 29 u cuma oluyorYapayım abla nasıl bir tablo Yapıcaz kı
Yapayım abla nasıl bir tablo Yapıcaz kı
Güzel secenekler cnmvalla hala yapmadım. yarına falan kaldı. aklımda babagannuş var. yine kereviz düşündüm ama dolaptaki tek kerevizle de akşama yemek yaptık. kereviz almam lazım. belki pancar alırım. yoğurtlu cevizli pancar yaparım. evde hatay yöresinin tuzlu yoğurdu da var. güzel olur.
bir de kuru kırmızı acı biberleri ıslatıyoruz. piyazlık doğranmış soğan ve sarımsağı biraz zeytinyağında çevirip üzerine biberleri atıp azcık tıklatıyoruz.
Gece cok yat kalk yaptiysan belki ondandir cnmGunaydın kızlar bir bas agrısı ile uyandım
İsim | 01.01.2021 | 08.01.2021 | 15.01.2021 | 22.01.2021 | 29.01.2021 |
| 102 | ||||
| 72.3 | ||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| 105 | ||||
| 84.3 | ||||
|
Afiyet olsun canım :)Kahvaltı 11:30Eki Görüntüle 2753152
14:15Eki Görüntüle 2753147
Akşam 19:00Eki Görüntüle 2753148
+ 1 yemek kaşığı makarna
yemekten 1 2 saat önce biraz çubuk kraker yemiş olabilirim
su 1.5 lt yatana kadar 2 geçer.
10 dk hemen hemen zumba daha fazlasını yapamadım günden güne inşallah artar süresi
Yaptım abla kilo bıldırenlerıde ekledimSon cuma ayin 1 ydi. Ay sonuda 29 u cuma oluyor
1 aylik tablo yapilirsa, ay sonunda ne kadar verdigimizi daha iyi gorebiliriz diye düşündüm cnm
Olabılır abla kalktım baya geceGece cok yat kalk yaptiysan belki ondandir cnm
Sağol evet ya birden kendimi yerken buldum sonra ellerime vurdum ama yemişim farketene kadarAfiyet olsun canım :)
Ben beğendim.çubuk kraker olmasa tabii ki daha iyi olurdu.
Babagannuş...çok duyup hiç görmediğim bir yemek. :)valla hala yapmadım. yarına falan kaldı. aklımda babagannuş var. yine kereviz düşündüm ama dolaptaki tek kerevizle de akşama yemek yaptık. kereviz almam lazım. belki pancar alırım. yoğurtlu cevizli pancar yaparım. evde hatay yöresinin tuzlu yoğurdu da var. güzel olur.
bir de kuru kırmızı acı biberleri ıslatıyoruz. piyazlık doğranmış soğan ve sarımsağı biraz zeytinyağında çevirip üzerine biberleri atıp azcık tıklatıyoruz.
biberlerle babagannuş yaparız.
bence de
Tutaste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?