- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
İnşallah, bu ay itibariyle tekrar tüp bebek sürecine başlıyorum. İlaç almaya başlayacağım. Kilo verme durumum minimalize olur.
Gene de dikkat edeceğim.
Canım benim işiniz rast gelsin Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ve işinizi
Tek sıkıntım kizimin uyku düzeni kalmadı gece geç uyuyor spor yapmak istiyorum yapamıyorum oyuzdenBen iyiyim canım
Sen nasılsın?
Neler yiyin içiyon.
Ohh korumadasın ne güzel
Daha hafif beslenmelisin o iki gün artıya donmemesi icinİyi akşamlar çok yoğunum gelemiyorum 2 gündür diyet yalan oldu bugün biraz daha iyiydi nenü yazaym. Yılbaşına kadar yazmaya devam. Bu hafta az da olsa eksi görmek içib toparlamam lazım
Kah 11
Yoğurt.
10 kadar fıstık
Kavurmalı yarım tost
öğlen 3. 30
1 kase bumbar
1 kase incirli sütlü yulaf
7.30
1.2 d ekmek
Yeşillik
Kavurma az yedim
Teşekkür ederim canım bende iyiyim .Sporda hayatıma geçirebilsem çok daha iyi olucakBomba gibiyizsen nasilsin
Bende sadece 200 gr eksi gordum. Ama bütün gece uyumadim gibi birsey. Sabah su falanda içmiştim. Bugun kahvalti yapmadim. Oglen uyaninca direkt ogle yemeği yedim. Koftenin birini yemedimGünaydın kızlar bugünkü planlarınız ne sadece 200 gr eksideyim bugün bişey yapmam lazım
Spor yaptın mı canm? Patates ve çiğ köfte olmasa iyiymiş. Biraz yeşillik eklersen iyi olur3 aralık menüsü
Kahvalti yok.
13.00 gibi kofteli ogle yemegi yedim.
Arada nescafe ve 2 medine hurmasi var resim yok
Sonra turk kahvesi
Aksam yemegi 19.00
Kendi kendime kaldimSelam kızlar in cin bir de aijo top oynuyor
Cig kofte supriz çıktı. Bol marul limonla yedim. Patateste firinda pisti diyerek dayanamadimSpor yaptın mı canm? Patates ve çiğ köfte olmasa iyiymiş. Biraz yeşillik eklersen iyi olur
Harika gidiyorsun. Bende bugun spor yok malesef. Kosturmacali ve uykusuz geçtiMenüm
Kahvaltı 11.00
Akşam 17.00
Su 1.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş. Bugün hava çok güzeldi
Eki Görüntüle 2732590 Eki Görüntüle 2732591
İyi gene eski menülerine göreCig kofte supriz çıktı. Bol marul limonla yedim. Patateste firinda pisti diyerek dayanamadim
Degisim var dimi :) insallah bu ay guzel sonuc alacagizİyi gene eski menülerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?