Yesillik arttirmakta iyi geliyor. Omlet ve haslama yumurta olunca da ekmek yemiyorum benSorma büşra makarna salatası bizim evde bi klasiktir. Çay demler akşam yemeği olarak yeriz.normalde eşimle bitirirdik biz onu.bugün ben yine de az yedim o da yeşillik sayesinde kısır gibi içine koydum da yedim.bir de hemen önce yeşilçay demlemiştim onu da içtim ılık ılık şişirdim midemi.çay da içtim iyi oldu.yine de hiç yemeden daha iyiydi aslında.
Ekmek hakkında haklısın evet yedikçe yiyor insan.
SAna söz vermiş olayım pazartesiye kadar kahvaltıda ekmek yemeyeceğim .ama zeytini çok yerimfındık da koyacağım.
Deme öyle. Bir sekilde odaklanman lazım şöyle beyaz bir elbisede kendini hayal etsene uçuş uçuşAhh ahh benim diyet elden gitti
Pekmez yemediysen eğer şimdiye kadarki en beğendiğim menün bu oldu afiyet olsun2 aralık menüsü
Sabah ekmek yok, öğle yemeğinde 1 dilim ekmek var. Aksam da ekmek yok o yuzden bulgur yedim
Şuan spor 17 dk yuruyus 15 dk leslie ve bolgesel hareketler. Toplam 40 dk diyelim
Hepimizin hayatında zorluklar var elbette hele ki şu korona dönemi tamamen alt üst etti. Ama toparlanmaliyiz. Birakirsak gidim gidim verdigimiz gramlar löp löp yağ olarak geri gelecekKaptan yok diye tatil mi ilan ettiniz kızlar?
Yılbaşı hedeflerinizi unuttunuz mu
Toplam 4 dilim ekmek az da olsa makarna, fazla zeytin, labne ve fındık üçlüsündan aldığın fazla yağMenüm
Sabah 10.00
1.5 sahanda yum.
15 zeytin
2 dlm tbe
1 tk bal
1 çk labne
5 fındık
Öğle 15.00
2 kaşık ciğer sote
2 dlm tbe
2 kepçe çorba
Ara kahve
Ara yeşilçay
Akşam 20.00
4 tatlı kaşığı makarna salatası
Yeşillik
Su 2 lt
Spor yok
Ekmeği bırakamıyorum azqaltamıyorum.
Hergün bugün ekmek yemiyeceğim diye güne başlıyorum.zorla yürüyorum boşa gidiyor daha iştahımaçılıyor sanki
Yakalarız mervecimAhh ahh benim diyet elden gitti
Çok güzel menü canım.Menüm
11.00
4 hurma
1 avuç çiğ fındık
13.00 sütlü kahve
17.00
5 bulgurlu köfte
Salata
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
2 parça turşu
Spor:30 dk yürüyüş+20dk koşu (koridorda, mutfk balkon kapısından kızımn odasına doğru)+10 dk egzersiz
Değil...Toplam 4 dilim ekmek az da olsa makarna, fazla zeytin, labne ve fındık üçlüsündan aldığın fazla yağsporuna yazık ediyosun. Sence bu diyet menüsüne uygın mu?
Slmm canim
Ne yedim sabah 2 haslanmıs yumurta yedim sonra pazardan gelince kendime bir ekmek arası yaptım (içine Allah ne verdiyse koydum) yanında ıcecek içtim 1 kokostar yedımYakalarız mervecim
Neler yedin bugün yaz bakalım
Rabbım yardımcın olsun canımSlmm canim
Benim oglan mahvetti beni ne buraya ne takima giremedim
Sürekli aglama krizleri, yemek reddi, uyumama ,gece kalkip aglama derken çöktüm vallahi
Hayallerim hep var canımda odaklanamıyorum hep istiyorum kilo vermek ama kalpten degil sanırımDeme öyle. Bir sekilde odaklanman lazım şöyle beyaz bir elbisede kendini hayal etsene uçuş uçuş
Ah canim allah yardimcin olsun. İyilestiniz mi? Hastalik zamani illa huy degisimleri oluyo yaaSlmm canim
Benim oglan mahvetti beni ne buraya ne takima giremedim
Sürekli aglama krizleri, yemek reddi, uyumama ,gece kalkip aglama derken çöktüm vallahi
Amin canim aminRabbım yardımcın olsun canım
Insallah huy değişimidir yaAh canim allah yardimcin olsun. İyilestiniz mi? Hastalik zamani illa huy degisimleri oluyo yaa
Amin kuzum oku bol bol canım belki iyi gelir bizde aynı durumdayız aksamları gec vakitte uyuyor daha dogrusu sızıyorAmin canim amin
Hersey yaptığın halde hâlâ cirpinarak agliyor ya gözünün önünde
Gerçekten o an berbat bisey
Rabbim hicbir anneye yasatmasin
İnsallah canim benim. Bu donem herkesin etkilendigi bir donem. Hele çocuklar cok başka etkileniyor. Ağrısı olsa bir sekilde anlardın bence. Ama biliyorum o hissi. Yusra ne zaman hastalansa kendimde suç ararimInsallah huy değişimidir ya
Oyle olmuş olmasini cok istiyorum
Ben bi agrisivar diye yiyip bitirdim kendimi
Bugun bi parca iyiydi cok şükür
Insallah yarin da ayni olur ve gecer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?