💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüm
11.00
4 hurma
1 avuç çiğ fındık

13.00 sütlü kahve

17.00
5 bulgurlu köfte
Salata
1 kase taze fasulye
1 kase yoğurt
2 parça turşu

Spor:30 dk yürüyüş+20dk koşu (koridorda, mutfk balkon kapısından kızımn odasına doğru )+10 dk egzersiz

Yesillik arttirmakta iyi geliyor. Omlet ve haslama yumurta olunca da ekmek yemiyorum ben

2 aralık menüsü
Sabah ekmek yok, öğle yemeğinde 1 dilim ekmek var. Aksam da ekmek yok o yuzden bulgur yedim

Şuan spor 17 dk yuruyus 15 dk leslie ve bolgesel hareketler. Toplam 40 dk diyelim
Pekmez yemediysen eğer şimdiye kadarki en beğendiğim menün bu oldu afiyet olsun Ekmeğin bize pek bi faydası yok zatn hele de diyet sürecinde

Toplam 4 dilim ekmek az da olsa makarna, fazla zeytin, labne ve fındık üçlüsündan aldığın fazla yağ sporuna yazık ediyosun. Sence bu diyet menüsüne uygın mu?

Fındık kreması yapmak istiyorum. Guzel onaylanmış tarifi olan var mi? Ama kabuklarini eşim ayikladi onceki gün. Tariflerde hep kabuklu kavrulma var

Bugün canım aşırı çikolata çekti, bir parça yesem dedim kesin paketi bitirmeden duramam sonra vazgeçtim yılbaşı hedefim geldi aklıma
Büşra sende lokmadn iyi uzak durmuşsun
Hedefimize ulaşacağız

Çok güzel menü canım.

Ah canim allah yardimcin olsun. İyilestiniz mi? Hastalik zamani illa huy degisimleri oluyo yaa
Insallah huy değişimidir ya
Oyle olmuş olmasini cok istiyorum
Ben bi agrisivar diye yiyip bitirdim kendimi
Bugun bi parca iyiydi cok şükür
Insallah yarin da ayni olur ve gecer gider

Insallah huy değişimidir ya
Oyle olmuş olmasini cok istiyorum
Ben bi agrisivar diye yiyip bitirdim kendimi
Bugun bi parca iyiydi cok şükür
Insallah yarin da ayni olur ve gecer gider
İnsallah canim benim. Bu donem herkesin etkilendigi bir donem. Hele çocuklar cok başka etkileniyor. Ağrısı olsa bir sekilde anlardın bence. Ama biliyorum o hissi. Yusra ne zaman hastalansa kendimde suç ararim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…