• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gecen hafta hastaydiniz dimi :( dra goturdunuz mu cigerine bakildi mi? Bol bol emzir sende c vit meyve tuket. Bizim 50 gunluk olunca hastane de 6 gece kaldik canim tedbir amaçlı birakmadilar. Orda damardan ve agizdan ilac verildi. İnşallah sizin gerek kalmaz. Cok zor bi surec ama gececek uzulme
Ciğerine bakılmadi ptesi hafif ateşi vardı diside geliyor goturdum boğazına baktı kızarmış ama dişte geliyor diye antibiyotik başladı ,şimdi cikamiyoruz , ekipler yoğun gelemediler gitti gelseler bile çocuk doktoru yok , acil bir durum olursa 112 aranacakmis .

Ciğerine bakılmadi ptesi hafif ateşi vardı diside geliyor goturdum boğazına baktı kızarmış ama dişte geliyor diye antibiyotik başladı ,şimdi cikamiyoruz , ekipler yoğun gelemediler gitti gelseler bile çocuk doktoru yok , acil bir durum olursa 112 aranacakmis .
İnşallah olmaz canım. Allah şifa versin. Bizim mart anneleri topiginde cok geçirenler oldu. Bebekler de genelde istahsizlik ates ve oksuruk oldu. Evde gecirdi hepsi. İnsallah sizinde öyle olucaktir

2 aralık menüsü
Sabah ekmek yok, öğle yemeğinde 1 dilim ekmek var. Aksam da ekmek yok o yuzden bulgur yedim

Şuan spor 17 dk yuruyus 15 dk leslie ve bolgesel hareketler. Toplam 40 dk diyelim

Eklentiler

• IMG_20201202_183712_052.jpg
    IMG_20201202_183712_052.jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20201202_142431_794.jpg
    IMG_20201202_142431_794.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20201202_134809_777.jpg
    IMG_20201202_134809_777.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 21
Menüm
Sabah 10.00
1.5 sahanda yum.
15 zeytin
2 dlm tbe
1 tk bal
1 çk labne
5 fındık

Öğle 15.00
2 kaşık ciğer sote
2 dlm tbe
2 kepçe çorba

Ara kahve

Ara yeşilçay

Akşam 20.00
4 tatlı kaşığı makarna salatası
Yeşillik

Su 2 lt
Spor yok

Ekmeği bırakamıyorum azqaltamıyorum.
Hergün bugün ekmek yemiyeceğim diye güne başlıyorum.zorla yürüyorum boşa gidiyor daha iştahımaçılıyor sanki :(

Eşimin evde olması gerçekten zorluyor kızlar. Sabah o alel acele çıkar ben de kahvaltı yapardın şimdi cumartası kahvaltısı gibi olmaya başladı...öğlen de çocuklara çorba ya da makarna yapar kendim kontrolünü kaybetmezdim.şu ara eşim e ekmek yok mu turşu var mı yanına bi şeyler yapsana falan akşam yemeği moduna geçtik.akşam da doğal olarak geç kalıyor normalde eşim 5 e doğru gelir 6da yerdik.şimdi 7 8 oluyor.öğleni sağlam yaptığımız için...sağlık olsun... geçsin bu pandemi halleri hayırlısı ile...bitsin gitsin...allah bugğnğmğzğ aratmasın.aşılar da geliyor inşallah.

2 aralık menüsü
Sabah ekmek yok, öğle yemeğinde 1 dilim ekmek var. Aksam da ekmek yok o yuzden bulgur yedim

Şuan spor 17 dk yuruyus 15 dk leslie ve bolgesel hareketler. Toplam 40 dk diyelim
Bulgur pilavı çok geldi ama gün içinde başka ekmek yememişsin sanırım canım.o zaman güzel.
Bu arada ismin ne canım aijoo diye mi hitap edeyim sana ???

Bulgur pilavı çok geldi ama gün içinde başka ekmek yememişsin sanırım canım.o zaman güzel.
Bu arada ismin ne canım aijoo diye mi hitap edeyim sana ???
İsmim büşra :) ekmek dedigim gibi 1 dilim oglen vardi sadece. Azaltmaya calisiyorum. İnan bende evde cok zorlaniyorum çünkü evdekiler hep aburcubur cok seviyor. Ama sporu arttirip dengelicez bir şekilde. Çünkü zayiflamayi herşeyden daha cok istiyorum. Bu akşam eşim bir koca tabak lokma gomerken ben baktım. Yilbasinda cesit cesit tatli istiyorum ona gore dedim. Ben ki aç karna kola içebilen gece ya da sabah her turlu tatliyi yiyebilen biriyim cok cok zor dayaniyorum. Tamamen birakmam imkansiz gibi resmen. Ama dedikleri dogru ne kadar cok karbon hidrat tuketirsen o kadar istek artiyor.

Seninde menunde ekmek kgna gore fazla diye düşündüm. Bir de makarna salatasiyla fazla kacmis biraz

İsmim büşra :) ekmek dedigim gibi 1 dilim oglen vardi sadece. Azaltmaya calisiyorum. İnan bende evde cok zorlaniyorum çünkü evdekiler hep aburcubur cok seviyor. Ama sporu arttirip dengelicez bir şekilde. Çünkü zayiflamayi herşeyden daha cok istiyorum. Bu akşam eşim bir koca tabak lokma gomerken ben baktım. Yilbasinda cesit cesit tatli istiyorum ona gore dedim. Ben ki aç karna kola içebilen gece ya da sabah her turlu tatliyi yiyebilen biriyim cok cok zor dayaniyorum. Tamamen birakmam imkansiz gibi resmen. Ama dedikleri dogru ne kadar cok karbon hidrat tuketirsen o kadar istek artiyor.

Seninde menunde ekmek kgna gore fazla diye düşündüm. Bir de makarna salatasiyla fazla kacmis biraz
Sorma büşra makarna salatası bizim evde bi klasiktir. Çay demler akşam yemeği olarak yeriz.normalde eşimle bitirirdik biz onu.bugün ben yine de az yedim o da yeşillik sayesinde kısır gibi içine koydum da yedim.bir de hemen önce yeşilçay demlemiştim onu da içtim ılık ılık şişirdim midemi.çay da içtim iyi oldu.yine de hiç yemeden daha iyiydi aslında.
Ekmek hakkında haklısın evet yedikçe yiyor insan.
SAna söz vermiş olayım pazartesiye kadar kahvaltıda ekmek yemeyeceğim .ama zeytini çok yerim ;) fındık da koyacağım.

Back