💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

güzel gitmiş canım.
Sagol canim
Bildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79
Fark -900 gr
Cumaya göre sabitim.
Tebrikler canim
Bende bi sure korumaya gectim iyi sonuc verdi canim bi sure kendini dinlendir bence limonlu su yada limonlu zencefil cayida cok ise yarıyor
Tebrikler tatlim cok iyi gidiyorsun
Waaav fazla kilo almadan dogum yapacaksin inşallah canim
Dogumdan sonrada 10 kilo giderse super olur
Günaydın. Cumartesi akşam regl oldum. Bugün de baya şişkinliğim var.
Maalesef tartıda da artıyı gördüm.
Cuma: 64,9
Pazartesi: 65,9
Fark: +1,0
Haftaya telafi edersin canim sebebleri biliyon haftaya daha iyi olur
günaydınlar

bildirimim
geçen hafta 74.2
bı hafta 74.8
fark +600
Odemdir canim bol bol su limonlu cay icersen atarsin odemli
Onca kacirmaya ragmen tarti güldü. Neden çünkü 3 gün deli gibi temizlik yaptım :
Gecen pazartesi:105.9
Bugun:105.3
Farmk: -600 gr
Tebrikler canim
Slm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
Abla kilo almamaya calis benimde hic gelesim yoktu morelim bu hunlerde dusuk motive düşük icim sıkılıp duruyor 67 yi gorunce sevincle burda sizle paylasmak istedim.
Zamana ihtiyacim var diye diye 4 senedir burda kilolarla ugrasiyoz toparlanmamiz lazim kendine dikkat et sagligin icin kilo almamaya calis
Malesef belirlediğim 10 günlük hedef yalan oldu. Çünkü uymadim. Simdi yarin artik aralik oluyoruz. Kendimize ceki duzen vermemiz lazım. Ertele ertele nereye kadar
Hedefi tamamliyamamis olabilirsin ama en azindan kilo almadin hatta verdin tatlim bu buyuk motive olmasi lazim kendine hep pozitif bakarsan daha mutlu kilo verirsin :)

Kizlar slm
Oglan 5 ten beridir aglayip durdugu icin kafa dalmis kahvalti yapinca aklima geldi tartilmak
Yarin tartilayim ben ❤❤
Benim kizimda bugun 3 bucukta kalkti yaninda yatacam diye yanima yatirdim sabaha kadar uyumadi 5 gibi uykuya daldi 7 de geri uyandi okula goturdum zaten aksamda agliyarak uyumustu yaninda uyuyacam diye uzuluyorum bir yandan bir yandan disiplinli olmam lazim diyorum yataginda yatirmaya ugrasiyorum kac gundur agliyarak uyuyor 1 haftadir boyle once boyle degildi strese girdim bir benmiyim stres yasiyan diyorum bazen canlari sagolsun napalim
Tatlim yarin tartilirsin oglanin dis sıkıntısımi var acaba

Limonlu suyu sabahmı içiyorsun süreklimi

Çocuklarında dengeleri şaştı iyce
Bizde dün öğle uykusunu memede uyuduk 1 saat bırakınca uyandi ne işler yapicaktim uyurken hepsi kaldı

Eskiden bukadar sıkınca iki iki kilo verir motive olurdum şimdi tartıda dikkat ettiğim halde eksi görmeyince zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum ..Şuanki halimden memnunum benim için kilo vermekten çok korumak önemli bakalım basarabilicekmiyim denemek istiyorum

Kilo alırsam beceremezsem korumayı 80 gorursem tekrar sıkmaya başlarim

Olmaz eşinin doğum gününe kadar söz vermiştin korumada nerden çıktı ben kabul etmiyorum

Evet bugun cok iyi hissediyorum. Bu ayı cok verimli gecirmek istiyorum. Eger ekimde hic baslamasaydim ya oldugum yerde ayni olcaktim ya da uzerine koymuş bile olacaktim...
30 ekim de 107.8 idim
30 kasım da 105.3
Fark:2.5 kg

Limonlu suyu sabahmı içiyorsun süreklimi
Valla benim kv de de limonlu su, sirkeli su iciyormuş. Yemesini de bariz azaltti kadin. Birde işte çok yoruluyor herhalde ondan yemeye mecali kalmiyor baya kg verdi. Bana soyluyor kp bak annen baya kg verdi diye
Elma sirkesi ilik suya birkac damla iyi geliyor. Bende yıllar once icmistim

Neden 80 göresin ki sakin 80 olmayı bekleme. 76 falan sınırın olsun sonra sikmaya basla

Evet bugun cok iyi hissediyorum. Bu ayı cok verimli gecirmek istiyorum. Eger ekimde hic baslamasaydim ya oldugum yerde ayni olcaktim ya da uzerine koymuş bile olacaktim...
30 ekim de 107.8 idim
30 kasım da 105.3
Fark:2.5 kg
O zaman seni tebrik ederim tatlim

Haftaya telafi edersin canim sebebleri biliyon haftaya daha iyi olur
İnşallah...

Oluyor böyle gel gitler hayatımızda yeter ki daim olmasın. Ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…