• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aynen Ben de çok şey öğrendim. Özellikle insan ilişkileriyle ilgili başka yerde bulunmayacak dersler öğreniyor insan.

Sonuç nasıl oldu? Yüzünde ne kadar durması gerekiyor?

Atom çayı nasıl bir çay?

Geçmiş olsun canım. Ben de birkaç gündür öyleydim. Şimdi iyiyim çok şükür. Sen de kolay atlatırsın inşallah.

Sadece yüz için mi bu? Benim ellerim çok kuruyor ve çatlıyor. Ben de ellerime mi yapsam🧐

Yeniden motive olmana sevindim. Karbonhidratı azaltırsan çok acıkılmıyor. Emzirdiğini için bol su ve yeşillik zaten açlık krizlerini önlemede destek olur.

Kolay gelsin😅

Bol limonlu su iç

Sabah ekmek bir dilim olsaydı daha iyi olurdu.

Sabah ve akşam ekmek birer dilim olsaydı keşke. Helva da bir dilim daha iyi olurdu.
Canim icinde zencefil,zerdecal,hibiskus daha aklima gelmeyen bi sürü bitki var
Gripte bogazi cok iyi dinlendiriyor

Menüm
Kahvalti(10:30)
Biber buğulama
3 zeytin
1 haş yumurta
Cok az peynir
2dilim tb ekmek
1 tane çilek reçeli
2 fincan çay

Öğle (16:15)
1 kepçe domates çorbası
2 tane ceviz

Akşam(19:40)
6 firinda köfte
10 firinda parmak patates
4 kaşık yoğurt

Su 1.5 litre

Gunaydin 5.50 de kalktık. Mecburen su ictim ama öğlene kadar birsey yemem. Tekrar çocukları uyutmaya caliscam. Oyle tartilcam. Haziranda giydigim cok dar gelen bir tunigi denedim. Biraz degisim farkettim. Simdi hirslanip yılbaşında bol gelmesini saglayabilirim :)
Motive olman çok güzel canım ama emziriyorum diye ekmeği fazla yiyip helva pekmez vs yemen yanlış bunu dikkate alırsan daha iyi olur çünkü yolun uzun. Verecek 5 kilon yok ki en az 30 kilon var bu işi daha sıkı yapmalısın 😉 spor konusunda da 1 saat çok iyi hergün yaparsan

Menüm
Kahvalti(10:30)
Biber buğulama
3 zeytin
1 haş yumurta
Cok az peynir
2dilim tb ekmek
1 tane çilek reçeli
2 fincan çay

Öğle (16:15)
1 kepçe domates çorbası
2 tane ceviz

Akşam(19:40)
6 firinda köfte
10 firinda parmak patates
4 kaşık yoğurt

Su 1.5 litre
Patates çok olmuş sanki Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar hemen bildirimi yapayım çok şükür ilk hedefime ulaştm. Şimdi 2.hedefm 84 bekle beni 84
Geçen cuma 88.0
Pazartesi 87.4
Bugün 86.7
Fark eksi 700 gram
Spır 360dk en az

Bayadr durmuştu kilo vermem bu hafta aşırı dikkat etmedim ama güzel eksi önceki haftaların yansıması.

Günaydın sevgili arkadaşlarim❤️❤️
Geçen hafta 74.1
Bugün 74.2
Kizlar düşündüm taşındım bır kaç aylığına diyeti bırakıp korumak için uğraşmaya karar verdim .kaçamak olmamasına rağmen en ufak farklı beslenmede (Patetes çorba gaz yapan yiyecekler)artı geliyor buda demorilize olmama sebeb oldu çünkü çok iyi eksiler bekliyordum ben.
Tek amacım korumayı öğrenmek olucak bı sure aklımda biseyler var bunu sağlar bu kilo iyce yerlesirse ondan sonra tekrar diyete başlarim... bu süreçte ayda 1 kilo 500 Gr vermeyede calisicam tabi..
Zayıflamadan çok doğru dengeli kararında beskenmeyi öğrenmeyi çok istiyorum

Bı yere gitmiyorum burdayım sadece menü paylasmiycam tartı paylaşımı yapicam

Kızlar biz uzaktan eğitime geçtik. Evdeyim artık nedense evde olunca işler hiç bitmiyor. Benm kızlarda vampir, sürekli ilgi istiyolar biz çocuğuz gidelim kardeş kardeş odamızda kendi kendimize oynayalım demiyolar 😂 Sürekli tepemizdeler bunaldım huu 😣
hayırlı olsun.
şimdiki çocuklar harika.aynen katılıyorum.
Haftaya daha büyük bir eksi gelir merak etme.

Hastayken ödem olabiliyor. Moralini bozmadan devam et.
di mi.
hemen haftalık bir plan yapmalıyım.
haftaya eksi 1.2 falan görsem bu haftamı telafi etsemmmm.herşey hayallerle başlar.
Günaydın kızlar hemen bildirimi yapayım çok şükür ilk hedefime ulaştm. Şimdi 2.hedefm 84 bekle beni 84
Geçen cuma 88.0
Pazartesi 87.4
Bugün 86.7
Fark eksi 700 gram
Spır 360dk en az

Bayadr durmuştu kilo vermem bu hafta aşırı dikkat etmedim ama güzel eksi önceki haftaların yansıması.
süpersin bengisu.
Günaydın sevgili arkadaşlarim❤️❤️
Geçen hafta 74.1
Bugün 74.2
Kizlar düşündüm taşındım bır kaç aylığına diyeti bırakıp korumak için uğraşmaya karar verdim .kaçamak olmamasına rağmen en ufak farklı beslenmede (Patetes çorba gaz yapan yiyecekler)artı geliyor buda demorilize olmama sebeb oldu çünkü çok iyi eksiler bekliyordum ben.
Tek amacım korumayı öğrenmek olucak bı sure aklımda biseyler var bunu sağlar bu kilo iyce yerlesirse ondan sonra tekrar diyete başlarim... bu süreçte ayda 1 kilo 500 Gr vermeyede calisicam tabi..
Zayıflamadan çok doğru dengeli kararında beskenmeyi öğrenmeyi çok istiyorum

Bı yere gitmiyorum burdayım sadece menü paylasmiycam tartı paylaşımı yapicam
bence menüm paylaş canım.burda gördüğümüz menüler hep bize yeni fikirler veriyor.örnek oluyor.yani bende öyle oluyor.
İnşallah, bu ay itibariyle tekrar tüp bebek sürecine başlıyorum. İlaç almaya başlayacağım. Kilo verme durumum minimalize olur.
Gene de dikkat edeceğim.
hadi hayırlısıyla gelsin canım.
kaç yaşındaydın?

Back