Ceviz yemek, yürüyüş yapmak çok su içmek birebir gelecek zaten.1 saat yürüyüş yapıldıKendi mi de alkışlayayım
Bu hafta sanatları cevizli şu yapicam
Arada türk kahvesi mutlaka iÇeceğim
Ve suyumu 2 lt yapmaya çalışacağım.
Ölümden başka herşeye çare bulunır abla çok üzme kendiniSlm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
Çekebiliyosan iyi 2 çocuk oturtsamda 1 tane bile çekemiyorumMekiğe başladım tabiki 10 taneylebuyuk kizi ayaklara oturttum ayaklar havalanamasin
Bende arttirima gittim. Gobegime sinir oldum pörtledi her yerdenBu hafta 1 saatten az spor yapmak yok not alıcam benm için spor süresi önemli
23. Haftadayım canım. Aynen rahat zamanlar. Başlar en fena bulantı, baş ağrısı, sonralar koca göbüş ağırlığı. Şimdi iyi. Takvimi kaldırdım ki daha çok diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye odaklanayımSüper sonuç.
Bu hafta telafi edersin canım
Abooo hamile hamile iki defa tebrij ediyorum. Bu arada kaçıncı haftadasın. Tahmimin ilk 3 bitti ortadaki keyifli 3 aydasın:)
Çok güzel bu arada nickini çok seviyorum lisedeki günlüğümün adı.:)
Yine olabilirsin canım. Umutsuzluğa kapılma
Çok iyi sonuç. Tebrikler. Diyeti hepimiz bozuyoruz önemli olan devsmını getirmemek.
Kızlar bikaç hafyadr 100 graö bike oynamıyordu 1 gün detoks suyu içtim diğer günler vucüdü şaşırtmaya çalıştm
1 gün kahvaltıya salata ekledim n bikaç gün meyve sebze çok şükür biraz işe yaradı
YILBAŞI KİLO HEDEFLERİMİZ
Nick------------Şimdiki kg---Hedef kg---Fark
@Poni Bon[/USER] -------79------------75.5--------3.5
badem000 74.8 ----------72.0---------2.8
(Alıntı yapıp hedefinizi ekleyiniz kızlar)
Canım uzun zaman olmuş gerçi uzun zaman olmuş yazalı doktor bana uçuk Çıkmadan engellemek gerek dedi.Hoffff kızlar ya.
Yine dudağımda uçuk çıktı.
Ne yapsam kurtulamıyorum bu lanet şeyden
Sonunda dudağımı kestirip yeni dudak diktirecem yerine.
Başka türlü kurtulamicam bu mikroptan
Öğleni tam anlayamadım canım.onun dışında güzel gözüküyor.Menuler paylaşılmamiş henuz galiba
Kahvaltı saat 12.30
Ara. 14.40
Aksam yemegi 18.50
Uykuda cikiyor. Sabah cikmis oluyor malesef canim. Engelleyemiyorum yaniCanım uzun zaman olmuş gerçi uzun zaman olmuş yazalı doktor bana uçuk Çıkmadan engellemek gerek dedi.
Ben terramycin kullanıyorum.
Oglen yok kahvalti vardi oglenÖğleni tam anlayamadım canım.onun dışında güzel gözüküyor.
YILBAŞI KİLO HEDEFLERİMİZ
Nick------------Şimdiki kg---Hedef kg---Fark
Poni Bon -------79------------75.5--------3.5
@aijoo ----------------105.3---------101
(Alıntı yapıp hedefinizi ekleyiniz kızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?