Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ama olmaz ki sensiz buralar. Sorun her neyse hallolur inş.Allah gönlüne ferahlık versin canım.Slm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
YILBAŞI KİLO HEDEFLERİMİZ
Nick------------Şimdiki kg---Hedef kg---Fark
Poni Bon -------79------------75.5--------3.5
@bengisu022 86.7----------83.7--------------3
(Alıntı yapıp hedefinizi ekleyiniz kızlar )
YILBAŞI KİLO HEDEFLERİMİZ
Poni Bon Poni Bon -------79------------75.5--------3.5
Amine Busra ----------105.3----------101----------4.3
badem000 ----74.8---------72------------2.8
@bengisu022 - - - -86.7-------83.7---------3
Ah keske uyuyabilsem. Bu yasaklar icime oturdu.Çok şükür yapabildim. Hadi dükkanı kapatıyorum iyi geceler
Yalniz en cok hedefte ben koymuşum. Kendime guvenim nirvana herhaldeYILBAŞI KİLO HEDEFLERİMİZ
Poni Bon Poni Bon -------79------------75.5--------3.5
Amine Busra ----------105.3----------101----------4.3
badem000 ----74.8---------72------------2.8
bengisu022 —-------86.7-------83.7-----3
İnşallah dediğin gibi olur ve doğumdan sonra da en az kilo veririm.Sagol canim
Tebrikler canim
Bende bi sure korumaya gectim iyi sonuc verdi canim bi sure kendini dinlendir bence limonlu su yada limonlu zencefil cayida cok ise yarıyor
Tebrikler tatlim cok iyi gidiyorsun
Waaav fazla kilo almadan dogum yapacaksin inşallah canim
Dogumdan sonrada 10 kilo giderse super olur
Haftaya telafi edersin canim sebebleri biliyon haftaya daha iyi olur
Odemdir canim bol bol su limonlu cay icersen atarsin odemli
Tebrikler canim
Abla kilo almamaya calis benimde hic gelesim yoktu morelim bu hunlerde dusuk motive düşük icim sıkılıp duruyor 67 yi gorunce sevincle burda sizle paylasmak istedim.
Zamana ihtiyacim var diye diye 4 senedir burda kilolarla ugrasiyoz toparlanmamiz lazim kendine dikkat et sagligin icin kilo almamaya calis
Hedefi tamamliyamamis olabilirsin ama en azindan kilo almadin hatta verdin tatlim bu buyuk motive olmasi lazim kendine hep pozitif bakarsan daha mutlu kilo verirsin :)
Umarım en yakın zamanda bütün sıkıntıların geçer ve rahat rahat kilo vermeye odaklanabilirsin. Motive olmuş bir şekilde burada olacağın günü sabırsızlıkla bekliyor olacağızSlm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
Ulaşabilirsin canm. Benim troit var sylık ancsk 2.3 kg gidiyor biliyorum kendimiYalniz en cok hedefte ben koymuşum. Kendime guvenim nirvana herhalde
Emzirirken çok kalori yakılıyor. Bu ş3kilfe dikkat etsen çok kısa sürede verirsin emn olİnşallah dediğin gibi olur ve doğumdan sonra da en az kilo veririm.
Ne harika, hedefine az kalmış güzelimGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.4
-600
Bence mantıklı Dilekciğim. Bu halim gayet iyi. Bahar gelince, kovid geçince daha hareketli bir hayat ile istediğin kiloya kolayca inersin.Eskiden bukadar sıkınca iki iki kilo verir motive olurdum şimdi tartıda dikkat ettiğim halde eksi görmeyince zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum ..Şuanki halimden memnunum benim için kilo vermekten çok korumak önemli bakalım basarabilicekmiyim denemek istiyorum
Kilo alırsam beceremezsem korumayı 80 gorursem tekrar sıkmaya başlarim
Eline sağlık & afiyet olsun. Ben de haftalık kaçamak imkanım olsa mantıyı tercih ederdim.Menüm
Sabah 09.30
2 dlm tbe
1 sahamda yum.
Yeşillik
10 zeytin
16.00
1mandalina
18.30
8 kaşık manti.
Olmadı biliyom .
Ama 35 yaşındayım ilk kez mantı yaptım. Yemeden duramadım.bu kaçamak bana 1 hafta yeter.
Şu 2 lt
spor 1 saat yürüyüş