• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sagol canim 🥰

Tebrikler canim

Bende bi sure korumaya gectim iyi sonuc verdi canim bi sure kendini dinlendir bence limonlu su yada limonlu zencefil cayida cok ise yarıyor

Tebrikler tatlim cok iyi gidiyorsun

Waaav fazla kilo almadan dogum yapacaksin inşallah canim
Dogumdan sonrada 10 kilo giderse super olur

Haftaya telafi edersin canim sebebleri biliyon haftaya daha iyi olur

Odemdir canim bol bol su limonlu cay icersen atarsin odemli

Tebrikler canim

Abla kilo almamaya calis benimde hic gelesim yoktu morelim bu hunlerde dusuk motive düşük icim sıkılıp duruyor 67 yi gorunce sevincle burda sizle paylasmak istedim.
Zamana ihtiyacim var diye diye 4 senedir burda kilolarla ugrasiyoz toparlanmamiz lazim kendine dikkat et sagligin icin kilo almamaya calis

Hedefi tamamliyamamis olabilirsin ama en azindan kilo almadin hatta verdin tatlim bu buyuk motive olmasi lazim kendine hep pozitif bakarsan daha mutlu kilo verirsin :)
İnşallah dediğin gibi olur ve doğumdan sonra da en az kilo veririm.

YILBAŞI KİLO HEDEFLERİMİZ
Nick------------Şimdiki kg---Hedef kg---Fark
Poni Bon Poni Bon -------79------------75.5--------3.5
Amine Busra Amine Busra --------105.3--------101---------4.3
badem000 badem000 ----74.8---------72------------2.8
Fitt_anne Fitt_anne ----74.2-----73 ---- 1.2
Edibe12 Edibe12 ........ 84.0 ..........82.0 ....... -2 kg
bengisu022 bengisu022 —-------86.7-------83.7-----3

(Alıntı yapıp hedefinizi ekleyiniz kızlar :kahve: )

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.4
-600
Ne harika, hedefine az kalmış güzelim👍🏻
Hedefi 60’a çekmeyi düşünüyor musun? Yoksa sen de boyu 1.70 civarı olup 65 kg ile incecik olanlardan mısın😊
Eskiden bukadar sıkınca iki iki kilo verir motive olurdum şimdi tartıda dikkat ettiğim halde eksi görmeyince zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum ..Şuanki halimden memnunum benim için kilo vermekten çok korumak önemli bakalım basarabilicekmiyim denemek istiyorum

Kilo alırsam beceremezsem korumayı 80 gorursem tekrar sıkmaya başlarim
Bence mantıklı Dilekciğim. Bu halim gayet iyi. Bahar gelince, kovid geçince daha hareketli bir hayat ile istediğin kiloya kolayca inersin.
Menüm
Sabah 09.30
2 dlm tbe
1 sahamda yum.
Yeşillik
10 zeytin

16.00
1mandalina

18.30
8 kaşık manti.
Olmadı biliyom .
Ama 35 yaşındayım ilk kez mantı yaptım. Yemeden duramadım.bu kaçamak bana 1 hafta yeter.

Şu 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
Eline sağlık & afiyet olsun. Ben de haftalık kaçamak imkanım olsa mantıyı tercih ederdim.

Back