15 20 dk kalsa yetiyor.kuruyor o zaten hissediyorsun.geriliyor.Aynen Ben de çok şey öğrendim. Özellikle insan ilişkileriyle ilgili başka yerde bulunmayacak dersler öğreniyor insan.
Sonuç nasıl oldu? Yüzünde ne kadar durması gerekiyor?
Atom çayı nasıl bir çay?
Geçmiş olsun canım. Ben de birkaç gündür öyleydim. Şimdi iyiyim çok şükür. Sen de kolay atlatırsın inşallah.
Sadece yüz için mi bu? Benim ellerim çok kuruyor ve çatlıyor. Ben de ellerime mi yapsam
Yeniden motive olmana sevindim. Karbonhidratı azaltırsan çok acıkılmıyor. Emzirdiğini için bol su ve yeşillik zaten açlık krizlerini önlemede destek olur.
Kolay gelsin
Bol limonlu su iç
Sabah ekmek bir dilim olsaydı daha iyi olurdu.
Sabah ve akşam ekmek birer dilim olsaydı keşke. Helva da bir dilim daha iyi olurdu.
Bildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79
Fark -900 gr
Cumaya göre sabitim.
Günaydın
Tartı beni mutlu etti, hemen bildireyim. Sanki tartıya bir daha çıksam aynı eksiyi göremeyeceğim diye korkuyorumO kadar büyük bir hayal gerçek oluyor benim için, çok şükür.
Geçen hafta: 85.2
Bugün: 84.0
Fark: -1.2 kg
haftaya teşafi edelim canım ben de artıyım.Günaydın. Cumartesi akşam regl oldum. Bugün de baya şişkinliğim var.
Maalesef tartıda da artıyı gördüm.
Cuma: 64,9
Pazartesi: 65,9
Fark: +1,0
güzel gitmiş canım.Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.4
-600
Menülerim aşağı yukarı aynı canım brnimhayırlı olsun.
şimdiki çocuklar harika.aynen katılıyorum.
di mi.
hemen haftalık bir plan yapmalıyım.
haftaya eksi 1.2 falan görsem bu haftamı telafi etsemmmm.herşey hayallerle başlar.
süpersin bengisu.
bence menüm paylaş canım.burda gördüğümüz menüler hep bize yeni fikirler veriyor.örnek oluyor.yani bende öyle oluyor.
hadi hayırlısıyla gelsin canım.
kaç yaşındaydın?
34 bademcim.hadi hayırlısıyla gelsin canım.
kaç yaşındaydın?
Keşke 30 olsaydi.. en az 40 vermem lazım. 30 kg vermis olsam bile 80 kg oluyorunMotive olman çok güzel canım ama emziriyorum diye ekmeği fazla yiyip helva pekmez vs yemen yanlış bunu dikkate alırsan daha iyi olur çünkü yolun uzun. Verecek 5 kilon yok ki en az 30 kilon var bu işi daha sıkı yapmalısınspor konusunda da 1 saat çok iyi hergün yaparsan
Masallah canim tebrik ederimGünaydın
Tartı beni mutlu etti, hemen bildireyim. Sanki tartıya bir daha çıksam aynı eksiyi göremeyeceğim diye korkuyorumO kadar büyük bir hayal gerçek oluyor benim için, çok şükür.
Tebrik ederimGünaydın kızlar hemen bildirimi yapayım çok şükür ilk hedefime ulaştm. Şimdi 2.hedefm 84 bekle beni 84
Geçen cuma 88.0
Pazartesi 87.4
Bugün 86.7
Fark eksi 700 gram
Spır 360dk en az
Bayadr durmuştu kilo vermem bu hafta aşırı dikkat etmedim ama güzel eksi önceki haftaların yansıması.
Sen bilirsin ama bence şurda bir aydan az kalmişti hedefine. Bazen takilmalar olabilir. O donemde ya spor arttirmak lazim yada tuketilen besinlere daha farkli bakmak lazim mesela gecen hafta cok fazla lahana yemistin. Tek tip beslenmekte dogru değil. Lahana asiri siskinlik yapabilir. Yine bitki caylari ile desteklemeyiGünaydın sevgili arkadaşlarim
Geçen hafta 74.1
Bugün 74.2
Kizlar düşündüm taşındım bır kaç aylığına diyeti bırakıp korumak için uğraşmaya karar verdim .kaçamak olmamasına rağmen en ufak farklı beslenmede (Patetes çorba gaz yapan yiyecekler)artı geliyor buda demorilize olmama sebeb oldu çünkü çok iyi eksiler bekliyordum ben.
Tek amacım korumayı öğrenmek olucak bı sure aklımda biseyler var bunu sağlar bu kilo iyce yerlesirse ondan sonra tekrar diyete başlarim... bu süreçte ayda 1 kilo 500 Gr vermeyede calisicam tabi..
Zayıflamadan çok doğru dengeli kararında beskenmeyi öğrenmeyi çok istiyorum
Bı yere gitmiyorum burdayım sadece menü paylasmiycam tartı paylaşımı yapicam
Yok cnmMefkurem nasılsın? Doktor üç hafta daha rapor yazdı demiştin, normal mi o kadar rapor vermesi, ameliyatla ilgili bir sorun yok değil mi?
Belki bu yaz girersin canım benim de eski haşemam çok güzeldi dar geldi Geçen sene den önceki sene başka birşey aldım ama aklım hep öncekinde belki bu yaz da ben onu giyerimTebrik ederim
Ah 86 olduğum günü hatırladım. Çocuklar gibi mutlu olup icine girebildigim kiyafetleri deniyordum sürekli. Denize giderim sonunda denize girerim diyordum. Haşemam tam olmuştu uzerime. Ama hiç gidemeden hamilelik çıktı... İnşallah sen şöyle 75leri falan gör.
Senin yorumların verdiğin enerji bizim için o kadar önemli ki...kendine iyi bak.çabucak iyileş.maddi manevî... geri gel zuhal ablacımSlm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
Süper sonuç.Bildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79
Fark -900 gr
Cumaya göre sabitim.
Bu hafta telafi edersin canımgünaydınlar
bildirimim
geçen hafta 74.2
bı hafta 74.8
fark +600
Abooo hamile hamile iki defa tebrij ediyorum. Bu arada kaçıncı haftadasın. Tahmimin ilk 3 bitti ortadaki keyifli 3 aydasın:)Günaydın
Çok güzel bu arada nickini çok seviyorum lisedeki günlüğümün adı.:)Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.4
-600
Yine olabilirsin canım. Umutsuzluğa kapılmaTebrik ederim
Ah 86 olduğum günü hatırladım. Çocuklar gibi mutlu olup icine girebildigim kiyafetleri deniyordum sürekli. Denize giderim sonunda denize girerim diyordum. Haşemam tam olmuştu uzerime. Ama hiç gidemeden hamilelik çıktı... İnşallah sen şöyle 75leri falan gör.
Çok iyi sonuç. Tebrikler. Diyeti hepimiz bozuyoruz önemli olan devsmını getirmemek.Onca kacirmaya ragmen tarti güldü. Neden çünkü 3 gün deli gibi temizlik yaptım :
Gecen pazartesi:105.9
Bugun:105.3
Farmk: -600 gr
Metobolizmayla oynamak lazim aradaSüper sonuç.
Bu hafta telafi edersin canım
Abooo hamile hamile iki defa tebrij ediyorum. Bu arada kaçıncı haftadasın. Tahmimin ilk 3 bitti ortadaki keyifli 3 aydasın:)
Çok güzel bu arada nickini çok seviyorum lisedeki günlüğümün adı.:)
Yine olabilirsin canım. Umutsuzluğa kapılma
Çok iyi sonuç. Tebrikler. Diyeti hepimiz bozuyoruz önemli olan devsmını getirmemek.
Kızlar bikaç hafyadr 100 graö bike oynamıyordu 1 gün detoks suyu içtim diğer günler vucüdü şaşırtmaya çalıştm
1 gün kahvaltıya salata ekledim n bikaç gün meyve sebze çok şükür biraz işe yaradı
Slm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?