💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

15 20 dk kalsa yetiyor.kuruyor o zaten hissediyorsun.geriliyor.
Bildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79
Fark -900 gr
Cumaya göre sabitim.
bu sayılmaz bi kere ben hastaydım.
var mısın haftaya ???
iyi vermişsin ama yine de olmamış.insan 100 gram daha verir.ne böyle 900 de kaşmışsın.
süpersin maşallah
Günaydın. Cumartesi akşam regl oldum. Bugün de baya şişkinliğim var.
Maalesef tartıda da artıyı gördüm.
Cuma: 64,9
Pazartesi: 65,9
Fark: +1,0
haftaya teşafi edelim canım ben de artıyım.

Menülerim aşağı yukarı aynı canım brnim
Kahvaltı 1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Zeytin yeşillik
2 yumurta

Arada kahve ceviz

Akşamda olan yemekten salata
2,5 lt su fırsat buldukçada yarım saat eliptik yapicam

Keşke 30 olsaydi.. en az 40 vermem lazım. 30 kg vermis olsam bile 80 kg oluyorun

Tebrik ederim

Ah 86 olduğum günü hatırladım. Çocuklar gibi mutlu olup icine girebildigim kiyafetleri deniyordum sürekli. Denize giderim sonunda denize girerim diyordum. Haşemam tam olmuştu uzerime. Ama hiç gidemeden hamilelik çıktı... İnşallah sen şöyle 75leri falan gör.

Sen bilirsin ama bence şurda bir aydan az kalmişti hedefine. Bazen takilmalar olabilir. O donemde ya spor arttirmak lazim yada tuketilen besinlere daha farkli bakmak lazim mesela gecen hafta cok fazla lahana yemistin. Tek tip beslenmekte dogru değil. Lahana asiri siskinlik yapabilir. Yine bitki caylari ile desteklemeyi
Dusunebilirsin

Belki bu yaz girersin canım benim de eski haşemam çok güzeldi dar geldi Geçen sene den önceki sene başka birşey aldım ama aklım hep öncekinde belki bu yaz da ben onu giyerim

Slm kizlar
Ben bi süre gelemicem
Bazi seyler icin zamana ihtiyacım var
Kendinize iyi bakin
Senin yorumların verdiğin enerji bizim için o kadar önemli ki...kendine iyi bak.çabucak iyileş.maddi manevî... geri gel zuhal ablacım

Bildirimim
Geçen hafta 79.9
Bugün 79
Fark -900 gr
Cumaya göre sabitim.
Süper sonuç.
günaydınlar

bildirimim
geçen hafta 74.2
bı hafta 74.8
fark +600
Bu hafta telafi edersin canım
Abooo hamile hamile iki defa tebrij ediyorum. Bu arada kaçıncı haftadasın. Tahmimin ilk 3 bitti ortadaki keyifli 3 aydasın:)
Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.4
-600
Çok güzel bu arada nickini çok seviyorum lisedeki günlüğümün adı.:)
Yine olabilirsin canım. Umutsuzluğa kapılma
Onca kacirmaya ragmen tarti güldü. Neden çünkü 3 gün deli gibi temizlik yaptım :
Gecen pazartesi:105.9
Bugun:105.3
Farmk: -600 gr
Çok iyi sonuç. Tebrikler. Diyeti hepimiz bozuyoruz önemli olan devsmını getirmemek.

Kızlar bikaç hafyadr 100 graö bike oynamıyordu 1 gün detoks suyu içtim diğer günler vucüdü şaşırtmaya çalıştm
1 gün kahvaltıya salata ekledim n bikaç gün meyve sebze çok şükür biraz işe yaradı

Metobolizmayla oynamak lazim arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…