💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bir gıcık öksürük kaldı abla.o da çok öksürünce insanın insanın boğazını acıtıyor malum.spora korkuyorum hala ama kendimi iyi hissedersem bugün bi yarım saat yürürüm belki.

Yumurta diyeti yalan oldu yarına inşaallah,
Kahvaltı 12.00
2 yumurtali omlet 1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik salatası
5 dilim sucuk
1 t.k reçel ev yapımı

Ara sütlü kahve 2 ceviz 2cig Kestane

Akşam 18.30
Tavada sebze börek yaptım pırasa kabak biber havuç maydonoz dereotu 2 yumurta 1 çay bardağı mısır unu tam buğday unu karışımı ile yarısını yedim 3 büyük pizza dilimi kadar ..çok lezzetli yapın derim
Uzerinede sarımsaklı yoğurt

Salata 2 kaşık cevizli erişte

2 lt su

geçmiş olsun canım gribinde tedavisi bol bol dinlenmek fırsat buldukça yat
Stres altında diyet yapmayı başarabilirsek bu iş olmuş demektir zaten

Cuma ödülü börekler galiba
Menüm
Sabah
10 zeytin
2 sahamda yum.
1 kk peynir
2 dilim ekmek

16.00
Çeyrek bazlama tostu
1 br ayran

Spor yok
Şu 2 lt

Artık birşey yememeliyim...
İnşallah yemezsin ama çeyrek tost tok tuzmsz sanki

Üstüne baharatlı yoğurt yarım belki.

İşin gıcık tarafı ne biliyor musun dilek.
Evdekilere kuru fasulye koydum.kaç gün oldu bugünde yenmezse çöpe gidecek.bitiremeyecekler gibi gözüküyor...Ben muhtemelen birazdan onu çöpe dökücem....iştebuna sınır oluyorum. Bitse yense sıkıntı yok...

Hep bundan bahsediyosun canım demek ki çok pişiriyosun, az pişir ertesi güne kalmasın. İlk gün bitmezse kalanı dondurucuya koy başka gün çıkarırsın

Hep bundan bahsediyosun canım demek ki çok pişiriyosun, az pişir ertesi güne kalmasın. İlk gün bitmezse kalanı dondurucuya koy başka gün çıkarırsın
Yok yaa
Benim adam bazen güzel yiyor bazen canı istemiyor.ondan...ben de şaşırıyorum.bak tostu çok sever hiç hayır demez.öğlen 1 çeyrek yiyeceği tuttu.hayret.ben ona yarım yaptıydım. E kalan çeyreği kim yedi bil bakalım...

Güzel menü afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canm. Büyük ihtimalle normal griptir. Allah korusun kovid olan bütün arkadaşlarım farketmemeniz mümkün değil demişlerdi. Normal gripten daha farklı ağrılar oluyormuş çoğu arkadaşım bugüne kadar böyle olmadık demişlerdi. Benim ablamın eniştemin testi pozitif çıktu maalesef. O da çok değişik başağrısı ve koku kaybıyla farketti. Üstelik ablam kalp rahatsızlığı var ciddi boyutta. Dua edin kızlar. Ailede en çok korktuğumuz kişi ablamdı.
Afiyet olsun canım. 2 d börek olmayaydyarına telafi etsen iyi olur. Aramızda kalsın Ben pazartesi sabahına saklıyorum ödül olarak
Ben de geçen hafta kendi kendime söz verdm 1 kaşık yemek bile dökmeuecem az yapacam diye.sabah eşimdem bulgur istedim pilav yapacaktm. Tavuğu haşladım geç gelince biraz Sarma yaptm.yarın da yenilibce bitsin kalmasın diye. Tavuk suyuna da kızıma çorba yaparm diye düşündüm. Eşim gelir gelmez yürüyüşe çıktım bi geldim adam tavuk suyuna pilav yapmış şok oldum. Pilavla sarma olacak ikili mi.gel de bitir bu yemekleri diyetteyken

Bugünün menüsü
KAHVALTI 11
Kmz kapya biber
Yoğurt
Yarım d ekmek
1er çay k. Bal tereyağı
Domates yeşillik
Ara 3
Sütlü kahve
2 kayısı ve çekirdeği
Leblebi
Ara 5
1 çay b. Ballı tarçınlı süt

Akşam 6. 30
4.5 dolma
6.7 sarma
Tavuklu salata
Yarım kase türlü

Su 2 lt
Spor 70.80 dk yürüdüm

Ablanla eniştene çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatırlar. Bu kovid hiç belli olmuyor. Nice yaşlı ya da kronik rahatsızlığı olan atlatıyor, nice genç sağlıklı insan perişan oluyor. Rabbim korusun.
Ben bugün daha iyiyim çok şükür.
Pilav durumu komik olmuş. Eşine birşey demeseydin. Erkekler iş yapınca yalan yanlış da olsa motive etmek iyi yaptın süpersin demek lazım
Ben evde yemek fazla olunca hemen buzluğa atıyorum. Bir kase pilav bile olsa gün geliyor aç kalmış çoluk çocuğu doyuruyor

Menüm
Sabah
10 zeytin
2 sahamda yum.
1 kk peynir
2 dilim ekmek

16.00
Çeyrek bazlama tostu
1 br ayran

Spor yok
Şu 2 lt

Artık birşey yememeliyim...
Sabah bir dilim ekmek olsa daha iyi olurmuş.
Merak ettim bu tava böreğini deneyeyim.
Akşam menüsü diyette birine çok uygun gelmedi.

Çok doğru söylemişsin, tekrar tekrar okuyorum. Yüzde katılıyorum
ah hele kendimi kaybedip saçma sapan bir şey yiyince bakıyorum 5 dk sonra ağzımda tadı bile kalmıyor. Değer miydi neden yedim diye bin pişman oluyorum ama ne fayda.

Ya ona bende deli oluyordum emegimemi üzülüyüm israfami genelde de kıyamaz yerdim ama çaresini buldum cnm tencere yemeklerini baktım iki günde bitmez şekilde çok yapmışım kapatmadan önce kavonaza koyuyorum sıkıca kapatıyorum konserve yapiyirum anliycan onudan 15 gün sonra felan yediriyorum taptaze oluyor..borek dolma tarzı şeyleride buzluğa atıyorum

Bukadar güzel sporun akşamki menü yarısını ziyan etmiş canim sankiKeşke tavuklu salata ile yetinseydin

Bukadar güzel sporun akşamki menü yarısını ziyan etmiş canim sankiKeşke tavuklu salata ile yetinseydin
Haklısın canım Uzun süredir dolma yapmak istiyordum 87 görünce yaparım demiştim. Özellikle dün tartıya yakın yaptm farklı gün olsa daha fazla yerdim. Bir de dolmalar küçüktü kuru patlıcandı çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…