Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olurSabah erken cok kalkmistik. 2. Uyku yaptik kalktik bugun ogleden sonrayi hafif geçircem. Birazdan yulafli yogurt yaparim
Allah bağışlasın cnm yavrularınıBiri 3.5 yasinda digeri 9 aylik
GorucesezSen dayanamazsin haftasonu içersin o kolayıBeni gececegıne hıc ihtimal vermiyorum dilekcım
Gözleme olmasaydı keşkeÇok geç oldu ama menüyü yazaym
Kah 12 de
1 gözleme
Pırasa
Yoğurt
2.3 ceviz
Ara 3
Leblebi yarım avuç
Ara 4 30
1 kase tarhana
Akşam 6
Balık
Salata
Çayla 10.15 kabak çekirdeği
Su 1. 5 lt
Spor 70 dk yürüdüm
Mefkurem evet tostu kavurmayla yaptm. 2 d ekmek arasına kavurmayı minik minik doğradm. Eti tel tel ayırdım.
Yenimi kalktın abla ise ne zaman basliyorsunGunaydinnnnnn
Cok guzel oldu. Tarcin ve kuru meyve ile cevizde ekledim. Guzel bir öğün oldu. Bugun birde rezene demlicem. Akşama da balik cikardim buzluktanSüper olur
Gunaydin. Kayıp eşya bulmak için dua varmış. Birde sayılar falan varmış ben hiç denemedim ama deneyip bulanlar olmuş. İnşallah sizlerde bulursunuz.
Biz bu yaz yusranin kupesini dusuruyorduk durmadan. Gevşemişti. Otoparkta bisiklet bindirip eve geldik gene yok. Evde aradik bulamadık. En sonunda dedik bulamicaz herhalde disarida düştü. Sonra eşim disari cikti. Ayagim aciyo birsey delmiş ayakkabiyi dedi birde baksak kupe orda sonra sattik o takımı başka aldik düşüp durcakti yoksa
Ya nasilsiniz canim neyiniz varSlm kizlar az once asm den geldik
Cocuklar ve ben dokuluyoruz
Hepimiz soguk algınlığı olmusuz canimYa nasilsiniz canim neyiniz var
Alerjide olabilir cok gecmis olsun canimHepimiz soguk algınlığı olmusuz canim
2 poset ilacla girdik eve
Cocuklar hapsirik burun akintisi
ben boğaz agrisi ve üşüme
Çok geçmiş olsun.Hepimiz soguk algınlığı olmusuz canim
2 poset ilacla girdik eve
Cocuklar hapsirik burun akintisi
ben boğaz agrisi ve üşüme
Size de gecmis olsun canim. Hastalik denince icim urperiyoÇok geçmiş olsun.
Sabah benim küçük de 3posta istifra etti.sonra yedikleri karnında ama şükür.inşallah geçivermiştir.tam hastalık zamanları.
O da olabilir canimAlerjide olabilir cok gecmis olsun canim
Size de gecmis olsun canimÇok geçmiş olsun.
Sabah benim küçük de 3posta istifra etti.sonra yedikleri karnında ama şükür.inşallah geçivermiştir.tam hastalık zamanları.