• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam kızlar 🙋 kahvaltimi yaptım 1 dilim ekmek yedim bugün yemiyordum on gündür canım krem peynirle yemek istedi 😬bugün kaynimlar gelicek çayın yanına kek yapicam çocuklarda yesin diye hemde abur cubur yiyeceklerine evde yapılmışi yesinler .Yemegimde yok nohut isladim onu yaparım bugünkü plan boyle benim
Tartilmadim yarına pek eksi beklemiyorum ama 3 gün pazartesiye kadar bütün silahlarimi kuşanıp eksi 1 gelmesi için ugrasicam 😎

Biri 3.5 yasinda digeri 9 aylik
Allah bağışlasın cnm yavrularını;)
Beni gececegıne hıc ihtimal vermiyorum dilekcım😂😂
Gorucesez😈Sen dayanamazsin haftasonu içersin o kolayı😬
Çok geç oldu ama menüyü yazaym
Kah 12 de
1 gözleme
Pırasa
Yoğurt
2.3 ceviz

Ara 3
Leblebi yarım avuç
Ara 4 30
1 kase tarhana
Akşam 6
Balık
Salata

Çayla 10.15 kabak çekirdeği
Su 1. 5 lt
Spor 70 dk yürüdüm

Mefkurem evet tostu kavurmayla yaptm. 2 d ekmek arasına kavurmayı minik minik doğradm. Eti tel tel ayırdım.
Gözleme olmasaydı keşke:(

Gunaydin. Kayıp eşya bulmak için dua varmış. Birde sayılar falan varmış 😄 ben hiç denemedim ama deneyip bulanlar olmuş. İnşallah sizlerde bulursunuz.
Biz bu yaz yusranin kupesini dusuruyorduk durmadan. Gevşemişti. Otoparkta bisiklet bindirip eve geldik gene yok. Evde aradik bulamadık. En sonunda dedik bulamicaz herhalde disarida düştü. Sonra eşim disari cikti. Ayagim aciyo birsey delmiş ayakkabiyi dedi birde baksak kupe orda :KK70: sonra sattik o takımı başka aldik düşüp durcakti yoksa

Ancak gelebildim, bu mesaj için geç de olsa cevap vermek istedim: Benim de bir küpem kayboldu yitik dede duasını ettim buldum sonrasında :)
Aynı şekilde düğünden kalan birkaç çeyreğim kayıptı onları da öyle buldum.

Hepimiz soguk algınlığı olmusuz canim
2 poset ilacla girdik eve
Cocuklar hapsirik burun akintisi
ben boğaz agrisi ve üşüme
Çok geçmiş olsun.
Sabah benim küçük de 3posta istifra etti.sonra yedikleri karnında ama şükür.inşallah geçivermiştir.tam hastalık zamanları.

Alerjide olabilir cok gecmis olsun canim
O da olabilir canim
Ben de cocuklar da hemen alerjiye musaitiz zaten
Benim faranjit belasi var
Çok geçmiş olsun.
Sabah benim küçük de 3posta istifra etti.sonra yedikleri karnında ama şükür.inşallah geçivermiştir.tam hastalık zamanları.
Size de gecmis olsun canim
Mideyi usutmus olabilir

Back