Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nayır, nolamaz Haftasonu ne yedin MerveciğimCuma 74.7
Bugun 75.1
İstikrarlı bir sekılde yukarı dogru gidiyorum asagıya inmem gerekırken agzıma tukuresım var
Kacari yok inşallah inecek cnmKendinden eminsen o zaman şıp diye iner
Demekki yeni listeler işe yariyor :)Cuma:82.8
Ptesi:82.7
Haftasonunu fazla abartmadan gecirdigin zaman haftaya eksiyle basliyormuşun cnmSelam
Geçen cuma 74.3
Bugün.74.2
Fark 0.1 kg
Cook iyiiiii masallah cnmTunaydin bende anca tartildim
Cuma: 106.5
Bugun 105.9
Fark: 600 gr
Rakam olarak 95 olsam iyi olur - 1.9Bugünde yarısi gitse diğer günler eksiye düşeriz applam
Bu hafta hedefin ne abla
Oooo baya iddialıDikkatimiz dağılmadan haftaya hedefimizi yazalım bence diyetdaşlar
Benim hedefim 72,5 yani 1.8 eksilmek
Senin icin sabit bile güzel cnm :)Selam,
Ben de +300 gr ile 85.5’im bugün. Haftaya pazartesi için hedefim sabit kalmak.
Bakayım sizin tartılar ne demiş
Aynen öyle yapicam cnmMuhtemelen ödemdir, sen geçen haftaki gibi menülerle devam et Mefkurem
Cok guzelll cnm, haftaya en kötü 86.5 olursun gibi :)Merhaba kızlar hemen bildirim yapaym
Cuma 88.0
Bugün 87.4
Fark 600 gram
Çok şükür 8 görebildim m sonunda. İlk hedefm 87idi. İkinci hedefm 84
Tuuu tuuu masallah bizeKesinlikle ablacığımUzun zamandır ilk defa 1 haftayı kacamaksiz geçirdik bu başarımıza tartıda gördüğümüz artı gölge düşüremez
Bozulmadan karnibahari yapmam lazim benimBugün ne yiyeceksiniz kızlar Ben öğlen için yulaf lapası akşamada pırasa yemeği düşünüyorum bakalım
Bakliyat, eti salatayla yemek daha dogruymus cnmBugün nohut haşladım sabahtan akşam onu yapacağım. Yanına ayran içerim maksimum.
Sebebi yazmadigin menüler olabilirmi acaba cnm :)))Cuma 74.7
Bugun 75.1
İstikrarlı bir sekılde yukarı dogru gidiyorum asagıya inmem gerekırken agzıma tukuresım var
Yazilan menüler cogunkla iyiydi :) kacaklarinkini bilemicem :))Pazartesi tartı günü olunca haftasonu kazasız geçmiş, haftaya efsanevi eksiler göreceğiz gibi
Besleyici bi corbaBu arada bu soğuk günlerde ilk defa denediğim ama çok hoşuma giden bir çorbayı sizle paylaşmak isterim. Düğün çorbası yaptım cumartesi günü. Cumartesi akşam salata ile onu yedik.
Dana gerdan aldım. Bir de ilikli kemik. Baya baya eti de çıkıyor fazlasını buzluğa attım. Dün de tazesini pişirip annemlere de götürdüm. Şifa çorbası resmen. Oldukça da tok tutuyor. Yoğurtlu olduğu için. Hatta boğazım ağrıyordu cumartesi sabah, Akşam çorbadan sonra ağır filan kalmadı.
Anlasilan haftasonu abartilmis :))Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 67.9
Bugun 68.4
Menu yazmayim ben free takilayim abla bazen üşeniyorum
Bende taze fasulye yaptim yanina cacik yapacam canimBugün ne yiyeceksiniz kızlar Ben öğlen için yulaf lapası akşamada pırasa yemeği düşünüyorum bakalım
Pazartesiye kadar halledersin canim diyeti birakma sakin cok artin yok zatenCuma 74.7
Bugun 75.1
Hafta sonu elimden geldigince dikkat etmeye calistim abla cumartesi de cok iyi giderken aksami esim pizza soyleyelim dedi coktandirda yemiyordum onun artisi bu maalesefAnlasilan haftasonu abartilmis :))
Sen bilirsin cnmMenu yazmayim ben free takilayim abla bazen üşeniyorum
Bende taze fasulye yaptim yanina cacik yapacam canim
Aksam olmasi kötü olmuşHafta sonu elimden geldigince dikkat etmeye calistim abla cumartesi de cok iyi giderken aksami esim pizza soyleyelim dedi coktandirda yemiyordum onun artisi bu maalesef
Vah vah Sevilay, pizza yakmış seni. Artık hafatsonu kaçamaklarını bıraktık biz Takıl bize şekerimGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 67.9
Bugun 68.4
Amin canımm. İlaç ödem yapıyor herhalde bi de adet geciktiriyor. Adet ağrısı var gelen giden yok gecikti baya. Kilomun 1.5 kilosu daha ödem bence.Yan etkisi derken dahami çok bekliyordun
Eksin çok güzel bence Tebrikler cnm 8leri birdaha gormemem dileği ile
Ben de buzluktan taze fasulye çıkardım canımBugün ne yiyeceksiniz kızlar Ben öğlen için yulaf lapası akşamada pırasa yemeği düşünüyorum bakalım
Esimin yuzunden canim aksam pizza istenir miVah vah Sevilay, pizza yakmış seni. Artık hafatsonu kaçamaklarını bıraktık biz Takıl bize şekerim
Mefkurem abla bi fit pizza yapmis offf offfEsimin yuzunden canim aksam pizza istenir mi
Bende coktandir yemiyordum dayanamadim
Bide disari yemekleri tuzlu yagli oldugu icin odem yapiyor mumkun oldugunca yememeye çalışıyorum
Bu hafta sonu daha iyi olacam insallah
Sende hamilige ragmen iyi gidiyorsun canim dogumun ne zaman
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2726674
Ara öğünüm bu arada
Aynen abla benimkinin bogazi durmadi benide yaktiSen bilirsin cnm
Aksam olmasi kötü olmuş
Cok iyi gidiyorsun tebrikler tatlimSelam,
Ben de +300 gr ile 85.5’im bugün. Haftaya pazartesi için hedefim sabit kalmak.
Bakayım sizin tartılar ne demiş
Pazartesiye guzel eksi gelecek tatlimSelam
Geçen cuma 74.3
Bugün.74.2
Fark 0.1 kg
Ah o nutella yok muBugün cnm cok tatli istedi
Nutellayi kasiklamamak icin zor tuttum kendimi
1 haftadir meyve dahil tatli yemedim
Hâlâ krizlerim tutuyor
Tebrikler canimCuma:82.8
Ptesi:82.7
Hafta sonu kacamak olmazsa pazsrtesiye guzel eksi gelir ablaGunaydin canlar
Kilo bildirimi
Cuma 96.4
Bugün 96.9
Fark +0.5
Durum bu ama yapicak bisey yok
Yanlis bisey yemedim sonucta
Dün arti daha fazlaydi, yarisi gitmis
Tebrikler canim vaav 64 lerde gelmisGünaydın herkese iyi haftalar.
Haftasonu gelemedim ama sporumu da rejimimi de es geçmedim.
Cuma: 65.1
Pazartesi: 64.7
Fark:-0.4
Mefkurem
Yeniden 7 lere merhaba tebrikler canimGünaydın
Cuma 80.6
Bugün 79.9
Akne için kullandığım ilacın yan etkisi diye düşünüyorum artık regl olamama ve ödemi ama mutluyum tekrar yedilerde olmak güzel
Odemdir bol su ic canim lahanada şişlik yaparCuma 74.1
Bugün 74.4
Bugün lahana yemiycem 3 lt su icicem ve spora basliycam bakalım yarın tarti ne diyecek
Tebrikler canimKizlar hemen tarti paylasip cikcam
Cuma 90.4
Güncel
Eki Görüntüle 2726428
Fark 0.3
Yüzde %0.33 Mefkurem
Ortadaki kuru erikmi cnmEki Görüntüle 2726674
Ara öğünüm bu arada
Kacamakta neymis bizim lukatimizdan cikardik o kelimeyi :)))Hafta sonu kacamak olmazsa pazsrtesiye guzel eksi gelir abla
Bence sen hayalle rakip olTebrikler canim vaav 64 lerde gelmis