• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinn

Huzurlu pazarlar insallah 💓

Bugün arti ciktim
Kacamak olmadigi icin moral bozmadim
Desemde... Siz inanmayın :))
Canim sikildi ☹️
Bende artı çıktım ama inan moralimi bozmadim kaçamak yapmadığımiz için yüzde bı milyon ödem şişlik başka bı açıklamasi olamaz yani lokumum😉

Tunaydin.
Yine delirmelo bir gecenin sabahinda guzel bir eksi ile gune basladim :)
O yuzden bu haftayi hic bozmadan devam ettircem inşallah. Regl icimdeki canavari uyandirdi herhalde. 4 gun cok berbatti. Sonra yavas yavaş duruldum. Dun spor yapamadım. Tam eliptige bindim bebis uyandi. 15 dk leslie yaptim sonra curcuna basladi.bebis kabiz olmus cok rahatsiz.. simdi uyursa eliptik ve leslie yapma planim var. Buyugu babasi disari cikardi biraz
Eksi gormen ne güzel olmuş 😍Daha bir hırsla sarilirsin diyetine eminim❤️❤️

İyi günler bugünün menüsü
KAHVALTI 12
1 tabak fırınlanmış biber yoğurtlu
1 kase sütlü kakaolu yulaf çok az incirli

Ara 3 yarım avuç alıç
1 misket elma
3.5 çilek (hepsini dalından topladım :)

Akşam 4.30
1 tabak kuru sebze yemeği kavurmalı
Yoğurt
Spor 70 dk yürüdüm
Su en az 1 5

Tunaydin.
Yine delirmelo bir gecenin sabahinda guzel bir eksi ile gune basladim :)
O yuzden bu haftayi hic bozmadan devam ettircem inşallah. Regl icimdeki canavari uyandirdi herhalde. 4 gun cok berbatti. Sonra yavas yavaş duruldum. Dun spor yapamadım. Tam eliptige bindim bebis uyandi. 15 dk leslie yaptim sonra curcuna basladi.bebis kabiz olmus cok rahatsiz.. simdi uyursa eliptik ve leslie yapma planim var. Buyugu babasi disari cikardi biraz
Cocuklari sabah erken kaldirip, 1 saat Öğle uykusundan sonra uyutmasan geceleri dahami iyi uyurlar acaba

Aman dikkat et eksiler kaybolmasin 😁

İyi günler bugünün menüsü
KAHVALTI 12
1 tabak fırınlanmış biber yoğurtlu
1 kase sütlü kakaolu yulaf çok az incirli

Ara 3 yarım avuç alıç
1 misket elma
3.5 çilek (hepsini dalından topladım :)

Akşam 4.30
1 tabak kuru sebze yemeği kavurmalı
Yoğurt
Spor 70 dk yürüdüm
Su en az 1 5
Afiyet olsun çok guzel. Meyvelerin dalindan olmasi en guzel kismi

Cocuklari sabah erken kaldirip, 1 saat Öğle uykusundan sonra uyutmasan geceleri dahami iyi uyurlar acaba

Aman dikkat et eksiler kaybolmasin 😁
Kaybolmaz kaybolmaz. Bana bu hafta guzel ders oldu. Neyseki cok sapitmadan döndüm o yoldan :D

Cocuklarin uykusu asiri ayarsiz. Bir sekilde erken yatirsam da geceleri cok kalkiyolar. Aslinda buyuk olan birakmisti. Simdi kucuk olan ya gazdan ya disten cok ağlıyor. Bu defa digeri de uyaniyor. Artik mama alsak mi ac mi diye de düşünmeye basladik

Menüm

Sabah 11.00
2 krep
2 çatal peynir

Öğle 16.00
1 kase çorba 1 dlm ekmek

Akşam 18.15
1 kase çorba 1 dlm ekmek
4 kaşık ıspanak

Su 1 lt
Spor yok

Bugün olmadı hiç farkındayım kızlar.
Aslinda cok sey yememissin ama secimler yanlis malesef. Krep bende cok severim.. artik haftasonu kaçamaklarimizi birakmamiz sart :)

Back