Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç mil yaptınLeslie de yaptim. Dermanim kalmadi
Tebrik ederim canım harikasin bende yapabilsem ne güzel olurBu arada günaydın sabah kahvalti Önce af 1 saat kadar yürüdüm
Bende artı çıktım ama inan moralimi bozmadim kaçamak yapmadığımiz için yüzde bı milyon ödem şişlik başka bı açıklamasi olamaz yani lokumumGunaydinn
Huzurlu pazarlar insallah
Bugün arti ciktim
Kacamak olmadigi icin moral bozmadim
Desemde... Siz inanmayın :))
Canim sikildi
Eksi gormen ne güzel olmuş Daha bir hırsla sarilirsin diyetine eminimTunaydin.
Yine delirmelo bir gecenin sabahinda guzel bir eksi ile gune basladim :)
O yuzden bu haftayi hic bozmadan devam ettircem inşallah. Regl icimdeki canavari uyandirdi herhalde. 4 gun cok berbatti. Sonra yavas yavaş duruldum. Dun spor yapamadım. Tam eliptige bindim bebis uyandi. 15 dk leslie yaptim sonra curcuna basladi.bebis kabiz olmus cok rahatsiz.. simdi uyursa eliptik ve leslie yapma planim var. Buyugu babasi disari cikardi biraz
1 mile yapabiliyorum canim suan. 2ye gecemedim hâlaKaç mil yaptın
Evet daha şevk aldimEksi gormen ne güzel olmuş Daha bir hırsla sarilirsin diyetine eminim
Boza yerine sütlü kahve daha iyi olur cnmKahvaltıdan sonra ilk ara ogun kuru kayisi ve kuru erikle nescafe oldu. Simdi bir bardak tarçınlı boza. 7ye dogru aksam yemeği olur
Cocuklari sabah erken kaldirip, 1 saat Öğle uykusundan sonra uyutmasan geceleri dahami iyi uyurlar acabaTunaydin.
Yine delirmelo bir gecenin sabahinda guzel bir eksi ile gune basladim :)
O yuzden bu haftayi hic bozmadan devam ettircem inşallah. Regl icimdeki canavari uyandirdi herhalde. 4 gun cok berbatti. Sonra yavas yavaş duruldum. Dun spor yapamadım. Tam eliptige bindim bebis uyandi. 15 dk leslie yaptim sonra curcuna basladi.bebis kabiz olmus cok rahatsiz.. simdi uyursa eliptik ve leslie yapma planim var. Buyugu babasi disari cikardi biraz
En iyisi tarti gunleri haric tartilmamak heralde :)Bende artı çıktım ama inan moralimi bozmadim kaçamak yapmadığımiz için yüzde bı milyon ödem şişlik başka bı açıklamasi olamaz yani lokumum
Yinede kendini yormamaya calis cnmSelam
Öksürük kaldı biraz .
Bir de vücut kemik ağrıları.iş yapmama engel olacak kadar değil sabahtır mutfaktayım.ama dikkat ediyorum kendime.ılık şeyler meyve falan
Teşekkür ederim
Tmm abla:)))Yinede kendini yormamaya calis cnm
Afiyet olsun çok guzel. Meyvelerin dalindan olmasi en guzel kismiİyi günler bugünün menüsü
KAHVALTI 12
1 tabak fırınlanmış biber yoğurtlu
1 kase sütlü kakaolu yulaf çok az incirli
Ara 3 yarım avuç alıç
1 misket elma
3.5 çilek (hepsini dalından topladım :)
Akşam 4.30
1 tabak kuru sebze yemeği kavurmalı
Yoğurt
Spor 70 dk yürüdüm
Su en az 1 5
Boza süt yapiminda iyi olduğu icin esim aliyor hafta da bir kez 2 gunde anca iciyoruz. Kahve de ictimBoza yerine sütlü kahve daha iyi olur cnm
Kaybolmaz kaybolmaz. Bana bu hafta guzel ders oldu. Neyseki cok sapitmadan döndüm o yoldanCocuklari sabah erken kaldirip, 1 saat Öğle uykusundan sonra uyutmasan geceleri dahami iyi uyurlar acaba
Aman dikkat et eksiler kaybolmasin
Aslinda cok sey yememissin ama secimler yanlis malesef. Krep bende cok severim.. artik haftasonu kaçamaklarimizi birakmamiz sart :)Menüm
Sabah 11.00
2 krep
2 çatal peynir
Öğle 16.00
1 kase çorba 1 dlm ekmek
Akşam 18.15
1 kase çorba 1 dlm ekmek
4 kaşık ıspanak
Su 1 lt
Spor yok
Bugün olmadı hiç farkındayım kızlar.