• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu konuda şanslıyım kv köyde oturuyor bize de veriyor. Kah çok az yiyorum ama bir de kendi arılarmz var eşim hobi olarak bakıyor. Bu sabah kah işte 1er çay kaşığı yedim bunları yemeden de zor oluyor valla. Şu yılbaşına kadar söz veriyorum akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemeyecem çok zorlanırsam haftada 1gün sadece
Çok sansliymisiniz cnm
Eşim tereyag hastasi tr ye gidince iyi bi tereyag ariyoruz
Gerci artik getirmek bile imkansiz nerdeyse

Yağ yemek faydali ama yaninda karbon olmadan :)
Günaydın herkese 🤗
Yarın okul başlıyor benm yüzyüze, okulda da müdür ve Türkceci virüs kapmış. Müdürde nerdeyse test yaptırmıcaktım pazartesi okula gelecektm dedi kesin bulaşırdı herkese adam heryerde geziyo Allah kurtardı bizi öğrencilerimi 🙂
Olanlar, bi 6 ay falan tekrar olmuyolar heralde

Çok sansliymisiniz cnm
Eşim tereyag hastasi tr ye gidince iyi bi tereyag ariyoruz
Gerci artik getirmek bile imkansiz nerdeyse

Yağ yemek faydali ama yaninda karbon olmadan :)

Olanlar, bi 6 ay falan tekrar olmuyolar heralde
Oxford öyle diyo da sağlıkçılardan 1 ay arayla yakalanan baya varmş burda

Bugün leblebi ike 5.10 kayısı çekirdeği yemiştim unutmuşum yazmayı. Bir de menü yazdıktan sonra azıcık pestil yemiş olabilirim 🤦‍♀️yarına da detoks suyu yapnsyı düşünüyorum. Biraz ödem atarsam belki motivasyonum artar
Bitki cayi iciyor musun? Yesilcay ve kiraz sapi donusumlu icebilirsin. Hibiskus cayi da olabilir. Birde benim diyetisyen turk kahvesine hindistan cevizi yagi onermisti. Metabolizmayi hizlandirmak için

Tunaydin.
Yine delirmelo bir gecenin sabahinda guzel bir eksi ile gune basladim :)
O yuzden bu haftayi hic bozmadan devam ettircem inşallah. Regl icimdeki canavari uyandirdi herhalde. 4 gun cok berbatti. Sonra yavas yavaş duruldum. Dun spor yapamadım. Tam eliptige bindim bebis uyandi. 15 dk leslie yaptim sonra curcuna basladi.bebis kabiz olmus cok rahatsiz.. simdi uyursa eliptik ve leslie yapma planim var. Buyugu babasi disari cikardi biraz

Mefkurem Mefkurem abla sen artiya bakma. Belki wc cikmamissindir. Bugun yine guzel gecir yarin eksi olur inşallah
Fitt_anne Fitt_anne bende aksama firinda tavuk patates var yemek olarak. Patates almayip yine tavuktan salata yaparim. Birde sehriyeli corba yaptim tavuk suyuyla. Yine yogurt falan olur. Aksama kadar acikmam herhalde. Ara da kahve ve kuru meyve olabilir. Dun kayisi kurusu aldim. Bir sekilde dengelerim. Cunku bu guzel eksiyi heba edemem. Hedefimden uzaklasamam 🥰

Mefkurem Mefkurem abla sen artiya bakma. Belki wc cikmamissindir. Bugun yine guzel gecir yarin eksi olur inşallah
Fitt_anne Fitt_anne bende aksama firinda tavuk patates var yemek olarak. Patates almayip yine tavuktan salata yaparim. Birde sehriyeli corba yaptim tavuk suyuyla. Yine yogurt falan olur. Aksama kadar acikmam herhalde. Ara da kahve ve kuru meyve olabilir. Dun kayisi kurusu aldim. Bir sekilde dengelerim. Cunku bu guzel eksiyi heba edemem. Hedefimden uzaklasamam 🥰
Bende dün tavuk salata yedim hiç acikmadim sık sık yemek Lazim diyet surecinde

Back