💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok sansliymisiniz cnm
Eşim tereyag hastasi tr ye gidince iyi bi tereyag ariyoruz
Gerci artik getirmek bile imkansiz nerdeyse

Yağ yemek faydali ama yaninda karbon olmadan :)
Olanlar, bi 6 ay falan tekrar olmuyolar heralde

Çok sansliymisiniz cnm
Eşim tereyag hastasi tr ye gidince iyi bi tereyag ariyoruz
Gerci artik getirmek bile imkansiz nerdeyse

Yağ yemek faydali ama yaninda karbon olmadan :)

Olanlar, bi 6 ay falan tekrar olmuyolar heralde
Oxford öyle diyo da sağlıkçılardan 1 ay arayla yakalanan baya varmş burda

Bitki cayi iciyor musun? Yesilcay ve kiraz sapi donusumlu icebilirsin. Hibiskus cayi da olabilir. Birde benim diyetisyen turk kahvesine hindistan cevizi yagi onermisti. Metabolizmayi hizlandirmak için

Tunaydin.
Yine delirmelo bir gecenin sabahinda guzel bir eksi ile gune basladim :)
O yuzden bu haftayi hic bozmadan devam ettircem inşallah. Regl icimdeki canavari uyandirdi herhalde. 4 gun cok berbatti. Sonra yavas yavaş duruldum. Dun spor yapamadım. Tam eliptige bindim bebis uyandi. 15 dk leslie yaptim sonra curcuna basladi.bebis kabiz olmus cok rahatsiz.. simdi uyursa eliptik ve leslie yapma planim var. Buyugu babasi disari cikardi biraz

Mefkurem abla sen artiya bakma. Belki wc cikmamissindir. Bugun yine guzel gecir yarin eksi olur inşallah
Fitt_anne bende aksama firinda tavuk patates var yemek olarak. Patates almayip yine tavuktan salata yaparim. Birde sehriyeli corba yaptim tavuk suyuyla. Yine yogurt falan olur. Aksama kadar acikmam herhalde. Ara da kahve ve kuru meyve olabilir. Dun kayisi kurusu aldim. Bir sekilde dengelerim. Cunku bu guzel eksiyi heba edemem. Hedefimden uzaklasamam

Bende dün tavuk salata yedim hiç acikmadim sık sık yemek Lazim diyet surecinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…