💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Amin inşaallah. Tartildim simdi cok cok arti yok. Ama birkac saat beklemek lazim sislik vardir
Çok erken tartiliyorsun biraz geç tartilamazmisin

Tartıda çok güzel rakamlarla geldim :)
Geçen cuma: 65.7
Bu cuma:65.1
Fark: -0.6
Yüzde: %0.9
Tebrik ederim canım harikasin
Videosunu atabilirmisin merak ettim
Hadi ben 2 saat geriden geliyorum, digerleri kalkamadi heralde :))
Çoğu küçük cocuklu, gece uyumamislardir :)
dün Asya geç uyudu sabahta erken kalkmadı bı uykumu almışım nasıl güzel oldu

Son düzenleme:
Biliyorsun bu boyla, kiloyla herzaman senin azmine hayran olmuşumdur cnm

Günaydın kızlar
Geçen cuma 88.1
Bugün 88.0
Fark - 100gram
Spor 430dk
Yaptığm spor belki de diğer haftaya yansır pes etmek yok. İlk hedefm 87 idi pazartesiye görnrzsem ayıp olur artık.
Doktor kontrolüm iyi geçti arkadaşlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Ve kızım olacak
Ay ne güzel sağlıkla al kızını kucağına. Bir de ablası var sanırım. Ne güzel çok iyi arkadaş olacaklar anlaşacaklar:) bir de kızın öksürüyormuş geçmiş olsun. Çok faydalı bişey var. Cevizi kırmadan fırına at sık sık karıştırarak iyice kavur. Sonra kır yesin. Çok etkili dene istersen.
İlk acile kaldırıldıginda konusuyordu elini bacagini oynatiyodu. Sonraki gun konusamaz olmus. Hala konusmuyor çoğunlukla uyuyormuş. Bugun kolunuda oynatamamis 80 yasinda
Çok geçmiş olsun hem babana hem babanenene çabucak iyileşirler inş. Uzakta olunca indan daha çok merak ediyor

Kızlar yazdıklarınızı okudum için teşekkür ederim. Ve sırf bu yüzden bu konuyla ilgili yazıyorm şimdi. Ben dönüp msjımı tekrar okudum belki yanlış yazmışımdır hatalıyımdır diye düşündüm.ama aynısını kendisi yaptı mı acaba?? Üstelik burdaki herkes kötü niyetim olmadığını söylediği halde. İnsan hata edebilir ama hatada bu kadar ısrarcı olmak... Hayyal . Şu saatten sonra bu konu hakkında konuşmak da istemiyorum benim için kapanmıştır..şuraya biraz şarj olmaya Geliyoruz. Kimsenin huzuru kaçmasın.

Günaydın kızlar
Geçen cuma 88.1
Bugün 88.0
Fark - 100gram
Spor 430dk
Yaptığm spor belki de diğer haftaya yansır pes etmek yok. İlk hedefm 87 idi pazartesiye görnrzsem ayıp olur artık.
Pazartesi kesin 87 lere adim atarsin cnm zaten artik pazartesi asıl tarti günümüz oldugu icin haftasonuda kacirmazsin :))

Benim bildirimim

Gecen hafta 97.9
Bugün 96.4
Fark 1.5

Dün - 400 dü
Dünkü menü 1.100 etki etmiş :))

Pazar +2 olmasaydim belki bugun düz - 2 olurdu
Neyse bunada şükür :)
Vaavv çok güzel eksi getirmiş yimirtaçok sevindim abla iyi bir eksin olmasaydı üzülürdüm çünkü ben detoks yapalım dedim
0karbonlu kacamakli beslendigimiz için kesinlikle artıys dönüşmez eksimiz Allah'ın izniyle

Pazartesiye gorucegini düşünüyorum cnm haftasonu çok çok dikkat et bence

O kötü alışkanlık bende de var buda benim konsantremi bozup aşırı yememe sebeb oldu .Bu huyumu bıraktım bu hafta çok rahat eksi gördüm Bence sende söz ver yeni yıla kadar kaçamak yapamiyacagina

Benim bildirimim

Gecen hafta 97.9
Bugün 96.4
Fark 1.5

Dün - 400 dü
Dünkü menü 1.100 etki etmiş :))

Pazar +2 olmasaydim belki bugun düz - 2 olurdu
Neyse bunada şükür :)
Vaavv supersin abla

O kötü alışkanlık bende de var buda benim konsantremi bozup aşırı yememe sebeb oldu .Bu huyumu bıraktım bu hafta çok rahat eksi gördüm Bence sende söz ver yeni yıla kadar kaçamak yapamiyacagina
İnsan yaş aldıkça huy değiştiriyomuş, ben eskiden moralim bozuk olunca yemeden içmeden kesilirdim. Yeni yıla kadar böyle saçmalıklar yapmayacağım. Söz

Nasıl yapıyosun o detoksu?
Harikasın vallahi. Tebrik ederim.

75.5
74.1
Fark 1.4
Vavvvv cok güzel yuzden benimkinden daha iyi
Haftaya 74 den de kurtuluyorsun insallah cnm :)))

Aksam o kadar açken tartilinca biraz moralim bozulduydu:)) fazla dusmiyecek gibi gelmisti
Benide tatmin etti cnm :)
Haftaya biraz ilavelerle yine yapalim dünkü gibi yaparsam sabrımı cok zorluyor
Gece zor uyudum

Dün karnibahar almistim kısır yapmaya niyetim var
Vaavv supersin abla
Sagol cnm
Gunaysin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.8
-200
Eksi olman guzel cnm
Ama sen istersen daha iyisini yapabilirsin
Günaydınlar,
Ne güzel eksi sonuçlar gelmeye başlamış. Ben de az da olsa eksimi yazayım şuraya.

Geçen Cuma: 85.5
Bugün:85.3
Fark: -200 gr
Senin icin cok iyi cnm masallah daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…