💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Nereye gitmiştin cnm kilo aldın mı
Kayınvalideme gittik pzt günü.gidince kalıyoruz aramız var 2 2.5 saat kadar.
Sabah artıydım dilek.ama dün su içemedim pek, birazı ödemdir.birazı da regliyim,ondandır.kalan artıyı da yarına kadar telafi edersem ne mutlu bana.perşembenin ve kabağın güzelliğine güveniyorum akşam kabak yemeyi planlıyorum.kilo alıp almadığım yarın belli olacak.

Yok cnm ayni

En azindan seninki düzelmiş, sevindim
Ben bu sene ne var ne yoksa kaybedilebileceginj hepsinin anlık olduğunu anladım abla . İş kuralım dedik herşey hazırdı Bonelli geldi işler karıştı daha fazla teklif etti bizde onun verdiği fiyata çıkamadık ama işte her şeyde bir hayır var bak cafeler yine paket servise dönüyor . Cafeler zaten çaydan kahveden kazanır pastadan kazandığından daha çok kazanırsın şimdi durumada üzülüyorum yazık işletmeler iyice çökecek , yayila yayıla tatiller yapıldı deniz ,güneş ,oteller , reklamlar illede tatile gidin der gibi cazip fiyatlar . inadına okullar açıldı , ağzına maske takmayı bilmeyen , kimseyi dusunmeyenlerin bedelini ödeyecek şimdi ıssız kalacak bir dolu kişi .

Selam kızlarevimize geldik.evim evim güzel evim

1 saat spor yapıldı
Hosgeldinnnn :))
Omlet daha keyifli aslında akşam omlet yaparım 3yumurtadan
Bende omleti daha cok severim
Ama haşlama daha tok tutuyor sanki
Kuzu ben gidiyorumda kilolar niye gitmiyor hayret birşey ya onlara da ayrı gicigim ya diyetisyen listesine döneceğim sanırım ben fark etmeden baya azalttım miktarı yine
Miktarlarin hic 80 kiloluk biri degil aslinda cnm
Burdada yaz tstillerinden sonra artmaya basladi cnm
Okullarda acildi
1 ay heryeri kapatip, giriş çıkışı engelleselerdi simdi böyle olmazdi

Yapılacak tek sey 2 hafta hayat duracak. Herkes evinde gerekirse sogan ekmek yicek. Hastalik disinda acil seyler disinda kimse cikmicak. Ama bu d3mekki ekonomi tamamen çöker. Bunu tamir etmesi de kimbilir kac yil gerekir

North River baharcım, dediğine katılıyorum, insanlar kendini düşünmek zorunda önce. Kendimi düşündüğüm gibi ailemi de düşünmeliyim. Yemeklerini en azından gün aşırı da olsa götürüp kapıya koymak maskeli şekilde en azından onları içeriden görmek benden bişey almaz, aksine onlara moral motivasyon olur. Yaşlarını almış insanlar bunlar. Kimsenin kırıldığı kimseyi de kırdığım yok.
Sadece üslup yanlıştı, bunu da belirttim.
Neyse bu konu üzerine konuşmayalım isterseniz.
Çünkü ben bu durumun başa gelmeden anlaşılabileceğini düşünmüyorum.

Hayyal nasilsin cnm, varmi bi degisiklik

Mefkuremcim, hastalık olayını ilk sizle paylaştım. Çok üzgündüm. Sık sık hastalık temasıyla gelip sizi darlamak istemedim.
Ama sorduğun için teşekkür ederim.
Şu an daha iyi hissediyorum. İlk defa annemler akşam uyuyabilmişler. Bol bol dinleniyorlar. Yorgunluk ve kuru öksürük dışında hastalıkları stabil hale geldi. 1 haftadır hastalardı zaten ama ben de grip diye düşünmüştüm coronalarmış meğerse. Kaldı 1 haftaları. Sonrasında iyiler inşallah...

Insallah daha da iyi olacaklar canım darlamak kelimesini bir daha duymayalım burda hepimiz birbirimize dertlerini sıkıntıları yeri geliyor sevinçlerini paylasıyor birbirimizi gormesekte gonulden bagımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…