Acaba ekmegimi kessen cnm, belki tahıl sana yaramiyordurÇıldırıcım kızlarr ben ne yapsam 80dn uzaklaşamıyorum sporda yapsm diyette yapsam bu kadar artı olup takılmamıştım hiç
En azindan sıfır karbon yapmaya calis cnmGünaydın kızlar bugünü çok hafif geçirmeye niyetlendim. Yumurta bana pek yaramıyor o yüzden yumurta diyetini yapmayacam ama dikkat edeceğim
Gün icinde, aksam baya sade kahve iciyorum bende cnmTürk Kahve içtim bende büyük bardağa yarısını sütle yaparak açlığa iyi geliyor valla
Bende daha aman aman tatlı istetigi olmadı sabahki çayima büyük bardakda içiyorum 1 çay kaşığı şeker ekliyorum ondan Belkide ihtiyaç duymuyorum şuan için
Bugün nasilsin cnmBasladim bakalim 2 yumurta peynirle tereyagda yedim
Aynen bu hafta kesiyim bn. Bu hfta 3 gün spor yaptm bugünde yapıcm. Reglmde gelmedi iyide şişkinlik stres sinir püffAcaba ekmegimi kessen cnm, belki tahıl sana yaramiyordur
Bu hafta dün haric sporun yoktu heralde
Bisey olmadigindan eminsen adacayi ic cnmAynen bu hafta kesiyim bn. Bu hfta 3 gün spor yaptm bugünde yapıcm. Reglmde gelmedi iyide şişkinlik stres sinir püff
Artiyim canim ben malesefAmine Busra tartildinmi sabah yarına kaç eksi gelicek bakalım
Beden inceliyodur o yuzden canim. Sabirli ol. Bir diyetisyen 1 ay bile takılabilir siniz ama 20 cme kadar incelirsiniz diyoduÇıldırıcım kızlarr ben ne yapsam 80dn uzaklaşamıyorum sporda yapsm diyette yapsam bu kadar artı olup takılmamıştım hiç
Bugunde reglin 3.gunu ama karnim agrimaya basladi ne acayip biseu anlamadjmBugün nasilsin cnm
Yumurtanin ne kadar etkisi oldugunu görürsünArtiyim canim ben malesef
Yarın bütün artin gider eksiye bilr dönersin benceArtiyim canim ben malesef
Bende koydum haslaniyorSabah 3 yumurtalı omletimi yaptım şimdide 2 tane haşlama yumurta yiycem arada kahve içtim şimdilik gayet iyi gidiyor
Abla bazı şeyler olmuştu moralim bozuktu ama halloldu çok şükür
Yok cnm ayniAbla bazı şeyler olmuştu moralim bozuktu ama halloldu çok şükürsen nasılsın abla senin moral duzeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?