Kahve içtim o iyi geldi Banada gecmis olsun canımKizlar herkese afiyet olsun
Başım cok agriyor oglan uyursa yatcam hemen
Ben gunduz icmistim 2 nescafe bana misin demedi. Allahtan esime ilac aldirdim da hafifledi. Yatcam artıkKahve içtim o iyi geldi Banada gecmis olsun canım
Attiydim inst linkini ama görmedin galiba cnmNasil oluyo yumurta diyeti
Herkesde bir baş ağrısı var bugünBen gunduz icmistim 2 nescafe bana misin demedi. Allahtan esime ilac aldirdim da hafifledi. Yatcam artık
Benim kamp öncesi kahvaltılarıma benziyor kahvaltinMenüm
Sabah 2dlmekmek
2 tk reçel
10 zeytin
1 kk peynir
5 çatal sucuk
Öğle 15.00
2 dlm ekmek
5 çatal sucuk
1 br ayran
Akşam19.00
1 kaşık kıymalı yum.
2 lokma ekmek
2 minik acı biber turşusu
Diyet patlıcan yemeği (az yağlı tuzlu )
1br ayran
Şu 1 lt içtim.yatana kadar 4 bardak daha içerim.
Spor yok
Kotu zor bir gün geçirmişsinSlm kizlar alinti yapmadan bi slm verip menu yazayım dedim
Kahvalti(10:45)
2 tavada yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 cherry domates
2 dilim tb ekmek
Ikındı(16:20)normalde ara öğün yapmiyodum çünkü ihtiyac duymazdim ama bugun oğlum beni mahvetti değişik bi psikolojiye geçtim
1 mandalina
15 cig kabuklu fistik
Tek avuc leblebi
Akşam yemek yapamadim kızlar
Oglum uyku rutinlerine cok bagli..Bugün duş yaptirip yatirmak istedim ama bir türlü uyumadi 2 saat salladım
Sonrasinda hocasi gelecekti o yüzden biraktim ama inanin daha 30 dk oncesine kadar ağladı
Sinirimden oturup ben de agladim..Kv de gec geldi
Aksam 19.40 ta ceyrek ekmeğe 2 cherry domates ve 1 kk kadar peynir koyup yedim 8 e cok az kalmisti cok da acikmistim
Su sayamadim ödem cayim 1 litreydi 1 bardak kaldi onu bitirip yatcam hemen
Kusura bakmayin tartiya yakin talihsizlik oldu kizlar
Bazen ne yapilirsa olacak olan oluyor cnmDayimlar evdeydi yengemi ısrarla almadılar ilacı bile zoraki gönderdiler sonra yengem daha kötü oldu dayım çıktı yengem girdi hastaneye daha uzun sürdü
Yakındaki dayım kendisi yaptı resmen ilaçları kullanmamış ( ilaca ,katkıya herşeye karşı )yengemde onunla uğraşırken daha kötü oldu sonuç hastane işte
Keşke gitmeseler diyecektim, onceden gitmişler heraldeRabbım sıfa versın canım ınsallah bizimde damadın butun ailesi olmus tubalarda dun gitti kutahyaya ınsallah bulasmadan gelırler
Yapalim cnmYarın detoks yapalım özellikle kampa dahil olan üyelerimiz kesin yapalım her tartı öncesi Ben yumurta diyeti yapalım diyorumMefkurem yeni yıla kadar sikalim bütün kozlarimizi kullanalım sonra biraz gevsetiriz
Dün fizyorepiye gidince sisligin verdigi baski bi parca azaldı cnmNasıl oldu ayağın abla?
Allah kolaylik versin cnm insallah dinlenirsinSlm kizlar alinti yapmadan bi slm verip menu yazayım dedim
Kahvalti(10:45)
2 tavada yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 cherry domates
2 dilim tb ekmek
Ikındı(16:20)normalde ara öğün yapmiyodum çünkü ihtiyac duymazdim ama bugun oğlum beni mahvetti değişik bi psikolojiye geçtim
1 mandalina
15 cig kabuklu fistik
Tek avuc leblebi
Akşam yemek yapamadim kızlar
Oglum uyku rutinlerine cok bagli..Bugün duş yaptirip yatirmak istedim ama bir türlü uyumadi 2 saat salladım
Sonrasinda hocasi gelecekti o yüzden biraktim ama inanin daha 30 dk oncesine kadar ağladı
Sinirimden oturup ben de agladim..Kv de gec geldi
Aksam 19.40 ta ceyrek ekmeğe 2 cherry domates ve 1 kk kadar peynir koyup yedim 8 e cok az kalmisti cok da acikmistim
Su sayamadim ödem cayim 1 litreydi 1 bardak kaldi onu bitirip yatcam hemen
Kusura bakmayin tartiya yakin talihsizlik oldu kizlar
İnşallah yarina daha iyi olursun cnmCanim yarin cevaplarsin insallah. Senin kan testinde homa ir kaç çıkmıştı
Korkmaaa, sönmez bu safaklarda yuzen al sancak
Basladim bakalim 2 yumurta peynirle tereyagda yedimAttiydim inst linkini ama görmedin galiba cnm
Gün içinde 6 ile 9 tane arası yumurta yiycen 120 gr peynir 3 kasıkta yag.. ogunlere bölüp yenilecek kısaca böyle
Afiyet olsun ablacım harikasınKorkmaaa, sönmez bu safaklarda yuzen al sancak
19.11.carsamba kamp 4.gun
12.00
Soganli 2 yumurta
Peynir
Domates
1 dil. Yaptigim ekmek
16.00
1.5 tabak etli patlican, kizartma degil
Yogurt
2 dil. Yaptigim ekmek
Su, var baya :)
Afiyet olsun canım bende şimdi hadirliycam 3 yumurta yapicam kızda yiyor 1 yumurtanın yarısını genelde ..yeşillik koysam olurmiki bı bakiyimBasladim bakalim 2 yumurta peynirle tereyagda yedim
Türk Kahve içtim bende büyük bardağa yarısını sütle yaparak açlığa iyi geliyor vallaSabah cnm tatli istemiyor diye kendime nazar ettim heralde
Ikindin cok cnm istedi
Zaten cok acikmistim
Baska biseye saldirmamak icin yemegimi erken yedim, birazda fazla yedim heralde
Erken yemiş olmama ragmen şu anda normal bi acligim var
Ölecek kadar degil yani :))
Zaten herkes yatmistir
Iyi uykular hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?