Harikasin10 bin adım atıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasin10 bin adım atıldı
Hani send seviyeleri yapmıyormuydun canım bence biraz sadece normal beslenmeye çalışTunaydın kızlar bugun sozde kahvaltıya dikkat ettim ama yine edemedim sanırım
Amerikan kapımı kilidi bozulmuştur tamamen değiştirmek gerekiyorSelam. Dunku yaptigim ahmakliga hâla cok uzuluyorum. Nerden baksam bu hafta çöp olcak kesin birde regl oldum. Hic spor yapasim kalmadi sadece uyumak istiyorum. Ev isi falanda yapasim yok. Depresyona mi girdim ne...
Dünün bedelini 3 gün yesillik ağırlıklı ve sebze haslamasi ile kapamaya caliscam. Spor canim istemese de leslie yapcam bugun. Eliptigin olduğu odayi kiz giriyor diye kitledik, simdi kapi acilmiyor. Ustelik cocuklarin kiyafet dolabida ordaydi
Oo ponican hayırlı olsun takibe takip @gidaci__diyetteKızlar instada zayıflama sayfası açtım takip etmek isteyeni beklerim
@kilolara_elveda____
Amerikan herhalde anlamamki aksam esim bakcakHani send seviyeleri yapmıyormuydun canım bence biraz sadece normal beslenmeye çalış
Amerikan kapımı kilidi bozulmuştur tamamen değiştirmek gerekiyor
Oo ponican hayırlı olsun takibe takip @gidaci__diyette
Bende maden suyu ile bırakmaya calısıcam ınsallah canımGünaydın kızlar... Huzurlu bir gün diliyorum. Amine Busra sevdiğin şeyleri haftada 1 gün az miktarda yesen nasul olur acaba??, yol uzun olduğu için bıkkınlık yapıyor olabilir. Ben bir dönem hafta nın 6 günü diyet yqptm sadece cumartesi istediklerimi uedim bu şekilde 103 kilodan
85 lere kadar düştüm ve hiç zorlanmadan. Üstelik ben de troit var biraz zor veriyorum.
Son 3 aydr ancak yarım bardak içtim. Bence içtikçe insanın içesi geliyor. İçmeyince de aklına gelmiyor. Tanıdğm çoğu kişi önce maden suyu ve meyve suyu karıştrp içti. Sonra madensuyu ayran içtiler. Bu şekilde bıraktılar bence sen de bırakabilirsin sağlık için çok zararlı gerçekten.
Tamamdır ablaTatli yagli hamurisi pilav makarna vs. Bildigimiz seyler :)
Sabah max. 2 dil. Ekmek, gunde 1 porsiyon meyve yiyebilirsin
Seker orucu gibi düşün
WC temizlemek mi soda stokladım eveolayla iyi wc temizleniyirmus :))) evde varsa wc ye dök. Bidaha da alma
Asit ihtiyacin varsa soda ic
Seviyeler karambole ugradi valla baharımHani send seviyeleri yapmıyormuydun canım bence biraz sadece normal beslenmeye çalış
Bi de tam buğday unundan yaptırırsan çok iyi olur ben pek aramamda benim kızlar aşırı seviyorKızlar yesiğin ekmek türğnü değiştirecem mayasz yufka ekmek yemeyi düşünüyorum. Kv söylesem yapar bize memlekete gittikçe anneme de yaptrrm bir de bir öprencimin annesi yapıyor ondan da alıyorum. Bakalım belki bu ekmek daha iyi olur. Şimdilik 79 görene kadar çok çok az ekmek tüketrm.
Hayır olsun çok ekrana baktın mı bugün ya da güneşe maruz kaldn mı? Şimdi nasılsınBirdem gozlerim bulanio gormeye baslad8 tedirgin oldum ua neden böyle olurki. Suan yazıları bile tam secemiyorum
Wasa alsana cnm gayet hafif oluyor oKızlar yesiğin ekmek türğnü değiştirecem mayasz yufka ekmek yemeyi düşünüyorum. Kv söylesem yapar bize memlekete gittikçe anneme de yaptrrm bir de bir öprencimin annesi yapıyor ondan da alıyorum. Bakalım belki bu ekmek daha iyi olur. Şimdilik 79 görene kadar çok çok az ekmek tüketrm.
Kendini ac birakma cnm dilek gibi dogru seyleri doyuncaya kadar yeSoz veriyorum. Kendimi sikmazsam ipin ucu kaçacak.
Allah bunlara sağlık sihhat versin. Esim erkek olursa diye 3. Lafi cok yapiyodu sanki garantisi mi var
Sizinkilerede gecmis olsun cnmÇok hevesle geldim buraya ama zaten moralim bozukken insanların birbirini kırdiginu görunce iyice bozuldu morelim. Hayyal geçmiş olsun ama bencede kötü niyet yok ortada artık herkes önce kendini düşünmek zorunda o amaçla yapılmış bir uyarı sen çocuksun yada cahilsin diye yapılmış bir uyarı değil bence annenler için yapacağın en doğru şey madem gidip geliyorsun orda kalsan daha iyi seni anlıyorum benim babamda kronik rahatsız ya bizde varsa diye görüşmüyorum bile , şuan dayilarim yengelerim hastanede hemde çokta sağlığına dikkat eden kişiler hiçbir rahatsızlığı olmayanlar ciğere indiği halde neden almıyorlar ısrar etseydiniz hastanede daha çabuk toparliyor
Fazlami tele baktin cnmBirdem gozlerim bulanio gormeye baslad8 tedirgin oldum ua neden böyle olurki. Suan yazıları bile tam secemiyorum
Anlamadim. Bir ara tamamen goremedim. Cok korktum bayılcam diye.cocujlari dusundum hemen. Uzaniyorum suan esim yoldaHayır olsun çok ekrana baktın mı bugün ya da güneşe maruz kaldn mı? Şimdi nasılsın
Ya ben ac degilim ama anlamadimki ne oldu. Ya seker ya tansiyon oynadi sanki. Wasa bende denemek istiyorumWasa alsana cnm gayet hafif oluyor o
Kendini ac birakma cnm dilek gibi dogru seyleri doyuncaya kadar ye
Ilk hedef kaçamağı birakmak
Sizinkilerede gecmis olsun cnm
Ailede olanlar evde gecirdi ama Buyuk gorumcemin kocasida 2 haftadir hastanede yatiyor
Tansiyon aletin var mı canım. Çok geçmiş olsun tansiyon olabilirAnlamadim. Bir ara tamamen goremedim. Cok korktum bayılcam diye.cocujlari dusundum hemen. Uzaniyorum suan esim yolda
Tansiyonun mu düştü kiAnlamadim. Bir ara tamamen goremedim. Cok korktum bayılcam diye.cocujlari dusundum hemen. Uzaniyorum suan esim yolda
Dayimlar evdeydi yengemi ısrarla almadılar ilacı bile zoraki gönderdiler sonra yengem daha kötü oldu dayım çıktı yengem girdi hastaneye daha uzun sürdüWasa alsana cnm gayet hafif oluyor o
Kendini ac birakma cnm dilek gibi dogru seyleri doyuncaya kadar ye
Ilk hedef kaçamağı birakmak
Sizinkilerede gecmis olsun cnm
Ailede olanlar evde gecirdi ama Buyuk gorumcemin kocasida 2 haftadir hastanede yatiyor
Gecmıs olsun canım sımdı nasılsınAnlamadim. Bir ara tamamen goremedim. Cok korktum bayılcam diye.cocujlari dusundum hemen. Uzaniyorum suan esim yolda
Rabbım sıfa versın canım ınsallah bizimde damadın butun ailesi olmus tubalarda dun gitti kutahyaya ınsallah bulasmadan gelırlerDayimlar evdeydi yengemi ısrarla almadılar ilacı bile zoraki gönderdiler sonra yengem daha kötü oldu dayım çıktı yengem girdi hastaneye daha uzun sürdü
Yakındaki dayım kendisi yaptı resmen ilaçları kullanmamış ( ilaca ,katkıya herşeye karşı )yengemde onunla uğraşırken daha kötü oldu sonuç hastane işte
Mecburi bı durumuydu keşke gitmeselerdi bide hamileRabbım sıfa versın canım ınsallah bizimde damadın butun ailesi olmus tubalarda dun gitti kutahyaya ınsallah bulasmadan gelırler