• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok hevesle geldim buraya ama zaten moralim bozukken insanların birbirini kırdiginu görunce iyice bozuldu morelim. Hayyal Hayyal geçmiş olsun ama bencede kötü niyet yok ortada artık herkes önce kendini düşünmek zorunda o amaçla yapılmış bir uyarı sen çocuksun yada cahilsin diye yapılmış bir uyarı değil bence annenler için yapacağın en doğru şey madem gidip geliyorsun orda kalsan daha iyi seni anlıyorum benim babamda kronik rahatsız ya bizde varsa diye görüşmüyorum bile , şuan dayilarim yengelerim hastanede hemde çokta sağlığına dikkat eden kişiler hiçbir rahatsızlığı olmayanlar ciğere indiği halde neden almıyorlar ısrar etseydiniz hastanede daha çabuk toparliyor

Tunaydın kızlar bugun sozde kahvaltıya dikkat ettim ama yine edemedim sanırım :olamaz:
Hani send seviyeleri yapmıyormuydun canım bence biraz sadece normal beslenmeye çalış
Selam. Dunku yaptigim ahmakliga hâla cok uzuluyorum. Nerden baksam bu hafta çöp olcak kesin birde regl oldum. Hic spor yapasim kalmadi sadece uyumak istiyorum. Ev isi falanda yapasim yok. Depresyona mi girdim ne...
Dünün bedelini 3 gün yesillik ağırlıklı ve sebze haslamasi ile kapamaya caliscam. Spor canim istemese de leslie yapcam bugun. Eliptigin olduğu odayi kiz giriyor diye kitledik, simdi kapi acilmiyor. Ustelik cocuklarin kiyafet dolabida ordaydi 🙄
Amerikan kapımı kilidi bozulmuştur tamamen değiştirmek gerekiyor

Kızlar instada zayıflama sayfası açtım takip etmek isteyeni beklerim :KK45:
@kilolara_elveda____
Oo ponican hayırlı olsun takibe takip @gidaci__diyette :(

Günaydın kızlar... Huzurlu bir gün diliyorum. Amine Busra Amine Busra sevdiğin şeyleri haftada 1 gün az miktarda yesen nasul olur acaba??, yol uzun olduğu için bıkkınlık yapıyor olabilir. Ben bir dönem hafta nın 6 günü diyet yqptm sadece cumartesi istediklerimi uedim bu şekilde 103 kilodan
85 lere kadar düştüm ve hiç zorlanmadan. Üstelik ben de troit var biraz zor veriyorum.
Son 3 aydr ancak yarım bardak içtim. Bence içtikçe insanın içesi geliyor. İçmeyince de aklına gelmiyor. Tanıdğm çoğu kişi önce maden suyu ve meyve suyu karıştrp içti. Sonra madensuyu ayran içtiler. Bu şekilde bıraktılar bence sen de bırakabilirsin sağlık için çok zararlı gerçekten.
Bende maden suyu ile bırakmaya calısıcam ınsallah canım
Tatli yagli hamurisi pilav makarna vs. Bildigimiz seyler :)
Sabah max. 2 dil. Ekmek, gunde 1 porsiyon meyve yiyebilirsin
Seker orucu gibi düşün
Tamamdır abla
olayla iyi wc temizleniyirmus :))) evde varsa wc ye dök. Bidaha da alma
Asit ihtiyacin varsa soda ic
WC temizlemek mi😂😂 soda stokladım eve
Hani send seviyeleri yapmıyormuydun canım bence biraz sadece normal beslenmeye çalış
Seviyeler karambole ugradi valla baharım

Kızlar yesiğin ekmek türğnü değiştirecem mayasz yufka ekmek yemeyi düşünüyorum. Kv söylesem yapar bize memlekete gittikçe anneme de yaptrrm bir de bir öprencimin annesi yapıyor ondan da alıyorum. Bakalım belki bu ekmek daha iyi olur. Şimdilik 79 görene kadar çok çok az ekmek tüketrm.
Bi de tam buğday unundan yaptırırsan çok iyi olur ben pek aramamda benim kızlar aşırı seviyor

Kızlar yesiğin ekmek türğnü değiştirecem mayasz yufka ekmek yemeyi düşünüyorum. Kv söylesem yapar bize memlekete gittikçe anneme de yaptrrm bir de bir öprencimin annesi yapıyor ondan da alıyorum. Bakalım belki bu ekmek daha iyi olur. Şimdilik 79 görene kadar çok çok az ekmek tüketrm.
Wasa alsana cnm gayet hafif oluyor o
Soz veriyorum. Kendimi sikmazsam ipin ucu kaçacak.

Allah bunlara sağlık sihhat versin. Esim erkek olursa diye 3. Lafi cok yapiyodu sanki garantisi mi var
Kendini ac birakma cnm dilek gibi dogru seyleri doyuncaya kadar ye
Ilk hedef kaçamağı birakmak
Çok hevesle geldim buraya ama zaten moralim bozukken insanların birbirini kırdiginu görunce iyice bozuldu morelim. Hayyal Hayyal geçmiş olsun ama bencede kötü niyet yok ortada artık herkes önce kendini düşünmek zorunda o amaçla yapılmış bir uyarı sen çocuksun yada cahilsin diye yapılmış bir uyarı değil bence annenler için yapacağın en doğru şey madem gidip geliyorsun orda kalsan daha iyi seni anlıyorum benim babamda kronik rahatsız ya bizde varsa diye görüşmüyorum bile , şuan dayilarim yengelerim hastanede hemde çokta sağlığına dikkat eden kişiler hiçbir rahatsızlığı olmayanlar ciğere indiği halde neden almıyorlar ısrar etseydiniz hastanede daha çabuk toparliyor
Sizinkilerede gecmis olsun cnm

Ailede olanlar evde gecirdi ama Buyuk gorumcemin kocasida 2 haftadir hastanede yatiyor

Ailede olanlar evde gecirdi ama Buyuk gorumcemin kocasida 2 haftadir hastanede yatiyor
Ya ben ac degilim ama anlamadimki ne oldu. Ya seker ya tansiyon oynadi sanki. Wasa bende denemek istiyorum

Merhaba bugünün menüsü. Bu hafta pek fazla eksi beklemiyorum tartıda biliyorum dirençli kilolardaym sadece100 gram bile eksi razıyım..

Kahvaltı 9.30
1.5 yumurta
Bikaç d köy peyniri
1 d ekmek
Kavurma
Domates
1 ceviz
1 cennet hurması

Ara 12
1 medine hurması sütlü kahve(şekersiz)

Akşam 4.30
2 kase tavuklu terbiyeli çorba
1 kase ıspanak yemeği
Su en az 2 lt
Spor 90 dk yürüdüm

Dayimlar evdeydi yengemi ısrarla almadılar ilacı bile zoraki gönderdiler sonra yengem daha kötü oldu dayım çıktı yengem girdi hastaneye daha uzun sürdü
Yakındaki dayım kendisi yaptı resmen ilaçları kullanmamış ( ilaca ,katkıya herşeye karşı )yengemde onunla uğraşırken daha kötü oldu sonuç hastane işte

Dayimlar evdeydi yengemi ısrarla almadılar ilacı bile zoraki gönderdiler sonra yengem daha kötü oldu dayım çıktı yengem girdi hastaneye daha uzun sürdü
Yakındaki dayım kendisi yaptı resmen ilaçları kullanmamış ( ilaca ,katkıya herşeye karşı )yengemde onunla uğraşırken daha kötü oldu sonuç hastane işte
Rabbım sıfa versın canım ınsallah bizimde damadın butun ailesi olmus tubalarda dun gitti kutahyaya ınsallah bulasmadan gelırler

Back