Ara tatil diye gittilerdı canım sımdılık bizimkilerin yanındalar ınsallah bisey olmazMecburi bı durumuydu keşke gitmeselerdi bide hamile
Uyudum birazda baş agrisi gecmedi .Bı yemek yaptım bı işte yapmadımInsan uykusuz olunca eli kolu kalkmiyor
Dinlenirsin inş cnm
İnşallah uyusun cnm
Cocuklarin uyku duzeni bozulunca zor oluyor
2 Kestane okadar kalori miMenüm
Sabah
Pastırmalı 1 yumurta+2 d çavdar ekmeğiyle sandviç
3 zeytin
1 d peynir
1 parmak uzunluğunda havuç
Çeyrek elma
Ara
5 tane çörek otlu altınbaşak (100 kalori)
Akşam 17.30
Tavuklu salata
1 kase yayla çorbası
19.00
2 kestane (50 kalori)
Su 1.5
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş
Miktarına dikkat et amaKızlar yesiğin ekmek türğnü değiştirecem mayasz yufka ekmek yemeyi düşünüyorum. Kv söylesem yapar bize memlekete gittikçe anneme de yaptrrm bir de bir öprencimin annesi yapıyor ondan da alıyorum. Bakalım belki bu ekmek daha iyi olur. Şimdilik 79 görene kadar çok çok az ekmek tüketrm.
Korku kaynaklı uyumams bu yaşlarda oluyor cnm yigenim de kizimdada olmuştu Birlikte yattık uzun bir sure ..Açıkçası korkusunun üstüne gitsin diyemiyorum empati yapınca onu anliyabiliyorsun .bizde korkardik vitrinin gölgesinden içeriye vuran ışıktan akşam abimlerin zoruyla izlediğim çakiden korkardımAbla koyde bir aksam golge oyunu oynayalım dediler humala babası ogun golgeden korktu aksam oldumu uyumucam diye cıldırıyordu sımdı birde geceleri uyanmak cıktı dısler tamamlandı abla sanmam diş olsun kac gundur buyugunu yapmıyordu bugun yaptı belki bu gece rahat uyur
Yok yemem abla salata tavuk yerım
Tansiyonun düşmüş olabilir nasıl oldunYa ben ac degilim ama anlamadimki ne oldu. Ya seker ya tansiyon oynadi sanki. Wasa bende denemek istiyorum
Malesef yok teşekkür ederimTansiyon aletin var mı canım. Çok geçmiş olsun tansiyon olabilir
Basim agriyor ama görüyorum en azındanGecmıs olsun canım sımdı nasılsın
Nasil oluyo yumurta diyetiYarın detoks yapalım özellikle kampa dahil olan üyelerimiz kesin yapalım her tartı öncesi Ben yumurta diyeti yapalım diyorumMefkurem yeni yıla kadar sikalim bütün kozlarimizi kullanalım sonra biraz gevsetiriz
Aa dikkat et kendine. Dinlen ,tuzlu zeytin falan at ağzına tansiyon düşmüştür herhalde.şimdinasıl oldun?Birdem gozlerim bulanio gormeye baslad8 tedirgin oldum ua neden böyle olurki. Suan yazıları bile tam secemiyorum
Akşamki çorba 1 kase olsa iyiymiş sanki canım.onun dışında çok güzel.Merhaba bugünün menüsü. Bu hafta pek fazla eksi beklemiyorum tartıda biliyorum dirençli kilolardaym sadece100 gram bile eksi razıyım..
Kahvaltı 9.30
1.5 yumurta
Bikaç d köy peyniri
1 d ekmek
Kavurma
Domates
1 ceviz
1 cennet hurması
Ara 12
1 medine hurması sütlü kahve(şekersiz)
Akşam 4.30
2 kase tavuklu terbiyeli çorba
1 kase ıspanak yemeği
Su en az 2 lt
Spor 90 dk yürüdüm
Akşamki patates çok değilse güzel menü merve :)Kacamaksız 1.gün
13:00
Domatesli sucuklu yumurta (2 yumurta, 6 dilim Sucuk)
2 kucuk salatalık
2 kk kadar peynir
2 dilim ekmegın kabugu ( ıcını cocuklar yedi)
19:00
fırında kanat ve fırında patates
Salata
Su:2 lt
Çok geçmiş olsun.ilaca karşı olmak demek ilaçla karşı karşıya gelmemek için herşeyi yapmaktır bence.yoksa o noktaya geldikten sonra....yani adamlar kadınlar o kadar yıl okuyor araştırma yapanı var.bir bildikleri vardır herhalde.Dayimlar evdeydi yengemi ısrarla almadılar ilacı bile zoraki gönderdiler sonra yengem daha kötü oldu dayım çıktı yengem girdi hastaneye daha uzun sürdü
Yakındaki dayım kendisi yaptı resmen ilaçları kullanmamış ( ilaca ,katkıya herşeye karşı )yengemde onunla uğraşırken daha kötü oldu sonuç hastane işte
Çok güzel menü pinim.Menüm
Sabah
Pastırmalı 1 yumurta+2 d çavdar ekmeğiyle sandviç
3 zeytin
1 d peynir
1 parmak uzunluğunda havuç
Çeyrek elma
Ara
5 tane çörek otlu altınbaşak (100 kalori)
Akşam 17.30
Tavuklu salata
1 kase yayla çorbası
19.00
2 kestane (50 kalori)
Su 1.5
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş
Geçmiş olsun.dün değil miydi o?Uyudum birazda baş agrisi gecmedi .Bı yemek yaptım bı işte yapmadımkızla tekrar yattım masumlar apartmanıni izliycem
Süper menü canım.Kahvaltı 10.00
2 tavada yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalık
7 zeytin
(Gercek diyyrte olunca kahvaltiyi yazmak nekadsr kısa sürüyor)
Ara 1 ceviz neskafe
17.00
1 kase lahana yemeği 1 kase yoğurt
19.00
2 tavuk bud 2 dilim patates soğan biber sarımsak
1 kase yoğurtlu kereviz
Salata pancar turşusu
2,5 lt suMefkurem
"Çocuk yalan söylemez korkuyorum diyorsa korkuyordur"diye duymuştum.katılıyorum.Korku kaynaklı uyumams bu yaşlarda oluyor cnm yigenim de kizimdada olmuştu Birlikte yattık uzun bir sure ..Açıkçası korkusunun üstüne gitsin diyemiyorum empati yapınca onu anliyabiliyorsun .bizde korkardik vitrinin gölgesinden içeriye vuran ışıktan akşam abimlerin zoruyla izlediğim çakiden korkardımSizle yatmak istiyorsa yatın gecer gider bir süre sonra
Bazen çocuklar çok yoruyor canım. Daha doğrusu yapmaya yetişmeye çalıştığmız ev işleri sabrımızı azaltıyor. Boşvet işi yemeği onunla ilgilen sev omşs şarkı söyle çocuğa. Demek ki bıgün daha çok seni istemiş öyle düşün. Çocuk uyuduktan 2 dk sonra sinir stres kalmaz:)menün de kötü değil sadece sen aç kalmışsın. Yoğurt falan yiyebilirsin tarçın da eklersen yağ yakımına yardımcı olur.Kizlar herkese afiyet olsun
Başım cok agriyor oglan uyursa yatcam hemen
Canim yarin cevaplarsin insallah. Senin kan testinde homa ir kaç çıkmıştıKizlar herkese afiyet olsun
Başım cok agriyor oglan uyursa yatcam hemen
YouTube izledim cnm güne gün izleyemiyorum geneldeAa dikkat et kendine. Dinlen ,tuzlu zeytin falan at ağzına tansiyon düşmüştür herhalde.şimdinasıl oldun?
Akşamki çorba 1 kase olsa iyiymiş sanki canım.onun dışında çok güzel.
Akşamki patates çok değilse güzel menü merve :)
Çok geçmiş olsun.ilaca karşı olmak demek ilaçla karşı karşıya gelmemek için herşeyi yapmaktır bence.yoksa o noktaya geldikten sonra....yani adamlar kadınlar o kadar yıl okuyor araştırma yapanı var.bir bildikleri vardır herhalde.
Çok güzel menü pinim.
Geçmiş olsun.dün değil miydi o?
Süper menü canım.
"Çocuk yalan söylemez korkuyorum diyorsa korkuyordur"diye duymuştum.katılıyorum.
Mefkurem
Nasıl oldu ayağın abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?