Zaten hiçbirimizin hayvan gibi yemeyle alakası yokSoylemem cok utanıyorum. Hayvan gibi yedim. İnsan olan boyle yemez
Kapiyi kiz bisiklete biniyor diye kitledik. Bugun anahtar giriyor tam dönmüyor
Belki milletten utanırım dedimHer yerden saldiriyoruz desenebende acmistim ama hic devam edemedim
Yok abla o değil. BuHangisi sensin
Bitane var uzman kontrolünde yaziyor
Takip ettimYok abla o değil. Bu
Ekmeğin içine ne koydun abla?Cok şükür ac karnimi doyurdum
Kimisi bulupta yiyemiyor, bizde cokluk icinde açlık yaşıyoruz
Lapandan tanıdımTakip ettim
Sende bana istek gordermişin :))
O zaman bende heves ettiydimLapandan tanıdım
Un hariç ne bulduysam :))) biraz hc unu varEkmeğin içine ne koydun abla?
Ben kabak sote yaptım evdekilere de etli ekmekle yayla çorbası.Yemek planlariniz ne kizlar
Şu anda cok tokum cnm bisey istemiyor
Daha yapmadim ama kabağı yemek olarak yapicam
İçeriği vaya güzelmş ha besleyiciUn hariç ne bulduysam :))) biraz hc unu var
Yumurta peynir chia badem tozu ceviz dereotu maydonoz süt kabartma tozu az zeytinyağı
Ekmekden cok tuzlu kek gibi
Tahin yumurtayla ekmek yapiyolar ketodakiler daha denemedim onu
Annem de yurt dışındayken bir poşet dolusu yeşil biber almış. Kasada kasiyer döktü tek tek saydı çok utandım demişti annem :)Alman marketlerde patlican taneyle satiliyor, o daha pahali
Kabak kiloyla
Teşekkür ederimO zaman sende menuleri yaz, kacamagi da unut cnm :)) doyurucu menüler yap
Geçmiş olsun cnm, insallah degildir
Oyleyse bile hafif atlatsin
Meyve aşırı degilse güzel görünüyor
Sağol canımGeçmiş olsun
Kapıdan bırak uzaktan sakın eve girme. Bir de sen de pozitifsen dışarı çıkman kötü olur hele toplu taşımaya hiç binme başkalarının annesini babasını düşün.Günaydın tünaydın herkese!
Dün annemlere gittim erken çıkıp. Yemek yaptım. Çorba yemek ve pilav. Annem bugün gitmemi istemiyor ama yarın muhakkak gene yapıp götürmem lazım. İçim rahat etmiyor. Canım çok sıkıldı. O tedirgin oluyor ben oraya gittikçe ama ne yapayım... Elimden de başkası gelmiyor.
Biz de yapıyoruz canım. Önemimli olan devam ettirmemek. Ayrıca ben bunu çok geç farkettm kilomun %80 adet öncesi haftaki krizler. Ciddi ciddi her şeyi yemek istyrm. Bikaç aydr dikkat edyrm tehlikeli günler yılaf süt yapıyorm tatlı isteğin için ve suyla oyalanmaya çalşyrm. Regli sonrası da çok iradeli oluyorum :)Selam. Dunku yaptigim ahmakliga hâla cok uzuluyorum. Nerden baksam bu hafta çöp olcak kesin birde regl oldum. Hic spor yapasim kalmadi sadece uyumak istiyorum. Ev isi falanda yapasim yok. Depresyona mi girdim ne...
Dünün bedelini 3 gün yesillik ağırlıklı ve sebze haslamasi ile kapamaya caliscam. Spor canim istemese de leslie yapcam bugun. Eliptigin olduğu odayi kiz giriyor diye kitledik, simdi kapi acilmiyor. Ustelik cocuklarin kiyafet dolabida ordaydi
Gayet güzel cnmBugünün menüsü
Kah 10 gibi
Tereyağlı 2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
Yoğurt
Peynir
Domates
Ara sade Türk kahvesi
Akşam 5 te
Karnabahar kısırı
Turşu
Yoğurt
Su hedefm 2.5 lt
Spor 60 dk yürüdüm
Bende yoğurtlu Karnabahar mercimek corbası var abla evdekiler uzun makarna var ek olarakYemek planlariniz ne kizlar
Şu anda cok tokum cnm bisey istemiyor
Daha yapmadim ama kabağı yemek olarak yapicam
Aksam yemegıyle size dahil oluyorum ınsallah birde su tartıya cıkmamayı becersem cok super olacakAksam saglikli ye cnm ve menünü bekliyoruz
Kampa katilmaya söz vermedinmi
Bu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme, kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Yok toplu taşımaya binme yok başkasının anne babasını düşün falan filan! Azıcık empati!Kapıdan bırak uzaktan sakın eve girme. Bir de sen de pozitifsen dışarı çıkman kötü olur hele toplu taşımaya hiç binme başkalarının annesini babasını düşün.
Sen agzina tiktiginda annene bi faydasi varmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?