💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ekmeğin içine ne koydun abla?
Un hariç ne bulduysam :))) biraz hc unu var
Yumurta peynir chia badem tozu ceviz dereotu maydonoz süt kabartma tozu az zeytinyağı

Ekmekden cok tuzlu kek gibi

Tahin yumurtayla ekmek yapiyolar ketodakiler daha denemedim onu

O zaman sende menuleri yaz, kacamagi da unut cnm :)) doyurucu menüler yap

Geçmiş olsun cnm, insallah degildir
Oyleyse bile hafif atlatsin

Meyve aşırı degilse güzel görünüyor
Teşekkür ederim
Sağol canım
Kapıdan bırak uzaktan sakın eve girme. Bir de sen de pozitifsen dışarı çıkman kötü olur hele toplu taşımaya hiç binme başkalarının annesini babasını düşün.
Biz de yapıyoruz canım. Önemimli olan devam ettirmemek. Ayrıca ben bunu çok geç farkettm kilomun %80 adet öncesi haftaki krizler. Ciddi ciddi her şeyi yemek istyrm. Bikaç aydr dikkat edyrm tehlikeli günler yılaf süt yapıyorm tatlı isteğin için ve suyla oyalanmaya çalşyrm. Regli sonrası da çok iradeli oluyorum :)

Bugünün menüsü
Kah 10 gibi
Tereyağlı 2 yumurta
2 zeytin
2 ceviz
Yoğurt
Peynir
Domates

Ara sade Türk kahvesi

Akşam 5 te
Karnabahar kısırı
Turşu
Yoğurt
Su hedefm 2.5 lt
Spor 60 dk yürüdüm
Gayet güzel cnm
Sen ne kadar yedin k. Kisirini

Kapıdan bırak uzaktan sakın eve girme. Bir de sen de pozitifsen dışarı çıkman kötü olur hele toplu taşımaya hiç binme başkalarının annesini babasını düşün.
Bu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme, kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Yok toplu taşımaya binme yok başkasının anne babasını düşün falan filan! Azıcık empati!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…