Senin usül yumurta dekosumuAyrıyetten omlet yapsak daha iyi
Perşembe günü yumurta diyeti yapalım .Bence kamp üyeleri haftanın bikac günü aynı yemeği detoksu yapalım daha bı gaza geliriz kime nekadar kilo verdiriyor onu görmüş oluruz
Millet coktan yatti cnm :) sabahda erken işe gidiyolarYarın tartilsinlarBı deniyelim olmazsa cumaya çekeriz
Kanki biraz Instagramda dolaşıp yatiyim ben ozaman anlaştık Perşembe olması gerektiği gibi yumurta detoksu yapıyoruzSenin usül yumurta dekosumu
Aksam yumurta salatasi gercekten eksi getiriyor
Gayet iyi motiveyiz cnmKanki biraz Instagramda dolaşıp yatiyim ben ozaman anlaştık Perşembe olması gerektiği gibi yumurta detoksu yapıyoruz
Kamp sureximizde bütün var gücümüzle kilolara savaş açtık detoksa detoks sporsa spor ne gerekiyorsa en iyisi yapicaz
Bı kendimize gelelim özümüzü dönelim artık
İyi geceler ablam eksilerle uyanalim takimca inşallah
KaynanamaBenimki mısır+pirinç klasik gong pek severim ama fabrikasyon
Nereye yolculuk Canan?
Ah bi rahat bırakmadılar
Migi
98 sevde seni abla bırakmıyo
Bol bol dua et canm kolay atlatsınlar
Apayı bızma rekorunu kırdın ha
Düş yakasından bence başka bişy yap
Huu 65 seni çağırıyor
Burda 1 hafta ara tatil başladı abla
Sen nasıl hamilesin ya
Buna da üzülüp daha da yeme canım. Bi kocaman bardak su iç. Oldu bi kere ne yapablirim diye düşün ekstra 1 saat spora ne dersin?
Evde bir bekar kayın biraderİyi yolculuklar. Tatili fırsata çevir, eksiyle gel
Afiyet şifa olsun kuzuya.
Geçmiş olsun, bu aralar çok baş ağrısı çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
pazartesi için tartın iyi bence, Cuma’ya kadar toparlarsın
Menülerini hatırlatandım ama ödem mi ki bu
Cumaya iyi bir eksi gelecek gibi
Allah şifa versin, hafif atlatırlar inşallah
Ne apa’sı Allah aşkına. Bir ara da omad yapıyordun. Bence klasik diyetisyen usulü 3 ana 2 ya da 3 ara öğünlü bir diyet yap. Bak ben çok rahat ettim böyle, gayet de sürdürülebilir bir diyet. Haftada bir kilo da veriyorum.
Ben de merak etti im aslında @Mefkurem’in canını kim sıktı diye ama soramamıştım. Bakayım sana ne cevap verecek. Şaka bir yana Sorunlar kolayca çözülür inşallah.
Geçmiş olsunBugünün menüsü bugün biraz meyve yedim bağışıklık için eşimn koroba şüphesi var twsti negatif çıktı ama belirtiker devam ediyor.
Kah 10.30
2 yumurta
1 d ekmek
Domates
Ara 3 te
Sütlü Yulaf incirli
Akşam 6
1 kase mercimek çorbası
Az kavurmalı ıspanak
Haş tavuk 1.2 çatal patates
Ara 8 gibi 1 kase karışık meyve
1 çay bardağı kadar çerez çoğu tuzsuz leblebi
Bugün yeşilçay adaçayı içtim.
Su 2 lt
Spor 60 dk
Ama hafta sonu kacaktan sonra herkes arti cikar onu soyleyimHerkes farketmez diyor
Menüm
Sabah 10.30
1/4 açma 1 be ayran
Ara 15.00
1 /açma
El kadar yufka ekmek
5 kaşık kuru fasulye
Akşam 18.00
kızartma 5 çatal patates ve 5 köfte
2 parça kıymalı pide
Yarım yufka ekmek
Su 4 bardak
Spor yok
Üzgünüm... kötü menülerine tahammül edin kızlar.zira yazmazsam daha kötü olacak.gıdım gıdım gidiyor kilo kilo geliyor
Yarın ilk iŞim kendime göre birşeyler de yapmak.yoğurt aldırmak.su aldırmak
Niye kızartmaya bulaştım.mis gibi kuru fasulye var ye işte ...
Tatlim seninde dediğin gibi bunlarin hepsi bahaneKayınvalideme gidiyoruz abla.
Ne bulursam onu yiyorum genelde. Kendime göre bi şeyler yapsam diyoruuum elim gitmiyor.iyidir hoştur da tuzu yok yağı yok diye 40 kez der.kendimi tuhaf hissederim.buranın ekmekleri de beni mest ediyor.tek ekmek yemesem o bile yetecek belki.
Mefkurem
Abla bence tartı günü cuma iyiydi.
Yarın bu kötü menüyü toparlayacağım inşallah.emeklerime yazık edemem.etmemeliyim...
Bide pazatesini deneyelim, asıl tarti var diye bogazimizi tutariz belki :))Ama hafta sonu kacaktan sonra herkes arti cikar onu soyleyim
Deneyelim bakalim deneme tahtasi olduk hepimizBide pazatesini deneyelim, asıl tarti var diye bogazimizi tutariz belki :))
Amac zaten haftasonu kacamagini engellemek
Pazartesi degilmi tartiGunaydinnn
Yine salı gelip çattıgünler su gibi gelip geciyor. Tartiya son ücccccccc gunnnnnn :))))
Kaç euro verdinBende bugün kendime 2 kabak aldim
Sadece kabak yogurt pek doyurmuyor beni
Yanina bisey yapsammiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?