Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Afiyet olsun tatlim bende yeni ictim :)Günaydın, kahve isteyen var mı sevgimi kattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun tatlim bende yeni ictim :)Günaydın, kahve isteyen var mı sevgimi kattım
Acikmiyorum abla genelde aksami 16-17 gibi kapatıyorum makisumum 18 oluyor eşim erken geldiği için biz hep böyle erkenciyizKarbon yedikcede insilun hep yuksek kaliyor cnm
Cogunluk ne derse o :)
Karabugday, cavdar patlagi falan varmis
Bence onlari yiyinceye kadar wasa al
Aynenn yaaa 1 aydir gel git yapiyorum
İnşallah bu hafta uzaklasacam
Virüs tatilimi
Ara tatil subatta degilmiydi
Resimde b azen ben anlamiyorum ne oldugunu
Heralde bulgur pilavi, niye sehriye koyuyorsunki cnm
Kahvaltidaki ne ekmegiydi
5 de yemek yiyince 2 saat sonra acikiyonmu cnm
Aksam konusunca benim canimda istediydi k. Kisiri :)
Yarin bi tartilsana sendeki etkisini merak ettim
Menü guzel görünüyor
Bence sporu birakma, en azindan haftada 3 gün yapmaya calis
Ona biraktiramadik bi türlü :)) zaten granüller kahve yerine gecmiyor bi sürü katki maddesi varmış
Aksam baya erken kapatmisin cnm muhtemelen acikirsin
Çoğu, karbonlarin odemidir :))
Karar verilmedi henüz cnm
Cogunluk nasil isterse
Benim gönlüm cumadan yana pazartesi olumca ters düz olacakmisim gibi geliyor
Tam da iciyordumGünaydın, kahve isteyen var mı sevgimi kattım
Üzüm üzüme baka bakaKaç euro verdin
Çok bırakan olmaz mı o zaman?Yani haftasonu yemelerini engellemek için bı çözüm bulmak lazım oyuzden pazartesi tartı günü olsun deniyelim bence... başka çözümler aklınıza gelirse onu da uygulqyabiliriz
Cok güzel bi aliskanlik cnmAcikmiyorum abla genelde aksami 16-17 gibi kapatıyorum makisumum 18 oluyor eşim erken geldiği için biz hep böyle erkenciyiz
Neyi bırakan canım bana uyar ptesi tartı fark efmezÇok bırakan olmaz mı o zaman?
2 euro yo düşmüştüKaç euro verdin
Bu hafta cumaPazartesi degilmi tarti
Abla orda saatler nasıl bilmiyorum ama ben zaten uyursada uyumasada çocukları 9 da odalarına götürüyorum akşam saatini bilmeli ncocuk kırk kerede tekrar etmek zorunda kalsam da alışıyor sonra kuzeyde böyle alıştı düzene girince anne baba için avantaj oturup rahat rahat çayını kahveni içiyorsun . Diğer türlü çocuklar ortada olunca ben ya dökülürse diye korkumdan keyf alamiyorumCok güzel bi aliskanlik cnm
Ben özellikle aksamlari zorlandığım icin erken kapatabilenlere imreniyorum :))
Çok güzel fikir kabak sote yoğurt yapıym bnde akşam yemeğineAyrıyetten omlet yapsak daha iyi
Perşembe günü yumurta diyeti yapalım . Bence kamp üyeleri haftanın bikac günü aynı yemeği detoksu yapalım daha bı gaza geliriz kime nekadar kilo verdiriyor onu görmüş oluruz
Tabi ki euronun burdaki değeriyle kiyaslamiyoruz yoksa kabak bile alamayiz2 euro yo düşmüştü
Hafta sonu cidden cok abartiyorum canim ozellikle cuma tartidan sonraYani haftasonu yemelerini engellemek için bı çözüm bulmak lazım oyuzden pazartesi tartı günü olsun deniyelim bence... başka çözümler aklınıza gelirse onu da uygulqyabiliriz
Cuma tikinmasina alismistim sindi içimde bir bosluk olacak cuma gunleriBenim gönlüm cumadan yana pazartesi olumca ters düz olacakmisim gibi geliyor
Kabagi yogurtla yiyeceksen bol sarimsakli yap abla tok tutuyor bidr yanina bol limonlu salata dun ben brokoloyi bol sarimsak yogurtla yedim yanina salata cok tok tutuyorBende bugün kendime 2 kabak aldim
Sadece kabak yogurt pek doyurmuyor beni
Yanina bisey yapsammiki
Utanmayı bırak canm el değilsin sen. Kendine göre menüler oluştur o kadar diyet yaptın aç kaldın yazık etme kilo alıp gelmee saçını başını yolarım haEvde bir bekar kayın birader
Hamile kadın gibi herşey burnuna kötü kokan bir kayınvalidem var(keyfî yapmıyor da ...)
.yemek faslı çay faslı çok oluyor.bende de irade yok.önümde olunca yiyorum aslında yukarıda yazdıkların hep bahane.ben önümde olunca dayanamıyorum...
Yani kilo vermeyi birak korusam yetecek.
Akşam yemek mi yoktu canim çalışınca öyle olabiliyor yoksa bilerek mi çorba içtin sadeceSabah 6:30
Pırasalı yumurta
Çay
öğlen 00
Çorba
Yoğurt
Közlenmiş biber 2 adet
akşam
3 kase mercimek çorbası
Salata yoğurt
ekmek yok
Suyu az içtim
9000 adım
North River
Burdada bir tane kabak 85 cent suan abla2 euro yo düşmüştü
Bjzim cocuklarda öyleAbla orda saatler nasıl bilmiyorum ama ben zaten uyursada uyumasada çocukları 9 da odalarına götürüyorum akşam saatini bilmeli ncocuk kırk kerede tekrar etmek zorunda kalsam da alışıyor sonra kuzeyde böyle alıştı düzene girince anne baba için avantaj oturup rahat rahat çayını kahveni içiyorsun . Diğer türlü çocuklar ortada olunca ben ya dökülürse diye korkumdan keyf alamiyorum
Burda sebze genelde pahali zaten cnmTabi ki euronun burdaki değeriyle kiyaslamiyoruz yoksa kabak bile alamayiz
Pazartesi haftasonundn dolayı kilo vermeler azalacak mptivasyon düşüp bırakanlar olur bence. Ben cumacıyım ya çok sıkmamak lazımNeyi bırakan canım bana uyar ptesi tartı fark efmez