💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Acikmiyorum abla genelde aksami 16-17 gibi kapatıyorum makisumum 18 oluyor eşim erken geldiği için biz hep böyle erkenciyiz

Cok güzel bi aliskanlik cnm
Ben özellikle aksamlari zorlandığım icin erken kapatabilenlere imreniyorum :))
Abla orda saatler nasıl bilmiyorum ama ben zaten uyursada uyumasada çocukları 9 da odalarına götürüyorum akşam saatini bilmeli ncocuk kırk kerede tekrar etmek zorunda kalsam da alışıyor sonra kuzeyde böyle alıştı düzene girince anne baba için avantaj oturup rahat rahat çayını kahveni içiyorsun . Diğer türlü çocuklar ortada olunca ben ya dökülürse diye korkumdan keyf alamiyorum

Yani haftasonu yemelerini engellemek için bı çözüm bulmak lazım oyuzden pazartesi tartı günü olsun deniyelim bence... başka çözümler aklınıza gelirse onu da uygulqyabiliriz
Hafta sonu cidden cok abartiyorum canim ozellikle cuma tartidan sonra
Benim gönlüm cumadan yana pazartesi olumca ters düz olacakmisim gibi geliyor
Cuma tikinmasina alismistim sindi içimde bir bosluk olacak cuma gunleri
Bende bugün kendime 2 kabak aldim
Sadece kabak yogurt pek doyurmuyor beni
Yanina bisey yapsammiki
Kabagi yogurtla yiyeceksen bol sarimsakli yap abla tok tutuyor bidr yanina bol limonlu salata dun ben brokoloyi bol sarimsak yogurtla yedim yanina salata cok tok tutuyor

Utanmayı bırak canm el değilsin sen. Kendine göre menüler oluştur o kadar diyet yaptın aç kaldın yazık etme kilo alıp gelmee saçını başını yolarım ha

Sabah 6:30
Pırasalı yumurta
Çay

öğlen 00
Çorba
Yoğurt
Közlenmiş biber 2 adet

akşam
3 kase mercimek çorbası
Salata yoğurt

ekmek yok
Suyu az içtim
9000 adım
North River
Akşam yemek mi yoktu canim çalışınca öyle olabiliyor yoksa bilerek mi çorba içtin sadece

Bjzim cocuklarda öyle
7 de basliyor yatak hazirligi 8 de yatmış oluyolar
Benimkilerde küçükken 8 de yatardi :))
Aksamlarin anne babaya kalmasi, biraz kafa dinlemesi onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…