Kim demiş ne zaman demiş brn niye duymadımKalori olarak tabiki sade iyi cnm
Konu o degil :)) neskafeler cok fazla katki maddesi iceriyor ve kahveden sayilmiyor :))
İşte kabağın yemeğini yapsan soğanlı domatesli o doyuruyor azcik bulgur atabilirsinBende bugün kendime 2 kabak aldim
Sadece kabak yogurt pek doyurmuyor beni
Yanina bisey yapsammiki
Herkes farketmez diyorBenim icin farketmez abla
Daha senin yasindakiler yeni evleniyor artık balım40’ona merdiven dayamış bir hamileSiz genç hanımlar gibi hamilelikte kilo alma lüksüm yok benim
O senin eksikliğinKim demiş ne zaman demiş brn niye duymadım
On numara beş yıldız16.11 pazartesi __kacamaksiz kampi 2.gün
12.00
_2 yumurta, 2 kş badem tozu, maydonoz, dereotu, taze sogan, peynir, kaşarlı omlet
_salatalik, 2 kş salata
19.15-20.00 arasi - tlf. gelmisti
1 tabak etli patlican yemegi (kizartma degil)
1Kase yogurt
Sogan
Su içtim baya
Fitt_anne
Yemek olarak yaparsam zaten soganli dometesli yapiyirum cnmİşte kabağın yemeğini yapsan soğanlı domatesli o doyuruyor azcik bulgur atabilirsin
Filtre kahve için pratik birşeyler aldığım en kısa zamanda bırakicam neskafeyiO senin eksikliğin
Yarın yemek olarak beraber yapalım bakalım hangimizinki daha güzel olucakYemek olarak yaparsam zaten soganli dometesli yapiyirum cnm
Çok geçmiş olsun inşallah korona değildir eşinBugünün menüsü bugün biraz meyve yedim bağışıklık için eşimn koroba şüphesi var twsti negatif çıktı ama belirtiker devam ediyor.
Kah 10.30
2 yumurta
1 d ekmek
Domates
Ara 3 te
Sütlü Yulaf incirli
Akşam 6
1 kase mercimek çorbası
Az kavurmalı ıspanak
Haş tavuk 1.2 çatal patates
Ara 8 gibi 1 kase karışık meyve
1 çay bardağı kadar çerez çoğu tuzsuz leblebi
Bugün yeşilçay adaçayı içtim.
Su 2 lt
Spor 60 dk
Yapalim bakalim cnm :)) zaten evdekiler yemez ben yerimYarın yemek olarak beraber yapalım bakalım hangimizinki daha güzel olucak
Böyle istikrarlı gidersen yüzde bı milyon nasip olucak Allah'ın izniyle cnmValla az kalmis abla helâl olsun
Ay benim hedef kilomu 2 kg üstü
Bana da nasip olsun bian once insallah
Ay yok yemiyim ben de gitsin artik sunlar yaaa
Cuma iptal mi abla
Farketmez gerci pazartesi de tartiliyorum ben zaten
Yok ya ben yoğurt koyucam sarımsaklı olmaz yumurtaYapalim bakalim cnm :)) zaten evdekiler yemez ben yerim
Üstüne yumurtada kirabiliriz
Baya aciktim ama :))On numara beş yıldız
Karistirinca belli olmuyor yumurta, daha doyurucu olur benim icinYok ya ben yoğurt koyucam sarımsaklı olmaz yumurta
Tokum valla kocam çekirdek çitliyordu kaçtım yattım bendeBaya aciktim ama :))
Sen toksundur heralde
Bende cuma yapicam
Ayrıyetten omlet yapsak daha iyiKaristirinca belli olmuyor yumurta, daha doyurucu olur benim icin
Cogunluk farketmez dedi cnmYani haftasonu yemelerini engellemek için bı çözüm bulmak lazım oyuzden pazartesi tartı günü olsun deniyelim bence... başka çözümler aklınıza gelirse onu da uygulqyabiliriz
Yarın tartilsinlarCogunluk farketmez dedi cnm
Bana biraz tuhaf geliyorama gönlün kalmasin madem, pazartesi yapalim :))
Haftaya pazartesi basliyalim ama bugün tartilmayanlar var
Nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?