💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Helva neden olmamiş? Emzirirken diyetisyen bile veriyordu.
Lapayi pişirmeden çiğ yaptım
Şaşırdım.diyetisyen verdiysee ye tabi. Dsüt olsun kuzuya.
Tatlı olarak meyve yesen hem çocuğa hem sana daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Evet katıldım 4 ve6 takım sen 4. Takımdan değil misim ?
6da şuan canım 4de benim
Ahh işte ahhh sağlık olsun kilolar gider gerisi gerçekten bazen boş geliyor hele söz konusu cocuklarsa
ikincide sen daha tecrübeli oldugunnicinnn o fırsatı tanımıyorsun daha rahat oluyor ben kimseyi kabul etmedim malum birde korona bizde kolay zaten annem tarafını annemlerde görünce verirler hediyesini, eşim tarafı yazın memlekette gidince öyle ugrastirmazlar lohusa lohusa gelende oğlumda hem hediyesi hemde birşey yapıp gelmişti eltilerimde sağolsun gelen giden olursa diye bolca yapip getiriyor buzluğa atıyordum

Makarna olmamış niye rezil ettin günü tartıya az kalmışken yarın sıfır karbon yap bence protein sebze
Sahur 5:30
Bi adet pogaça
Dünden kalan tavuk izgara
Çay
3 bardak su ile kapattım
İftar
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata
4 bardak su
Spor : 8000 adım
poğaça ev poğaçasi sanırım yinede gece mide rahatsızlığı yapar hem tam buğday daha tok tutar canım

Ahh kronikleşmiş ev modu birde çalışırken iki katı zor
Oo Zuhal ablaydi dimi bu hafta rakibin bakalım kim kimi ezecek
İyi aksamlar kızlar camasir makinesının su bosaltım kısmına demir para kacmıs ve bosaltım hatası veriyor naptıysam cıkaramadım delikten parayı
Ay birşeyler sokmaya çalışmayın ,. İki gün ince süpürgeyi bozdum birşey tıkırdiyordu kuzeyin küçük toplar takılmış ince hortumla çıkardım ama sonuç süpürge çığlık çığlığa bağırıyor Allah'tan garantisi bitmemiş koridorda yarinn tamire gidecek
Super olmus
Ordakı delikten cıkmıyor iste canım cıksa sıkıntı kalmayacak  ceyrek iyimis valla benimki 1 TL malesef
Çeyrek en azından servis parasını çıkarır

Harika olmuş. Bende almistim ama bende kaşıntı yapti
O zaman alerjisi var sende.
bende evliliği ilk zamanlarda bileziklere yatırım yaptım araba aldım arabayı da kendı üstüme yaptım
Çünkü kredi çeken benım bilezikler de benim. İyiki yapmışım diyorum şu am arabalar çok degerlendı Eşim kullanıyor benim kullanmam mümkün degil

Menü

Sabah
öğle
Akşam
1 kase tarhana çorbası 2 dilim sucuk 2 wasa 1 kk peynir
Akşam kızımız sağolsun performans gecesi deydi yine ancak böyle hazırladım

Su:3.5 lt spor: yok
Ama tebrik edin evdekiler yarım borcam bisküvili pasta yedi ben sadece pudinginden bı parmak aldım

Tanıdıgim biri beşi bir yerde kolyesini sattı o kolye 16-17bin felan oldu sanırım
Ben olsam satmazdım onu evlenırken onu almadığıma pişmanım
Hala istıyorum kocam çok pahalı diyor almıyor
Nasıl özeniyorum öle kolyelere

Denemedogım sey kalmadı canım sımdı de esim ugrasıyor bakalım
Çeyrek en azından servis parasını çıkarır
Dimi ya benim 1 TL ile sakız bile alınmıyor artık

Denemedogım sey kalmadı canım sımdı de esim ugrasıyor bakalım

Dimi ya benim 1 TL ile sakız bile alınmıyor artık
Daha kötu yapmayın canım hele garantisi yoksa yada ev sigortası hiç ellesmeyin derim eltiminde kurutmaya kotun düğmesi kacisti garantiside vardı ama kullanıcı hatası saydılar neymiş kotun düğmelerini kapatıp ters çevirip atilacakmis ben o kadar uğraşacak vakit bulsam asarım zaten

08.30
1 yumurta omlet
30 gr peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık

13.00
Sütle hazırlanmış menengic kahvesi

14.00
1 salkım üzüm

18.30
1 bardak ayran
100 gr sucuk (ızgarada)
2 dilim ekmek
Salata

21.00
Multimalt içecek

2 buçuk litre su

Akşam eşim illa sucuk istedi memleketten yeni yaptırıp getirtmişti, sen ye ben başka şey yerim dedim ama her gün mü yiyorsun fazla yemezsin yiyeceksin illa hadi diyip yedirtti kalori olarak 100 gr sucuk 400 kalori aslında normal bir yemek yesemde 400 kalori alacaktım zaten ama yağdan almak var aynı kaloriyi saf proteinden almak var tabi

Yapamadı zaten canım is servis cagırmaya kaldı garanti biteli cok oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…