💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sadece meyve yetmiyor malesef
Tatlım be diyetisyen değilim ki.şekerli yağlı diye yorum yaptım. .sen böyle diyetisyenden izinli olduğun şeyleri parantez içinde bildirirsen kimse yorum yapmaz vardı öyle geçmişte arkadaşlar .diyetisyen verdi diye belirtiyorlardı.
Emzirirken zor oluyor biliyorum

Bizimkiler de kabak tatlısı yediellerimşe yedirdim küçüğe ...Ben zaten daha nereme yiyeceksem...sporuma da yazık oldu

Annemin cok güzel bi huyu var
Kahvalti sofrasini kaldirir hemen yemegini yapar
Ben hic ona cekmemişim :)) hic biseyede usenmez
Benim annem de erkenden yapar yemeğini. :),
Bunu bikaç defa daha okumam lazım anlamak içinama çok doğru yazmışsımn.
Allah bağışlasın canım. Benim kızım 3 yaşında arası çok olmasın diye düşündük ama nasip olmadı bauadr istiyorduk ama geçen kış düşük yaptm. Artık hayırlısı diyorum valti ne zamansa olur zaten
Benim de aynen böyle oldu. 84 ile başlayıp 90 la doğuma gittim. Doğum sobrası 82lere kadar indim.. Sonra tekrar kilo aldm şimdi i 88 im
Etli ekmek yenmrz mi ye gülüm ye doyana kadar ye.

Çok kalorili bir menü. Bence de tahin olmamakı çabuk acıktırır bizi. Boşver 3 5 sy yemeyiver

Suan diyetisyen destegi almiyorum. Ama 2019 da ki diyetime bile herkes cok diyordu. İnsulin direnci, pco var bende. Birde şuan emziriyorum cok zorlanıyorum. Nefs ile mucadele cok zor, insanin baskasiyla degilde kendisiyle mucadelesi en zoruymuş. Haziran da bir ay deneme online diyet almistim. Ordaki listeme muhakkak tatli seyler eklemisti kahvaltiya recel bal ya da helva. Bende ordan yola cikarak miktari az tutmaya cabaliyorum

Hayırlı zamanda hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebiş cnm

Ben geldim ama kimse yoktur zannımca
Akşam annemler geldi ben yapamam çocuktan diye 1 tencere lahana sarmış getirdi coook severiz ailecek
Gözü kör olası diyet yüzünden çok yememeye çalıştım Allah'tan yanina gene Cook sevdiğim kara lahsna Kavurmasi da yapmis onunla doyurdum karnımı çok şükür

Menüm
Kahvaltı 12.00
1 tane yumurta tavada
30 Gr peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
1 t.k krem peynir 1 t.k cokokrem

Arada az sütlü neskafe

16.00
1 kase sütlü yulaf ezmesi kuru uzumle tatlandırılmış

Akşam 19.00
1 kocaman tabak kara lahsna Kavurmasi
7 tane lahana sarması
Ayran

3 lt su yarım saat eliptik

Gözlerim kapanıyor sabahta okul var kızin erken kalkicam iyi geceler diyip yatiyim ben

O mücadeleyi kendin zorlaştırıyorsun. Helvadan, reçelden gelecek fayda daha sağlıklı yiyeceklerden de gelir. Malesef her diyetisyen işinin ehli olmuyor. İnsülin direnci olana helva, reçel vermek çok hatalı bence. İyi ki devam etmiyorsun o diyetisyene.
Kafadan şekerli, unlu yiyecekleri tamamen atmak lazım. Emzirirken ketojenik diyet yapıp sütü hiç olmadığı kadar artan birçok bayan var. Facebook’ta bulabilirsin o grupları.

aynı kilodayiz.
doğumdan sonra 13 kg alıp 5 iveren biriyim ve sabit bi ara 83 e indim aldim

güzel menü.
mutimalt içecek nasıl oluyor.

afiyet olsun makarna olmasa iyiydi bi yedin mi gerisi geliyor.

helva dişinda menü güzel.
13:30 teki menüyü sabah kahvaltıya uygundur;
sen 2 ögün 2 ara mı yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…