• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sadece meyve yetmiyor malesef
Tatlım be diyetisyen değilim ki.şekerli yağlı diye yorum yaptım. .sen böyle diyetisyenden izinli olduğun şeyleri parantez içinde bildirirsen kimse yorum yapmaz ;) vardı öyle geçmişte arkadaşlar .diyetisyen verdi diye belirtiyorlardı.
Emzirirken zor oluyor biliyorum :KK200:

Menü

SabahEki Görüntüle 2719200
Eki Görüntüle 2719201 öğle
Akşam
1 kase tarhana çorbası 2 dilim sucuk 2 wasa 1 kk peynir
Akşam kızımız sağolsun performans gecesi deydi yine :KK70: ancak böyle hazırladım

Su:3.5 lt spor: yok
Ama tebrik edin evdekiler yarım borcam bisküvili pasta yedi ben sadece pudinginden bı parmak aldım :KK70:
Bizimkiler de kabak tatlısı yedi:işsiz:ellerimşe yedirdim küçüğe ...Ben zaten daha nereme yiyeceksem...sporuma da yazık oldu:KK43:

Annemin cok güzel bi huyu var
Kahvalti sofrasini kaldirir hemen yemegini yapar
Ben hic ona cekmemişim :)) hic biseyede usenmez
Benim annem de erkenden yapar yemeğini. :),
Çünkü bana benden başkasının faydası yok abla , beni en iyi ben motive ediyorum ve en iyi ben dibe çekiyorum. Düşün burda isterse milyon kişi beni gazlasin hazır değilsem olmuyor yada milyon kişi motivemi kırmaya çalışsın ben izin vermezsem yapamaz ama ben beni en çok kıran , en çok onemsizlestiren, kendine en büyük kötülügu yapan ben ... Yani beni bana bırakmays niyetim yok :D
Bunu bikaç defa daha okumam lazım anlamak için🙂ama çok doğru yazmışsımn.
19 aylık canım 10 yaşında kızım 15 yaşında da oğlum var
Senin kız küçüktu zannedersem kendi tecrübemi söyleyim aralarında 4,5 yaş olması hem senin hem çocuklarının yıpranmamasi için gerekli olduğunu düşünüyorum
Yigenlerimin arasında 1,5 yaş büyüğünden hep abilik alttan alma beklediler ama ona daha ufacikti sakin bir bebekkten sinir krizi geçiren bir çocuğa dönüştü annede çocuklar içinde zor geçti ilk yıllar..
Ben oğlumun kardeşini kıskandığıni ona zarar verdiğini hiç bilmem küçükken yardımcı bile olurdu bana .Anliycan arada 4 yaş olmalı bence
Allah bağışlasın canım. Benim kızım 3 yaşında arası çok olmasın diye düşündük ama nasip olmadı bauadr istiyorduk ama geçen kış düşük yaptm. Artık hayırlısı diyorum valti ne zamansa olur zaten
ben hamilelikte hiç kilo almayanim
sadece 3 kilo aldim o bebegin kilosuydu.
80 kiloydum doğumdan çiktiğimda..
ödem sifir..
doğumdan sonra 93 e dayandim.. ve 83 e düştüm derken şimdi 88
işte gidip geliyor
82 e düştüğümde bi kocaman balta ile odun kıracagim varya:KK70:

yanikısaca özet : kilo alma nedenim bebege SÜT yapışı :işsiz:
Benim de aynen böyle oldu. 84 ile başlayıp 90 la doğuma gittim. Doğum sobrası 82lere kadar indim.. Sonra tekrar kilo aldm şimdi i 88 im
Canım biz reçeli kendimiz yapıyoruz
Çilekleri bütün olarak yapıyoruz
Yani 1 bütün recel olmus çilek :-)

Abla son dakikada yemek yapinca tabi saat 19 a zor attim kendimi ondan boyle
Tam doymadım aslında salata güzel olurdu

Evet abla 1 butun recel olmus çilek😁😁

Esim kv gitmeden etliekmek yaptiriyim dedi
Ben 2 kepçe çorbayla 1 parca yerim
Bol da salata

Kesinlikle tavuk 😍😍

Hosgeldin canim
Migi hadid nickini hatirliyorum ben
Hiç zayıflama takımına katılmış miydin

Belki de şaşırmak istemiş bünye
Ama bu işaret sanki daha sıkı sarıl demek istemiş 🥰🥰

Merhaba canım hosgeldin
Etli ekmek yenmrz mi ye gülüm ye doyana kadar ye.
Selam menumu bildireyim. Bugun bas agrisiyla yine kotu bir gündü icim sıkılıyor..

11.00
2 dilim yumurtali ekmek
2 domates 2 salata
1 dilim peynir
2 catal helva
Nescafe(sekersiz)

13.30
2 yk yulaf+ 1yk tahin+2 yk yogurt+ kucuk muz+ 1 yk ceviz

14.30
Sutlu Turk kahvesi 4 kare bitter 3 findik

18.45
1 kase unsuz sehriye corbasi
Haslama tavugu didip domates salatalik sogan ve maydanozla karistirdim.
3 kasik yogurt
Bu arada tok karna 107.3 geldim demekki daha da eksiyimmmm (: Mefkurem Mefkurem

Çok kalorili bir menü. Bence de tahin olmamakı çabuk acıktırır bizi. Boşver 3 5 sy yemeyiver

Tatlım be diyetisyen değilim ki.şekerli yağlı diye yorum yaptım. .sen böyle diyetisyenden izinli olduğun şeyleri parantez içinde bildirirsen kimse yorum yapmaz :KK66: vardı öyle geçmişte arkadaşlar .diyetisyen verdi diye belirtiyorlardı.
Emzirirken zor oluyor biliyorum :KK200:
Suan diyetisyen destegi almiyorum. Ama 2019 da ki diyetime bile herkes cok diyordu. İnsulin direnci, pco var bende. Birde şuan emziriyorum cok zorlanıyorum. Nefs ile mucadele cok zor, insanin baskasiyla degilde kendisiyle mucadelesi en zoruymuş. Haziran da bir ay deneme online diyet almistim. Ordaki listeme muhakkak tatli seyler eklemisti kahvaltiya recel bal ya da helva. Bende ordan yola cikarak miktari az tutmaya cabaliyorum

Allah bağışlasın canım. Benim kızım 3 yaşında arası çok olmasın diye düşündük ama nasip olmadı bauadr istiyorduk ama geçen kış düşük yaptm. Artık hayırlısı diyorum valti ne zamansa olur zaten

Benim de aynen böyle oldu. 84 ile başlayıp 90 la doğuma gittim. Doğum sobrası 82lere kadar indim.. Sonra tekrar kilo aldm şimdi i 88 im

Çok kalorili bir menü. Bence de tahin olmamakı çabuk acıktırır bizi. Boşver 3 5 sy yemeyiver
Hayırlı zamanda hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebiş cnm

Ben geldim ama kimse yoktur zannımca🙈
Akşam annemler geldi ben yapamam çocuktan diye 1 tencere lahana sarmış getirdi coook severiz ailecek😋😋
Gözü kör olası diyet yüzünden çok yememeye çalıştım 🙄Allah'tan yanina gene Cook sevdiğim kara lahsna Kavurmasi da yapmis onunla doyurdum karnımı çok şükür 🙃

Menüm
Kahvaltı 12.00
1 tane yumurta tavada
30 Gr peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
1 t.k krem peynir 1 t.k cokokrem

Arada az sütlü neskafe

16.00
1 kase sütlü yulaf ezmesi kuru uzumle tatlandırılmış

Akşam 19.00
1 kocaman tabak kara lahsna Kavurmasi
7 tane lahana sarması
Ayran

3 lt su yarım saat eliptik

Gözlerim kapanıyor sabahta okul var kızin erken kalkicam iyi geceler diyip yatiyim ben ❤️❤️

Suan diyetisyen destegi almiyorum. Ama 2019 da ki diyetime bile herkes cok diyordu. İnsulin direnci, pco var bende. Birde şuan emziriyorum cok zorlanıyorum. Nefs ile mucadele cok zor, insanin baskasiyla degilde kendisiyle mucadelesi en zoruymuş. Haziran da bir ay deneme online diyet almistim. Ordaki listeme muhakkak tatli seyler eklemisti kahvaltiya recel bal ya da helva. Bende ordan yola cikarak miktari az tutmaya cabaliyorum
O mücadeleyi kendin zorlaştırıyorsun. Helvadan, reçelden gelecek fayda daha sağlıklı yiyeceklerden de gelir. Malesef her diyetisyen işinin ehli olmuyor. İnsülin direnci olana helva, reçel vermek çok hatalı bence. İyi ki devam etmiyorsun o diyetisyene.
Kafadan şekerli, unlu yiyecekleri tamamen atmak lazım. Emzirirken ketojenik diyet yapıp sütü hiç olmadığı kadar artan birçok bayan var. Facebook’ta bulabilirsin o grupları.

aynı kilodayiz.
doğumdan sonra 13 kg alıp 5 iveren biriyim ve sabit bi ara 83 e indim aldim

08.30
1 yumurta omlet
30 gr peynir
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık

13.00
Sütle hazırlanmış menengic kahvesi

14.00
1 salkım üzüm

18.30
1 bardak ayran
100 gr sucuk 😑🤦🏻‍♀️ (ızgarada)
2 dilim ekmek
Salata

21.00
Multimalt içecek

2 buçuk litre su

Akşam eşim illa sucuk istedi memleketten yeni yaptırıp getirtmişti, sen ye ben başka şey yerim dedim ama her gün mü yiyorsun fazla yemezsin yiyeceksin illa hadi diyip yedirtti kalori olarak 100 gr sucuk 400 kalori aslında normal bir yemek yesemde 400 kalori alacaktım zaten ama yağdan almak var aynı kaloriyi saf proteinden almak var tabi 🤷🏻‍♀️
güzel menü.
mutimalt içecek nasıl oluyor.

Menüm

Sabah 09.30
1.5dlm ekmek
1yum. haşlama
11 Zeytin

Ara 1 türk kahvesi

Ara 15.00 19
10 fındık

Akşam 17.30
1 tabak diyet taze fasulye yemeği (az yağlı tuzlu)

Buraya kadar herşey planladığım gibiydi.
Eşim makarna salatası istemiş.ben de kendime özel yemek yapmıştım.sonra saçmaladım.makarna salatası yedim.6 kaşık rahat vardır.2 kaşık ayrı koysaydım yanında 2 salatalıkla keserdi beni.ortadan bi kaşık daha bi kaşık daha :KK43::KK43::KK43:
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş.aralarda 1 er daklık koşar gibi yapmaya da başladım .iyi oldu.
10 dk bel bacak çalıştırma
afiyet olsun makarna olmasa iyiydi bi yedin mi gerisi geliyor. :110:

Selam menumu bildireyim. Bugun bas agrisiyla yine kotu bir gündü icim sıkılıyor..

11.00
2 dilim yumurtali ekmek
2 domates 2 salata
1 dilim peynir
2 catal helva
Nescafe(sekersiz)

13.30
2 yk yulaf+ 1yk tahin+2 yk yogurt+ kucuk muz+ 1 yk ceviz

14.30
Sutlu Turk kahvesi 4 kare bitter 3 findik

18.45
1 kase unsuz sehriye corbasi
Haslama tavugu didip domates salatalik sogan ve maydanozla karistirdim.
3 kasik yogurt
Bu arada tok karna 107.3 geldim demekki daha da eksiyimmmm :-) Mefkurem Mefkurem
helva dişinda menü güzel.
13:30 teki menüyü sabah kahvaltıya uygundur;
sen 2 ögün 2 ara mı yapıyorsun.

Back