- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Aramıza hoşgeldin ben BaharSelammm:)
efsane degilim ama fit olmak istiyorum
Tam ben 2015de doğum yaptım gömdüm helvalari 86 oldum ,5 sene sonunda kilo verdim tekrar hamile kaldım sonuç helva gommedim ama yine 86 ile başladım diyeteAslında ben 2015 girişliyim eski rumuz Migi Madid :)
merhaba Benim adim Migi.
32 yaşındayim evliyim 4 yaşında prensese sahibim şükür.
memurum.
88 kiloyum 4 senedir sabit haldeyim.
takımlara katıldım işe yaramadi.
diyet miyet sözcügü bi lotosunu kırmam gerekiyor.
ben mi beceremiyorum bilmiyorum.
.
İyiyim canım deli bir kız doğurdum onu buyutmekle uğraşıyorum , bir taraftanda kapanmayan yaram diyetteyimCanım baharcım iyiyim sen nasılsın? Seni gördüğüme mutlu oldum
inşallah değildir canım geçmiş olsunDün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
Hoşgeldin ben BaharBen yeni üyeyim. Merhaba demek istedim :) Herkese sağlıklı kilo vermeler :)
bende otursada koysam mama sandalyesine diye bakıyorum ne kadarlıkken koyuyordukHazırlama aşamasında dursa yerken hallediyorum mama sandalyesinde otursa harika olucak ama 1 yaşından sonra durmamaya başladı kalkmak istiyor önüne anca su felan koycan kendi heryeri islaticak anca oyle iki lokma yemek için iki saatlik iş cikaricak bana anliyacan,
Geçmiş olsunSelam herkese. Okuldn geldim kahvaltı yapıp tavuk sote ve bamya koydum ocağa. Kızlar peşimde başımda da adet öncesi migreni off off tartı da inmiyor
Maşallah en azından üzerine almamissin bende Haziran'da yaptım doğum sonrası 78 e inip üstüne 86 ya çıktım süt olsun diyeMayıs ayında doğum yaptım 95 le doğuma girdim 5 kilosu doğumda gitti 1 buçuk aydır diyettetim şu an ki kilom77 insallah 60ları görürüm
Ahh o helvalar hayır sütte olmadı bende öyle tasarcasinaHep süt için bide ah helvaları yuttum
Hoşgeldin canım kendini tanıtsanBen de istiyorum çok ihtiyacım var