• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selammm:)
efsane degilim ama fit olmak istiyorum
Aramıza hoşgeldin ben Bahar
Aslında ben 2015 girişliyim eski rumuz Migi Madid :)

merhaba Benim adim Migi.
32 yaşındayim evliyim 4 yaşında prensese sahibim şükür.
memurum.
88 kiloyum 4 senedir sabit haldeyim.
takımlara katıldım işe yaramadi.
diyet miyet sözcügü bi lotosunu kırmam gerekiyor.
ben mi beceremiyorum bilmiyorum.
.
Tam ben 2015de doğum yaptım gömdüm helvalari 86 oldum ,5 sene sonunda kilo verdim tekrar hamile kaldım sonuç helva gommedim ama yine 86 ile başladım diyete
Canım baharcım iyiyim sen nasılsın? Seni gördüğüme mutlu oldum :KK200:
İyiyim canım deli bir kız doğurdum onu buyutmekle uğraşıyorum , bir taraftanda kapanmayan yaram diyetteyim :D
Dün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
inşallah değildir canım geçmiş olsun

Ben yeni üyeyim. Merhaba demek istedim :) Herkese sağlıklı kilo vermeler :):KK54:
Hoşgeldin ben Bahar
Hazırlama aşamasında dursa yerken hallediyorum mama sandalyesinde otursa harika olucak ama 1 yaşından sonra durmamaya başladı kalkmak istiyor önüne anca su felan koycan kendi heryeri islaticak anca oyle 🙄iki lokma yemek için iki saatlik iş cikaricak bana anliyacan,🙃
bende otursada koysam mama sandalyesine diye bakıyorum ne kadarlıkken koyuyorduk :D

Selam herkese. Okuldn geldim kahvaltı yapıp tavuk sote ve bamya koydum ocağa. Kızlar peşimde başımda da adet öncesi migreni off off tartı da inmiyor
Geçmiş olsun
Mayıs ayında doğum yaptım 95 le doğuma girdim 5 kilosu doğumda gitti 1 buçuk aydır diyettetim şu an ki kilom77 insallah 60ları görürüm🥺
Maşallah en azından üzerine almamissin bende Haziran'da yaptım doğum sonrası 78 e inip üstüne 86 ya çıktım süt olsun diye
Hep süt için bide ah helvaları yuttum 😬
Ahh o helvalar hayır sütte olmadı bende öyle tasarcasina
Ben de istiyorum çok ihtiyacım var 😭
Hoşgeldin canım kendini tanıtsan

Aramıza hoşgeldin ben Bahar

Tam ben 2015de doğum yaptım gömdüm helvalari 86 oldum ,5 sene sonunda kilo verdim tekrar hamile kaldım sonuç helva gommedim ama yine 86 ile başladım diyete

İyiyim canım deli bir kız doğurdum onu buyutmekle uğraşıyorum , bir taraftanda kapanmayan yaram diyetteyim :KK70:
inşallah değildir canım geçmiş olsun

Hoşgeldin ben Bahar
bende otursada koysam mama sandalyesine diye bakıyorum ne kadarlıkken koyuyorduk :KK70:

Geçmiş olsun

Maşallah en azından üzerine almamissin bende Haziran'da yaptım doğum sonrası 78 e inip üstüne 86 ya çıktım süt olsun diye

Ahh o helvalar hayır sütte olmadı bende öyle tasarcasina

Hoşgeldin canım kendini tanıtsan
Bide kaynana faciası yaşadım süt az mı süt yok mu annemın sürekli emzir dedikleri işte bide süt bitince zayıflarımlar bütün diyeti denemeler derken 4 sene geçmiş

Bide kaynana faciası yaşadım süt az mı süt yok mu annemın sürekli emzir dedikleri işte bide süt bitince zayıflarımlar bütün diyeti denemeler derken 4 sene geçmiş
Kaynanam yanımda değildi ama annemin bu çocuk doymuyor demeleri olan sütüde yok ediyordu benden gizli mama vermeleri oysa önce emzir sonra takviye yapalım sarılık olmasın deseler daha güzel olacakti ama o an anlamıyorlar bizdeki piskolojiyi. Neyse ikincide 1 haftadan önce gönderdim annemi tecrübe herseymis onu anladım

Kaynanam yanımda değildi ama annemin bu çocuk doymuyor demeleri olan sütüde yok ediyordu benden gizli mama vermeleri oysa önce emzir sonra takviye yapalım sarılık olmasın deseler daha güzel olacakti ama o an anlamıyorlar bizdeki piskolojiyi. Neyse ikincide 1 haftadan önce gönderdim annemi tecrübe herseymis onu anladım
Benim bu doğumda bastan bebek kuvozde kaldi. Sonra kimse kalmadı yanimda fazla. Kv calisiyodu cok şükür 😂 arada sorsalarda ima da etseler ben keskin dilli oldum bu defa. Sut icin cok cabaladim o da bir gercek.
Doguma 112 girdim. Eve döndüm 105tim. 40 ciktiginda 103tüm. Sonra ailecek korona olduk. Bebekle ben hastanede 6 gece yattik. 2.5 yasindaki kizim babasiyla evde... Benim ailem karantina da. Annem agir gecirdi. Derken cok strese girdim. Sütüm ciddi azaldi. Kg mu onemli sut mu onemli diyerek ye babam ye. Aldim tam 12 kg.
Sonra 5 aylikken online diyet aldim. 3 kg verdim o ay. Devam edemedim.yine sut azaldi gibi geldi. 7.5 aydan sonra yavas yavas basladim işte suan devam ediyorum

Valla yanına kimseyi sokmayacaksın işte çocuğu kendın bakacaksın gelenleri kabul etmeyeceksin ben yaşadım gelen misafirlerim oluyordu gelmesini ben hiç istemıyordum Kaynanam kabul ediyordu alt üstlğydük biz ayıp olmasın diye. İşte onlar yüzünden kızımla doya doya anneliğimi yaşayamadım 11 aylıkken işe başladım şimdi çok şükür 4 yaşında
İkinci çocuk düşünemiyorum aynı şeyler olacağı hissediyorum

Hosgeldinnnn cnm
Duzenli gelir, kurallarimiza uyarsan bize katilabilirsin

Bikac kisi, genelde geç kahvalti yapip aksam ogununden sonra bisey yememeye çalışıyoruz
Bana hiç uymuyor
Sabah 5 te kalkıp orucumu kapatıyorum 6 da okunuyor normal oruç tutuyorum ama devam edemeyeceğim
Şimdi de 3 öğün yapacağım

Bana hiç uymuyor
Sabah 5 te kalkıp orucumu kapatıyorum 6 da okunuyor normal oruç tutuyorum ama devam edemeyeceğim
Şimdi de 3 öğün yapacağım
Kendini nasil rahat hissedip, devamlilik sagliyacaksan o sekilde yap cnm
Ben kalkinca bisey yemeyi sevmiyorum kahve iciyorum öğlene anca acikiyorum

Erkekler daha hızlı veriyor metoları sagolsun ama esınınde diyette olması senin İcin daha kolay olur aklını celen durumlar daha az olur😁
Aynen öyle
Spor da yapıyordu bıraktı bu aralae
Sabah küçücük ekmek yapıyor
Öğlen yemek de sadece elma yiyor
Akşam da maşalahı var 4 tabak yiyor 😅 ben her öğünde bi tabak yiyorum

Aynen öyle
Spor da yapıyordu bıraktı bu aralae
Sabah küçücük ekmek yapıyor
Öğlen yemek de sadece elma yiyor
Akşam da maşalahı var 4 tabak yiyor 😅 ben her öğünde bi tabak yiyorum
Sen esin kadar yesen kilo bile alırsın muhtemelen 😂😂oyle sınır bir durum bu metabolizma ısı ya spor da yapıyormus ogleyı elmayla gecıstırdıgı ıcın muhtemelen aksam 4 tabak yiyor 😁😁

Back