💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Deneyince bırakmaya gerek yok çok etkili Fitt_anne hala yapıyor bende Alican diye bir diyetisyen var if yapan ona sordum emzirirken 7 aydan önce yapma dediği için bekliyorum
Aralıklı oruç kesinlikle kendim için yaptığım en güzel yatirim
Kahvaltida çok yesemde aksam yemeğini abartsamda sadık kalmayw çalıştığım ve bunu isteyerek yaptığım tek şey 10 12 saat bir şey yememeye çalışmak zaten yersem sabaha keyifsiz bir mide ile uyanıyorum

Menüm

Sabah 09.30
1.5dlm ekmek
1yum. haşlama
11 Zeytin

Ara 1 türk kahvesi

Ara 15.00 19
10 fındık

Akşam 17.30
1 tabak diyet taze fasulye yemeği (az yağlı tuzlu)

Buraya kadar herşey planladığım gibiydi.
Eşim makarna salatası istemiş.ben de kendime özel yemek yapmıştım.sonra saçmaladım.makarna salatası yedim.6 kaşık rahat vardır.2 kaşık ayrı koysaydım yanında 2 salatalıkla keserdi beni.ortadan bi kaşık daha bi kaşık daha
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş.aralarda 1 er daklık koşar gibi yapmaya da başladım .iyi oldu.
10 dk bel bacak çalıştırma

Tam olarak nasıl yapıyorsun dilek bi de Sen anlatır mısın canım.

Doğrudur canım
Ben de istiyorum çok ihtiyacım var
Hoşgeldin adın nedir?ben canan.
Bide kaynana faciası yaşadım süt az mı süt yok mu annemın sürekli emzir dedikleri işte bide süt bitince zayıflarımlar bütün diyeti denemeler derken 4 sene geçmiş
Sen de hoşgeldin canım.
geçmiş gitmiş boşver.önümüze bakalım.nasıl bir diyet yapacaksın planın ne?
Bide gösteriyor bana bak göbeğim gitmiş bende He dedim sen veremedın mi hala diyor bana çıldırtmaya az kaldı
Ayıp ayıp ...
Aynen öyle
Spor da yapıyordu bıraktı bu aralae
Sabah küçücük ekmek yapıyor
Öğlen yemek de sadece elma yiyor
Akşam da maşalahı var 4 tabak yiyor ben her öğünde bi tabak yiyorum
Ve kilo veriyor

Çok geçmiş olsun, baya sıkıntılar atlatmışsın. Tedbirli olmak da fayda var, kontrolleri ihmal etme.
Olumsuz birşey çıkmamasına çok sevindim

Baş ağrıları dışında iyi geçiyor hamilelik, kilo veriyor olmak süper bir durum. İnşallah hamilelik sonrası da dikkatli beslenmeye devam edebilirim.
İş bulmak filan kolay değil biliyorum. O kadar radikal bir değişiklikten önce diyetle ilgili şunu söyleyeyim: omad ya da seviyeler gereksiz kısıtlamaları olan diyetler. Bence onları boşver. Bak ben şimdi üç ana iki ara öğün besleniyorum ve ayda dört kilo gayet iyi bence. Daha sürdürülebilir bir diyet oldu bu. Sana da tavsiye ederim. Omad filan korumada yaparız inş.

Selam menumu bildireyim. Bugun bas agrisiyla yine kotu bir gündü icim sıkılıyor..

11.00
2 dilim yumurtali ekmek
2 domates 2 salata
1 dilim peynir
2 catal helva
Nescafe(sekersiz)

13.30
2 yk yulaf+ 1yk tahin+2 yk yogurt+ kucuk muz+ 1 yk ceviz

14.30
Sutlu Turk kahvesi 4 kare bitter 3 findik

18.45
1 kase unsuz sehriye corbasi
Haslama tavugu didip domates salatalik sogan ve maydanozla karistirdim.
3 kasik yogurt
Bu arada tok karna 107.3 geldim demekki daha da eksiyimmmm Mefkurem

Sorma bitmiyor
Yemekten sonra sızmışım biraz. İyi oldu enerjik kalktım.oturma odasını süpürmediydim önce oyuncakları topladım sonra süpürdüm. Çamaşır katladım yerleştirdim.yarın yıkancak çamaşırları ayarladım.mutfağı topladım.

İyi aksamlar kızlar camasir makinesının su bosaltım kısmına demir para kacmıs ve bosaltım hatası veriyor naptıysam cıkaramadım delikten parayı
Ben de kaynanamınkine kaçırdım geçen.zaten eski. Elimde kalmadı iyi.
Çıkmadı tamirci geldi :/

Son düzenleme:
Menüyü yazaym sonra geçmişi okuyayım

Kahvaltı 13.00
Biberli soğanlı 2 yumurta
2şer ceviz fındık
Yoğurt

Akşam 6
Yarım kase pırasa yemeği
Yoğurtlu karnıbahar
Biraz fırında tavuk

Çayla çok az kabak çekirdeği
Su 2 lt
Spor 20 dj leslie 20 dj egzersiz
40 dk yürüyüş

Ben de kaynanamınkine kaçırdım geçen.zaten eski. Elimde kalmadı iyi.
Çıkmadı tamirci geldi :/
Kac senedir hıc basıma gelmedi ya nasıl oldu anlamadım esim ınsallah halleder camasırlarda ıcınde kaldı 1 TL sanırım delikten gecmedı aksamdan beri ugrasıyorum gecmedı

Bence güzel canım.
Sahur 5:30
Bi adet pogaça
Dünden kalan tavuk izgara
Çay
3 bardak su ile kapattım
İftar
Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata
4 bardak su
Spor : 8000 adım
Çok güzel canım
Helva olmamış .
Onun dısında iyi canım.
Şu lapayı nasıl yapıyorsun pişiriyor musun
Güzel menü canım.kabak çekirdeğini geç yemediysen tabi.

Her akşam aynı rutin
Kızımı uyuttum şimdi kahve içeceğim
Valla ev işleri hiç bitmiyor

İyi aksamlar kızlar camasir makinesının su bosaltım kısmına demir para kacmıs ve bosaltım hatası veriyor naptıysam cıkaramadım delikten parayı
Çamaşir makinesinin ön altında kapak yeri var oradan çıkartabilirsin :)
Benimki de makine bozulmuştu eşim oradan çıkardı çeyrek altını oradan bulmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…