- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Aramıza hoşgeldin ben BaharSelammm:)
efsane degilim ama fit olmak istiyorum
Tam ben 2015de doğum yaptım gömdüm helvalari 86 oldum ,5 sene sonunda kilo verdim tekrar hamile kaldım sonuç helva gommedim ama yine 86 ile başladım diyeteAslında ben 2015 girişliyim eski rumuz Migi Madid :)
merhaba Benim adim Migi.
32 yaşındayim evliyim 4 yaşında prensese sahibim şükür.
memurum.
88 kiloyum 4 senedir sabit haldeyim.
takımlara katıldım işe yaramadi.
diyet miyet sözcügü bi lotosunu kırmam gerekiyor.
ben mi beceremiyorum bilmiyorum.
.
İyiyim canım deli bir kız doğurdum onu buyutmekle uğraşıyorum , bir taraftanda kapanmayan yaram diyetteyimCanım baharcım iyiyim sen nasılsın? Seni gördüğüme mutlu oldum
inşallah değildir canım geçmiş olsunDün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
Hoşgeldin ben BaharBen yeni üyeyim. Merhaba demek istedim :) Herkese sağlıklı kilo vermeler :)
bende otursada koysam mama sandalyesine diye bakıyorum ne kadarlıkken koyuyordukHazırlama aşamasında dursa yerken hallediyorum mama sandalyesinde otursa harika olucak ama 1 yaşından sonra durmamaya başladı kalkmak istiyor önüne anca su felan koycan kendi heryeri islaticak anca oyleiki lokma yemek için iki saatlik iş cikaricak bana anliyacan,
Geçmiş olsunSelam herkese. Okuldn geldim kahvaltı yapıp tavuk sote ve bamya koydum ocağa. Kızlar peşimde başımda da adet öncesi migreni off off tartı da inmiyor
Maşallah en azından üzerine almamissin bende Haziran'da yaptım doğum sonrası 78 e inip üstüne 86 ya çıktım süt olsun diyeMayıs ayında doğum yaptım 95 le doğuma girdim 5 kilosu doğumda gitti 1 buçuk aydır diyettetim şu an ki kilom77 insallah 60ları görürüm
Ahh o helvalar hayır sütte olmadı bende öyle tasarcasinaHep süt için bide ah helvaları yuttum
Hoşgeldin canım kendini tanıtsanBen de istiyorum çok ihtiyacım var
Deneyince bırakmaya gerek yok çok etkiliŞu aralıklı oruç deneyip birakan var mı
Bide kaynana faciası yaşadım süt az mı süt yok mu annemın sürekli emzir dedikleri işte bide süt bitince zayıflarımlar bütün diyeti denemeler derken 4 sene geçmişAramıza hoşgeldin ben Bahar
Tam ben 2015de doğum yaptım gömdüm helvalari 86 oldum ,5 sene sonunda kilo verdim tekrar hamile kaldım sonuç helva gommedim ama yine 86 ile başladım diyete
İyiyim canım deli bir kız doğurdum onu buyutmekle uğraşıyorum , bir taraftanda kapanmayan yaram diyetteyim
inşallah değildir canım geçmiş olsun
Hoşgeldin ben Bahar
bende otursada koysam mama sandalyesine diye bakıyorum ne kadarlıkken koyuyorduk
Geçmiş olsun
Maşallah en azından üzerine almamissin bende Haziran'da yaptım doğum sonrası 78 e inip üstüne 86 ya çıktım süt olsun diye
Ahh o helvalar hayır sütte olmadı bende öyle tasarcasina
Hoşgeldin canım kendini tanıtsan
Kaynanam yanımda değildi ama annemin bu çocuk doymuyor demeleri olan sütüde yok ediyordu benden gizli mama vermeleri oysa önce emzir sonra takviye yapalım sarılık olmasın deseler daha güzel olacakti ama o an anlamıyorlar bizdeki piskolojiyi. Neyse ikincide 1 haftadan önce gönderdim annemi tecrübe herseymis onu anladımBide kaynana faciası yaşadım süt az mı süt yok mu annemın sürekli emzir dedikleri işte bide süt bitince zayıflarımlar bütün diyeti denemeler derken 4 sene geçmiş
Oooooo koliyle helva yemisimdirHep süt için bide ah helvaları yuttum
Ben 3. Takımdaydım canımEvet katıldım 4 ve6 takım sen 4. Takımdan değil misim ?
Benim bu doğumda bastan bebek kuvozde kaldi. Sonra kimse kalmadı yanimda fazla. Kv calisiyodu cok şükürKaynanam yanımda değildi ama annemin bu çocuk doymuyor demeleri olan sütüde yok ediyordu benden gizli mama vermeleri oysa önce emzir sonra takviye yapalım sarılık olmasın deseler daha güzel olacakti ama o an anlamıyorlar bizdeki piskolojiyi. Neyse ikincide 1 haftadan önce gönderdim annemi tecrübe herseymis onu anladım
Valla ama artık almıyoruz eve eşim diyette ve bi ayda 8 kg verdi adamı acayip kıskanıyorumOooooo koliyle helva yemisimdir
HoşbuldukHoşgeldin Migi ben Poni
Erkeklerin metabolizması bizden hızlı takma sen onaValla ama artık almıyoruz eve eşim diyette ve bi ayda 8 kg verdi adamı acayip kıskanıyorum
Bide gösteriyor bana bak göbeğim gitmişErkeklerin metabolizması bizden hızlı takma sen ona
Valla yanına kimseyi sokmayacaksın işte çocuğu kendın bakacaksın gelenleri kabul etmeyeceksin ben yaşadım gelen misafirlerim oluyordu gelmesini ben hiç istemıyordum Kaynanam kabul ediyordu alt üstlğydük biz ayıp olmasın diye. İşte onlar yüzünden kızımla doya doya anneliğimi yaşayamadım 11 aylıkken işe başladım şimdi çok şükür 4 yaşındaKaynanam yanımda değildi ama annemin bu çocuk doymuyor demeleri olan sütüde yok ediyordu benden gizli mama vermeleri oysa önce emzir sonra takviye yapalım sarılık olmasın deseler daha güzel olacakti ama o an anlamıyorlar bizdeki piskolojiyi. Neyse ikincide 1 haftadan önce gönderdim annemi tecrübe herseymis onu anladım
Hosgeldinnnn cnmBen de istiyorum çok ihtiyacım var
Bikac kisi, genelde geç kahvalti yapip aksam ogununden sonra bisey yememeye çalışıyoruzŞu aralıklı oruç deneyip birakan var mı
Bana hiç uymuyorHosgeldinnnn cnm
Duzenli gelir, kurallarimiza uyarsan bize katilabilirsin
Bikac kisi, genelde geç kahvalti yapip aksam ogununden sonra bisey yememeye çalışıyoruz
Kendini nasil rahat hissedip, devamlilik sagliyacaksan o sekilde yap cnmBana hiç uymuyor
Sabah 5 te kalkıp orucumu kapatıyorum 6 da okunuyor normal oruç tutuyorum ama devam edemeyeceğim
Şimdi de 3 öğün yapacağım
Erkekler daha hızlı veriyor metoları sagolsun ama esınınde diyette olması senin İcin daha kolay olur aklını celen durumlar daha az olurValla ama artık almıyoruz eve eşim diyette ve bi ayda 8 kg verdi adamı acayip kıskanıyorum
Aynen öyleErkekler daha hızlı veriyor metoları sagolsun ama esınınde diyette olması senin İcin daha kolay olur aklını celen durumlar daha az olur
Sen esin kadar yesen kilo bile alırsın muhtemelenAynen öyle
Spor da yapıyordu bıraktı bu aralae
Sabah küçücük ekmek yapıyor
Öğlen yemek de sadece elma yiyor
Akşam da maşalahı var 4 tabak yiyorben her öğünde bi tabak yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?