Suan o gectı canım basımın agrısı cok sukuripin ucu kactimi yakalayamazsin mervecim
Tlfdan basin agriyorsa ışığını kısabilirsin yada gece moduna ayarlayabilirsin
Haklısın edıbem sen nasılsın bebıs nasıl gecıyor hamılelıgınO da büyümüş aslında. Sen belki buradaki çoğu kişiden fazla kilo vermeyi başarıp üstüne korumayı başarmış insansın. Sürekli ev, çocuklar, ailesel sorunlar seni bunaltıyor. Bence dene. Bakarsın iyi bir iş denk gelir, çocukları da yakında bir kreşe verirsin. Özgüvenin gelir, diyet konusunda motivasyon kazanırsın. Kazandığını kreşe versen bile bence denemeye değer.
İste bunu kendime anlatabilmem lazımEv toplamakla bitmiyor canım bı kere oyuncaklar, utu masasi, elektrikli süpürgeler vs gibi şeyler için bile extra bir oda lazım yoksa heryerde birşey göze batar bakarsan. Hele kuzeyin odası Allah'a emanet artık oyuncak ayırmaktan bezdim bıraktım zaten evde sıkılıyor naparsa yapsın kafası dayım. Eşin evde olması en iyisi bile olsa goze batıyor 1.5 ay birlikte olunca az daha kovacaktim seni çok iyi anlıyorum ama herşeye yetemeyeceksin yetmeyede çalışma boşuna
Malesef canım ne yaparsak kendimize yapıyoruzEv toplu durmaz. Evde kucuk cocuk varsa bu mumkun değil. Bende cok takiyodum. Dogumdan sonra cok buyuk kavgalar yasadim esimle. 45 gün koyde kaldim. Yedim yedim kime ne oldu. Olan bana,cocuklarima oluyor
Elhamdülillah canım bıraktığın gıbı diyelim hala kilolardan kurtulma cabalarındayızCanım selamlar ben de seni gördüğüme çok sevindim.
Nasılsın?
19 aylık canım 10 yaşında kızım 15 yaşında da oğlum varKaç aylık kızın canım? Kaç çocuğun var? Ben 2.düşünüyordum pandemi girince ara verdm
Allah iyilik versin :)Elhamdülillah canım bıraktığın gıbı diyelim hala kilolardan kurtulma cabalarındayız
Boyun kaç arkadasimAllah iyilik versin :)
Bende de aynı durum pufidik oldum kaldım.
Ben de üzüldüm alıntı yapmayın dediği için de sessiz kaldım. Allah yardımcısı olsun...Bu arada Ekim ablanın yazdıgını okudum ve cok uzuldum Rabbim yardımcısı olsun keske elden bırsey gelse
170 boyundayım 67 ile başladım ama 5 kilo versem en azından normal bir kiloya gelmiş olurum.Boyun kaç arkadasim
Fazla kilosu olan kişilerde yuzde 99 insilun direnci vardir cnmolmuyor işte dengelemem gerekiyor bende insulin direncim var.
bu direcim yüzünden zorlaşiyor.
ilaci kullanamadim. mideme mahvetri
Bu kurallarimiz arasinda zaten tatlim :))menü paylaşabiliyor muyuz.
Teşekkürler cnmBen yeni üyeyim. Merhaba demek istedim :) Herkese sağlıklı kilo vermeler :)
Ben ben benYapamadım biri nazar etti ellaaam
ben hamilelikte hiç kilo almayanimSenin kilon fazla yokmuş güzelim ama tabi şimdiden önlem alman lazım
Bende hamileliklerde 20 -30 Kilo alanlardanım
2 sinde vermiştim ama 3 den sonra kaldı dahada üstüne eklendi
Evet geç akıllandım ama akıllandım
Kötü görünmüyor cnmGelsin dünkü menüm o zaman:
Sabah 08.00 Limonlu su
Öğlen 12.00 Yoğurtlu çorba ve 5 kaşık kuru fasulye.
Akşam 18.30 2 kaşık pirinç pilavı, yarım tavuk göğüs fırında (ıspanaklı mantarlı) yağsız.
Çok az yediğim için 19,00 gibi 1 avuç kabak çekirdeği yarım armut yedim.
Su: 1.5 lt Spor yok.
Hastaydım erken yattım.
Senin neler başardığını bilmesek bu kadar üstüne düşmeyiz cnm :))) sende iyiki varsin, bizimlesin can yoldaşımInsallah abla devam ettirmek ıcın cabalıcam hepiniz ıyıkı varsınız
Menü plani güzel cnmSelam herkese. Okuldn geldim kahvaltı yapıp tavuk sote ve bamya koydum ocağa. Kızlar peşimde başımda da adet öncesi migreni off off tartı da inmiyor
Sanki 70 sayfa gibi diyorsunVay vicdansızlar burası günlük yahu 7 sayfa ne konuştunuz
Okul başladı canm benm 8 buçukta evden çıkıyorum pembe panter gibi
Canım biz reçeli kendimiz yapıyoruz1 tane cilek receli yazmissin miktari ne kadar tatlim tek surmelik olam kucuk recellermi afiyet olsun
Afiyet olsun iyi atlamışsın canim
Afiyet olsun canim
Bu ne kizz abooo zuhal abla gormesin kac
Yarina yürüyüş yaparsin canim menundr guzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet ol sun bol eksi olsun :)
@aijoo
Canim menunu alinti yapamiyorum
Afiyet olsun resimde menun guzel gorunuyor :)
Abla son dakikada yemek yapinca tabi saat 19 a zor attim kendimi ondan boyleSana yapmayabilir ama çoğuna yapiyor tatlicim
Wc ye bende takilmiyorum
Zaten sabah kalkinca gitmedigim icin farketmiyor
Sonraki ilaveyle bile gayet guzel cnm
Bu toz peynir tuzluymuşya cnm, zaten suyu az iciyorsun ödem yapmasin
Son ara olmasa iyiymis
Kalorisi ni bilmiyorum ama karbon orani düşük cnm :)
Bidaha yaptigimda dilimi tartayim bakayim ne kadar gelecek :))
Sabahki ekmekler kizartmami, firindamiydi cnm
Ama sende fazla oluyon artik :))yok sütüm cekmesin yok bana yazik
Artik biraz kendine gel, bak gec vakit spor yapiyon boşa gitmesin
Yiyerekde mutlu olmuyorsun, olmuyoruz cnm
Pogaca parcaymis zaten sorun olmaz bence
Gerisini begendim cnm
Ben aksam yemegini yemistim cnm
O sonradan yapmisti
Bugün yedim ama
Kacta yatiyolar diyecektim :))) aksam yemiyolarsa süper
Kesin zayiflardir
Kk genel kurali yarislar kilo farki oldugu icin yuzdeye gore olur cnm
Ne o eksimi gördün
Hatta bol yagda kizart cok guzel olur
Gayet guzel cnm sadece aksam salatada guzel olurmus
Menulerin gttikce azaliyor sanki
Evet abla 1 butun recel olmus çilekBen 1 tane cilek olarak anladim :)
Esim kv gitmeden etliekmek yaptiriyim dediGunaydinnn
Herkes uyarisini yapmis zaten
Ona göre menuleri belirleyelim
Benim adam bugun balik yapicak heralde :))
Kesinlikle tavukBende tavuk mu yapsam karnabahar mi kararsizim
Hosgeldin canimAslında ben 2015 girişliyim eski rumuz Migi Madid :)
merhaba Benim adim Migi.
32 yaşındayim evliyim 4 yaşında prensese sahibim şükür.
memurum.
88 kiloyum 4 senedir sabit haldeyim.
takımlara katıldım işe yaramadi.
diyet miyet sözcügü bi lotosunu kırmam gerekiyor.
ben mi beceremiyorum bilmiyorum.
.
Belki de şaşırmak istemiş bünyeTunaydın kızlar bugun tartı bana saka yaptı sanırım yada bozuldu bilemiyorum dun sevıyelerı bozmustum aslında tartı sanırım diyeti bozmamı beklıyormus
Merhaba canım hosgeldinBen yeni üyeyim. Merhaba demek istedim :) Herkese sağlıklı kilo vermeler :)
Önüme ne gelirse yiyeceğim bugün bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?