Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degilsen de olursun guzelimSelammm:)
efsane degilim ama fit olmak istiyorum
Evdekilere bezelye pilav yapacam ben yapsam bilmiyomki abla bir onerin var mi :)Pek bisey yaptigim yok zaten cnm :))
Senin planin ne
Evde ne varkiEvdekilere bezelye pilav yapacam ben yapsam bilmiyomki abla bir onerin var mi :)
Memnun oldum tatlimAslında ben 2015 girişliyim eski rumuz Migi Madid :)
merhaba Benim adim Migi.
32 yaşındayim evliyim 4 yaşında prensese sahibim şükür.
memurum.
88 kiloyum 4 senedir sabit haldeyim.
takımlara katıldım işe yaramadi.
diyet miyet sözcügü bi lotosunu kırmam gerekiyor.
ben mi beceremiyorum bilmiyorum.
.
Canım baharcım iyiyim sen nasılsın? Seni gördüğüme mutlu oldumHayyal hoşgeldin canım nasılsın
Yumurtayi kahvaltida bile zor yiyorum abla ton baligida sevmem cupura olsa iyi olurdu :) en iyisi brokoli yogurtlayim bol yogurt sarimsak iyi geliyor banaEvde ne varki
Ugrasmak istemezsen ton balikli yada yumurtali salata yap :)
Hoşbulduk Canancım :)Hoşgeldin hayalim. ben canan.
Nasil yapıyorsun soğan çorbasını?
3 gündür oruç tutuyorum valla sabit tutmamin nedeni denge sağlamak ama herşeyi yiyorumMemnun oldum tatlim
Ben de Zühal
Kilonu korumanda güzel tabi :)) benim simdiye kadar basaramadigim bisey :)
Kimisi diyet kelimesini yasaklar olarak algiladigi için, ters tepiyor
Biz yasak degilde... Sagligimiz ve hedeflerimiz icin zararli seyleri tercih etmiyoruz diyelim
Sen seviyorsun brokoliyi, hem sana da iyi geliyordu heraldeYumurtayi kahvaltida bile zor yiyorum abla ton baligida sevmem cupura olsa iyi olurdu :) en iyisi brokoli yogurtlayim bol yogurt sarimsak iyi geliyor bana
Geçmiş olsun cnmDün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
Gecmis olsun inşallah yokturDün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
O çiğ köfte dürüm olmasaydı iyiydi ama olsun artık bol bol spor bol bol su atarsın :)Dahada geç olmadan menümü yazayım
Kahvaltı 12.00
2 dilim yumurtalı ekmek
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates
1 tk cokokrem
15.00
1 çiğ köfte dürüm 1 bardak ayran
17.00
2 ekler kahve (kız istiyordu nezamandir çıkmışken dışarı aliverdim bende tadına bakiyim dedim Banada yazık)
19.00
Fırında 4 tane köfte 4 dilim patates biber
1 kase yoğurtlu kereviz
5,6 dilim pancar turşusu
3 lt su ödem atıcı cay
Kız uyursa eliptik yaparim
Herseyi yerken bide ölçüye dikkat etmiyorsan. Verememen normal o zaman cnm3 gündür oruç tutuyorum valla sabit tutmamin nedeni denge sağlamak ama herşeyi yiyorum
Canım çok teşekkürler, çaycımız kötüydü kaç gündür, bugün corona testi yapılacak.Geçmiş olsun cnm
Cevrenizde olan varmiydi
İnşallah çok teşekkürler.Gecmis olsun inşallah yoktur
Bende sade sevmiyorum sma yogurtlu guzel oluyor sarimsak katinca tok tutuyor ablaSen seviyorsun brokoliyi, hem sana da iyi geliyordu heralde
Ben geçen gun aldiydim, yapamadan sararmış
Aslinda aklima gelince bile midem bi tuhaf oluyor
Cok faydali ama hic sevemedim