Gecmis olsun canim zencefil cayina limon sık içebilirsinDün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
Hosgeldin canimSelammm:)
efsane degilim ama fit olmak istiyorum
hoşbulduk :)Hosgeldin canim
çaycınız neden karantina altina alınmadi.Canım çok teşekkürler, çaycımız kötüydü kaç gündür, bugün corona testi yapılacak.
Sonucu pozitif çıkarsa vay halimize. Hepimizde olma riski var. Elbette bir gün geçireceğiz bu hastalığı ama nedense insana yaklaşınca hastalık bu fikri kabul etmekte zorlanıyoruz.
İnşallah çok teşekkürler.
olmuyor işte dengelemem gerekiyor bende insulin direncim var.Herseyi yerken bide ölçüye dikkat etmiyorsan. Verememen normal o zaman cnm
Arada bir sevilen şeyler abartmadan yenebilir
Ama sık sik olursa, tarti oynamaz :))
Hepimiz zararli seyleri cok seviyoruz
O yüzden kiloluyuz :))
Ama küçük bedenleri daha cok seviyorsak
Bazi seylerden fedakarlik yapmamiz lazim :)
Yoksa hem herseyi yiyim, hem kilo vereyim olmuyor malesef
Daha test sonucu çıkmadı. Bugün yaptırdıçaycınız neden karantina altina alınmadi.
geçmiş olsun.
Hasta hasta işe mi gelmişCanım çok teşekkürler, çaycımız kötüydü kaç gündür, bugün corona testi yapılacak.
Sonucu pozitif çıkarsa vay halimize. Hepimizde olma riski var. Elbette bir gün geçireceğiz bu hastalığı ama nedense insana yaklaşınca hastalık bu fikri kabul etmekte zorlanıyoruz
Sana, devam et demek istemiş demekki :)))Tunaydın kızlar bugun tartı bana saka yaptı sanırım yada bozuldu bilemiyorum dun sevıyelerı bozmustum aslında tartı sanırım diyeti bozmamı beklıyormus
sonucu çiksa çikmasa testi yaptırdıysa negatif olsada 14 gün karantina aliyor diye biliyorum inşallah negatiftir.Daha test sonucu çıkmadı. Bugün yaptırdıİnşallah negatiftir.
Bak bunu iyi hatırlattın akşam zencefil alayım limonlu içeyim. Teşekkür ederim.Gecmis olsun canim zencefil cayina limon sık içebilirsin
C vitamini takviyesi alabilirsin
Bende 2 hafta cok kotu oldum bunlar biraz ise yaradi
Cok zor atlattim boğaz agrisi gecti oksuruk basladi oksuruk hafifledi bogaz agrisi tekrarladi hic oyle hasta olmamistim. Test yaptirmadim. Ama disari hep maskeyle ciktim kimseyle el sıkışmadım temastan kaçındım
Şimdilik yok ama tırıs tırıs olduk işte bir defa. Bitse gitse lanet şey...sonucu çiksa çikmasa testi yaptırdıysa negatif olsada 14 gün karantina aliyor diye biliyorum inşallah negatiftir.
bu korona laneti bi bitmedi
gerçekten çok zor.
Bugün daha dikkatli beslenerek telafi etmeyi düşünüyorum cnmO çiğ köfte dürüm olmasaydı iyiydi ama olsun artık bol bol spor bol bol su atarsın :)
Afiyet olsun.
Hoşgeldin :)Aslında ben 2015 girişliyim eski rumuz Migi Madid :)
merhaba Benim adim Migi.
32 yaşındayim evliyim 4 yaşında prensese sahibim şükür.
memurum.
88 kiloyum 4 senedir sabit haldeyim.
takımlara katıldım işe yaramadi.
diyet miyet sözcügü bi lotosunu kırmam gerekiyor.
ben mi beceremiyorum bilmiyorum.
.
Dün işten erken çıktı gitti. Bugün test yapılacak.Hasta hasta işe mi gelmiş
Iyi düşünelim iyi olsun cnm, bazen en yakinindakine bile gecmiyebiliyor
Hazırlama aşamasında dursa yerken hallediyorum mama sandalyesinde otursa harika olucak ama 1 yaşından sonra durmamaya başladı kalkmak istiyor önüne anca su felan koycan kendi heryeri islaticak anca oylePerşembe mübarek gun deyince, bian icin korktum
Bugun perşembe mi diye
Sen arkasini birakma tatlim ama caninida sikma
Yemek sandalyesine yanina oturtsan, eline biseyler verince durmuyormu cnm
Biz o engelleri aşarız
Demeeee
Cok mu bari
Insallah abla devam ettirmek ıcın cabalıcam hepiniz ıyıkı varsınızHasta hasta işe mi gelmiş
Iyi düşünelim iyi olsun cnm, bazen en yakinindakine bile gecmiyebiliyor
Sana, devam et demek istemiş demekki :)))
Canım selamlar ben de seni gördüğüme çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?