💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dün çıkmak zorunda kaldım. Alıntılara yeni bakabiliyorum.
Boğazımda gıcık var, kuru öksürük var. Vücudumda çok ağırlık var inşallah corona değilimdir...
Gecmis olsun canim zencefil cayina limon sık içebilirsin
C vitamini takviyesi alabilirsin
Bende 2 hafta cok kotu oldum bunlar biraz ise yaradi
Cok zor atlattim boğaz agrisi gecti oksuruk basladi oksuruk hafifledi bogaz agrisi tekrarladi hic oyle hasta olmamistim. Test yaptirmadim. Ama disari hep maskeyle ciktim kimseyle el sıkışmadım temastan kaçındım

çaycınız neden karantina altina alınmadi.
geçmiş olsun.

olmuyor işte dengelemem gerekiyor bende insulin direncim var.
bu direcim yüzünden zorlaşiyor.
ilaci kullanamadim. mideme mahvetri

Gelsin dünkü menüm o zaman:
Sabah 08.00 Limonlu su
Öğlen 12.00 Yoğurtlu çorba ve 5 kaşık kuru fasulye.
Akşam 18.30 2 kaşık pirinç pilavı, yarım tavuk göğüs fırında (ıspanaklı mantarlı) yağsız.
Çok az yediğim için 19,00 gibi 1 avuç kabak çekirdeği yarım armut yedim.
Su: 1.5 lt Spor yok.
Hastaydım erken yattım.

Hasta hasta işe mi gelmiş

Iyi düşünelim iyi olsun cnm, bazen en yakinindakine bile gecmiyebiliyor
Tunaydın kızlar bugun tartı bana saka yaptı sanırım yada bozuldu bilemiyorum dun sevıyelerı bozmustum aslında tartı sanırım diyeti bozmamı beklıyormus
Sana, devam et demek istemiş demekki :)))

Bak bunu iyi hatırlattın akşam zencefil alayım limonlu içeyim. Teşekkür ederim.

Hoşgeldin :)
Diyet deme adına o zaman sağlıklı beslenme de.
Yediklerini de yazınca bak nasıl kendi kendine veriyorsun kiloyu. Kendini doğru motive etme yöntemi bulmalısın.

Hazırlama aşamasında dursa yerken hallediyorum mama sandalyesinde otursa harika olucak ama 1 yaşından sonra durmamaya başladı kalkmak istiyor önüne anca su felan koycan kendi heryeri islaticak anca oyle iki lokma yemek için iki saatlik iş cikaricak bana anliyacan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…