• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sana yapmayabilir ama çoğuna yapiyor tatlicim 😁
Wc ye bende takilmiyorum
Zaten sabah kalkinca gitmedigim icin farketmiyor 😅

Sonraki ilaveyle bile gayet guzel cnm

Bu toz peynir tuzluymuşya cnm, zaten suyu az iciyorsun ödem yapmasin 🙄

Son ara olmasa iyiymis

Kalorisi ni bilmiyorum ama karbon orani düşük cnm :)
Bidaha yaptigimda dilimi tartayim bakayim ne kadar gelecek :))

Sabahki ekmekler kizartmami, firindamiydi cnm

Ama sende fazla oluyon artik :))yok sütüm cekmesin yok bana yazik 😅
Artik biraz kendine gel, bak gec vakit spor yapiyon boşa gitmesin

Yiyerekde mutlu olmuyorsun, olmuyoruz cnm 😁

Pogaca parcaymis zaten sorun olmaz bence
Gerisini begendim cnm

Ben aksam yemegini yemistim cnm
O sonradan yapmisti

Bugün yedim ama 😁

Kacta yatiyolar diyecektim :))) aksam yemiyolarsa süper
Kesin zayiflardir 😅

Kk genel kurali yarislar kilo farki oldugu icin yuzdeye gore olur cnm 😅😅😅
Ne o eksimi gördün 😬

Hatta bol yagda kizart cok guzel olur 🤣

Gayet guzel cnm sadece aksam salatada guzel olurmus

Menulerin gttikce azaliyor sanki 😁
Az bı tereyağı ile tavada yaptım abla ..
Haklısın aslında ama ben korumayida hazırlık yapıyorum tadımlık yemeyi öğrenmeye çalışıyorum 🙄

Öyle durumlarda çiğneyebileceğinm birşeyler yemek bana çok iyi geliyor abla.salatalık havuç gibi sert şeyler .çiğneme refleksi rahatlatıyor insanı.yemekte doğmadığını hissedince de bir salatalık yiyorum yanında.menüye yazmıyorum salata niyetine diye :)
Bende çaya kahveye veriyorum kendimi sallama çay yapıp içiyorum 3,4 kere gün içinde iyi geliyor

Ultrasona gittin mi Habinar Habinar ? Sonuç hemen çıkıyor mu?
Gittim canım kan istedi sadece bir enzim değeri yüksek çıkıyor 100 sınır 180 çıktı bende amilaz enzimi tekbaşına yüksek çıkması korkulacak bişey değilmiş ultrason istedim vermedi tabiki
Kardeşim patoloji laboratuvarındq onun yanına gittim patologlara gösterdim onlarda aynısını söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim
Eşim özele git dedi ne olur ne olmaz diye
Geçen sene rahim ağzı kanseri tesadüfen öğrenmiştim devlette 1 sene bekle dediler kardeşimin hocaları saçmalamasın o doktor dediler başka doktor ismi berdi ona gittim hemen ameliyat demişlerdi rahim ağzı alındı 3 ay sonra tekrarladı rahime girdi rahim ameliyatı oldum bu sefer de anlıyacağın burada 1 doktorun lafına inanılmaz kendin araştıracaksın

Günaydın sevgili diyet yoldaşlarım :KK54:
Tartıya so iki 😃unutmayın.
Eksi görmedim diye üzülmeyin. Perşembe mübarek gün:KK45:
Kendimize bir iyilik yapalım.herkes gitse bedenimiz ömür boyu bizimle. Unutmayalım.sağlıklı beslenelim:KK36:
Günaydın canım 😘
Ben tartilmiycam cumaya kadar artı görünce moralim bozulup istemsizce yediğimi fark ettim

Gittim canım kan istedi sadece bir enzim değeri yüksek çıkıyor 100 sınır 180 çıktı bende amilaz enzimi tekbaşına yüksek çıkması korkulacak bişey değilmiş ultrason istedim vermedi tabiki
Kardeşim patoloji laboratuvarındq onun yanına gittim patologlara gösterdim onlarda aynısını söyledi 1 ay sonra tekrar gideceğim
Geçen sene rahim ağzı kanseri tesadüfen öğrenmiştim devlette 1 sene bekle dediler kardeşimin hocaları saçmalamasın o doktor dediler başka doktor ismi berdi ona gittim hemen ameliyat demişlerdi rahim ağzı alındı 3 ay sonra tekrarladı rahime girdi rahim ameliyatı oldum bu sefer de anlıyacağın burada 1 doktorun lafına inanılmaz kendin araştıracaksın
Çok haklısınz ve nekadar erken teşhis konulursa okadar iyi cnm.. korkulacak bişey olmadigini da bir an önce öğrenmek lazım pisikolejin icinde zaten

Acıktım kahvalti hazirliyim istiyorum ama çocuklar online derste 🙄Asya ile birinin ilgilenmesi gerekiyor çünkü hazırlatmiyor☹️ ya bu kız ne zaman tek başına oyu oynamayw basliycak🤔

Acıktım kahvalti hazirliyim istiyorum ama çocuklar online derste 🙄Asya ile birinin ilgilenmesi gerekiyor çünkü hazırlatmiyor☹️ ya bu kız ne zaman tek başına oyu oynamayw basliycak🤔
Kaç aylık kızın canım? Kaç çocuğun var? Ben 2.düşünüyordum pandemi girince ara verdm

Günaydın sevgili diyet yoldaşlarım :KK54:
Tartıya so iki 😃unutmayın.
Eksi görmedim diye üzülmeyin. Perşembe mübarek gün:KK45:
Kendimize bir iyilik yapalım.herkes gitse bedenimiz ömür boyu bizimle. Unutmayalım.sağlıklı beslenelim:KK36:
Perşembe mübarek gun deyince, bian icin korktum
Bugun perşembe mi diye 😅
Sen arkasini birakma tatlim ama caninida sikma 💕
Yemek sandalyesine yanina oturtsan, eline biseyler verince durmuyormu cnm
Günaydın kızlar bugünü ve yarını karbonsuz geçirmek istyrm inş önüme engeller çıkmaz
Biz o engelleri aşarız 😁
Eksi ile güne merhaba :) gunaydin :-)
Demeeee 😱
Cok mu bari 🤐

😂😂😂

Perşembe mübarek gun deyince, bian icin korktum
Bugun perşembe mi diye 😅

Sen arkasini birakma tatlim ama caninida sikma 💕

Yemek sandalyesine yanina oturtsan, eline biseyler verince durmuyormu cnm

Biz o engelleri aşarız 😁

Demeeee 😱
Cok mu bari 🤐

😂😂😂
Ah nerede 400 gr sadece 107.1

Gunaydinnn 🌹🌹🌹🌹

Herkes uyarisini yapmis zaten 😅😅😅
Ona göre menuleri belirleyelim
Benim adam bugun balik yapicak heralde :))
Yaninada bol limonlu salata iyi olur afiyet olsun abla
Esinde yemegi yapiyorsa yat dinlen firsat bu firsat ☺

Back