Besamel sosa bol tereyağ ekleseydin abla9.11.pazatesi
Öğle
2 yumurtadan omlet
2 parca peynir
2 dil. Kendi yaptigim ekm.
17.15
2 dil. Besamel soslu firinda karnibahar (hc unuyla)
4-5 kş yogurtlu kereviz
Bende cok üzüldümAlıntı yapmayon dediği için yapıp etiketlemeyecegim ama geldimi hepsi birden mi gelir ya çok üzüldüm Ekim abla
Eski mesajlara baktimNerde bildin nasıl baktın abla?????
Sabah güzel olmus cnmGelsin menü :)
12.00
Yarim omlet
1 salata
1 domates
3 dilim peynir
Nescafe
1 catal bal
15.40
1 soguk kahve
1 kayısı
3 parça incir
1 lokma cokonat
1 avuç üzüm 10 tane falandir
18.40
Semizotu,domates,salatalik,taze sogan,1 kepce nohut,yarim sb ince bulgur ile salata
1 kase cacik
15 dk leslie 10 dk eliptik
Allah kabul etsin cnmMenüm
Sahur
5 kaşık patatesli tabuk göğsü
Iftar 18.30
1 armut
10 dk sonra
2 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
2 kaşık patlıcan közlemedi
1 kaşık pilav
1 dlm ekmek
22.001 kupa yeşilçay
Su 1.5 lt ye tamamlamaya çalışacağım
Spor 1 saat yürüyüş
Bu hafta ketovari yapmaya calisacamBesamel sosa bol tereyağ ekleseydin ablaafiyet olsun. Eksiyle haftaya basladin benden öndesin
Canım günlük sonuçlara takılma. Bir haftalık sonuca ya da bir aylık sonucuna bak.115 ten 107 düşmüssün. Bu şekilde devam etsen aralıkta 90ları görürsün emin ol. Ben bir ara sık tartıya çıkınxa veremedim deyip defalarca bozup her şeyi yiyordum 3.4 gün sonra çok az da olsa eksi gördüm. Halbuki moral bozup yemesem daha çok eksi görebilirz.2010 da 58e dusunce bende oyle sanmistim. Hadi bi miktar aldim 65lerde falan tutaydim ya kendimi. Evlencegim zaman bile diyet yapmadım. 72yle evlendim. Eeee evlendikten sonra zaten hiiiic dikkat etmedim
Ya ayda 4 kg hedefim zaten. Bu hedefle mayis sonu bayram da -30 kg vermiş olmak cok istiyorum. Ama sanki suan duraklamadayim. Ve acele etmeye basladim gibi. Birden bire incecik olcam zannettim herhalde
Bugun hic ugrayamadim kk ya.
Cok moralim bozuk. 107.7 geldim +200 gr. Aslinda menuler iyi diye dusunurken boyle olmasi hemde spora başlamişken. Sanki bir takılma var gibi..
Ya beslenme azaltımına gidicem. Ya da spor arttirimina
Sizin gozunuzden sorun nerede sizce? Menuler de mi
Süper menü afiyet olsun.Menum
Sabah 10.30
1 yumurtayla soganli biberli peynirli yumurta 1 salalalik 2 zeytin 3 cery domates 2 d ekmek 1b kahve
Ara 1muz
Aksam 17.30
4k bamya 1 kase cacik 1d ekmek
2lt su
30dk yürüyüş
Hepsini kendime yemedim. 1 kase esime böldüm. Koftelik ince bulgur. İncirlerde toplasan 1 buyuk incir etmez cunku kesilmis incirBende cok üzüldüm
Eski mesajlara baktim
Sabah güzel olmus cnm
Ara... Soguk kahve dedigin hazır biseymi, oyleyse sekerlidir
Kurumeyve miktarida cok gibi olmus
Aksam yazdigin malzemelerle yaptigin salatayi kendinmi yedin hepsini
Yarim su bardagi bulgur baya olur :)) daha nohutta var
Spor güzel
Allah kabul etsin cnm
Iftar baya dolu doluymuş, ekmek ve pilava gerek yokmus
Bu hafta ketovari yapmaya calisacam
Ben bozmadım. İnat ettim gorcem o eksiyiCanım günlük sonuçlara takılma. Bir haftalık sonuca ya da bir aylık sonucuna bak.115 ten 107 düşmüssün. Bu şekilde devam etsen aralıkta 90ları görürsün emin ol. Ben bir ara sık tartıya çıkınxa veremedim deyip defalarca bozup her şeyi yiyordum 3.4 gün sonra çok az da olsa eksi gördüm. Halbuki moral bozup yemesem daha çok eksi görebilirz.
Afiyet olsun bende sekersiz cay icecem ablaKahve saati hanimlarrr
Fincanini kapan gelsin
Sagol tatlimSüper menü afiyet olsun.
Afiyet olsun ama az degil mi abla9.11.pazatesi
Öğle
2 yumurtadan omlet
2 parca peynir
2 dil. Kendi yaptigim ekm.
17.15
2 dil. Besamel soslu firinda karnibahar (hc unuyla)
4-5 kş yogurtlu kereviz
Afiyet olsun canimMenüm
Sahur
Iftar 18.30
1 armut
10 dk sonra
2 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık pilav
1 dlm ekmek
22.001 kupa yeşilçay
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyer olsun canim hafif ve cok guzel olmusBugünün menüsü
KAHVALTI 9 da
3 zeytin
Bikaç d peynir
Domates salatalık
2 ceviz.
Öğlen 1 de
1 tabak dolusu pırasa yemeği
AKŞAM 5 te
1. 5 tabak yoğurtlu karnıbahar
Su uyuyana kadar 1.5 2 olur
Spor 30 dk hızlı
30 dk kızımla yavaş yürüdüm.
Ekmek aradim menunde ama yokGelsin menü :)
12.00
Yarim omlet
1 salata
1 domates
3 dilim peynir
Nescafe
1 catal bal
15.40
1 soguk kahve
1 kayısı
3 parça incir
1 lokma cokonat
1 avuç üzüm 10 tane falandir
18.40
Semizotu,domates,salatalik,taze sogan,1 kepce nohut,yarim sb ince bulgur ile salata
1 kase cacik
15 dk leslie 10 dk eliptik
Rakibin seni birakip gitmis nerde bu kiz gercekten yaRakibim ortada yok kız ona üzülüyorum bir yerlerde yemek yerken uyudu kaldı mı napti ki :)
En buyuk başkan bizim başkanBâskanim nekadanda bize layık bı başkan oldun böyledaha yeni ameliyat olmuşken eksi görmen harika bişey Cumaya hedef kaç
Cunku evde ekmek yoktuAfiyet olsun bende sekersiz cay icecem abla
Sagol tatlim
Afiyet olsun ama az degil mi abla
Afiyet olsun canim
Afiyer olsun canim hafif ve cok guzel olmus
Ekmek aradim menunde ama yok
Afiyet olsun tatlim cok guzel
Rakibin seni birakip gitmis nerde bu kiz gercekten ya
En buyuk başkan bizim başkan
Cok güzel ama bamya daha fazla olabilirdi cnmMenum
Sabah 10.30
1 yumurtayla soganli biberli peynirli yumurta 1 salalalik 2 zeytin 3 cery domates 2 d ekmek 1b kahve
Ara 1muz
Aksam 17.30
4k bamya 1 kase cacik 1d ekmek
2lt su
30dk yürüyüş
Bende şimdi cay faslina geçiyorumAfiyet olsun bende sekersiz cay icecem abla
Simdilik tokum gibiyet olsun ama az degil mi
Ultrasona gittin miİnşallah adaşım dualarınıza ihtiyacım var
Abla karaciğerde bişey var ama ne bilmiyorum bazı belirtiler yoğunlaştı inşallah kolay halledilir
Saolasın bahar pazartesi ultrason bide başka bir görüntüleme varmış ona gidecem başlayın ertelemeyle olmuyor
Ben de öyle bir sorun yaşıyordum ama şu gebelik şekeri diyeti niye başarılı oldu diye düşününce neredeyse ketojenik diyet gibi karbonhidratı azaltmaktaymış işin sırrı diye düşünüyorum. Zaten beni diyette en çok zorlayan tatlı krizleri ve sinirlilik hali de olmadı ilk bir kaç hafta dışında. Bu da düşük karbonhidrata bağlıyorum. Tek sıkıntı başağrısı oldu ama hamile olmasam onda ağrı kesiciler ile çözülebilirdi. Facebook’ta ketojenik diyet yapan hamileler grubuna üye oldum inanılmaz kilo veriyorlar.2010 da 58e dusunce bende oyle sanmistim. Hadi bi miktar aldim 65lerde falan tutaydim ya kendimi. Evlencegim zaman bile diyet yapmadım. 72yle evlendim. Eeee evlendikten sonra zaten hiiiic dikkat etmedim
Ya ayda 4 kg hedefim zaten. Bu hedefle mayis sonu bayram da -30 kg vermiş olmak cok istiyorum. Ama sanki suan duraklamadayim. Ve acele etmeye basladim gibi. Birden bire incecik olcam zannettim herhalde
Bugun hic ugrayamadim kk ya.
Cok moralim bozuk. 107.7 geldim +200 gr. Aslinda menuler iyi diye dusunurken boyle olmasi hemde spora başlamişken. Sanki bir takılma var gibi..
Ya beslenme azaltımına gidicem. Ya da spor arttirimina
Sizin gozunuzden sorun nerede sizce? Menuler de mi
Tavuk göğsündeki patatesler, pilav ve ekmek olmasa da iyi olurmuş. Su daha çok içmelisinMenüm
Sahur
Iftar 18.30
1 armut
10 dk sonra
2 kepçe tarhana çorbası
1 kaşık pilav
1 dlm ekmek
22.001 kupa yeşilçay
Spor 1 saat yürüyüş
Hamilerlerde yapabiliyormuymuş ketoyuBen de öyle bir sorun yaşıyordum ama şu gebelik şekeri diyeti niye başarılı oldu diye düşününce neredeyse ketojenik diyet gibi karbonhidratı azaltmaktaymış işin sırrı diye düşünüyorum. Zaten beni diyette en çok zorlayan tatlı krizleri ve sinirlilik hali de olmadı ilk bir kaç hafta dışında. Bu da düşük karbonhidrata bağlıyorum. Tek sıkıntı başağrısı oldu ama hamile olmasam onda ağrı kesiciler ile çözülebilirdi. Facebook’ta ketojenik diyet yapan hamileler grubuna üye oldum inanılmaz kilo veriyorlar.
Valla hamilelik boyunca 40 kilo veren bile okudum. Benim şimdiye kadarki idrar tahlillerimde keton çıktı sadece bol su iç deyip geçtiler.Hamilerlerde yapabiliyormuymuş ketoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?