• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydın kızlar 2 gundur gecmeyen bir bas agrosıyla mucadele ediyorum naptıysam gecmedı hala hafiften devam ediyor

Cuma:76.4
Bugunn:75.6
Fark - 800
Supersin kiz 🥰
+1 kiloyum maalesef dünkü yediğim bulgur şişirdi beni. Önümdeki 4 günü baya hafif geçirip 77.9u görmeyi hedefliyorum -2 vermem lazm bu güne göre ödem yarısı bence
Karantina yaramadi tatlim cumaya halledersin 😘
Cuma:86.7
Bugün:86.0
Tebrikler canim
Senelerce nasil kk ya girmeden durabiliyolar anlamiyorum 😂😂😂ben mi bagimliyim bilmiyorum 😂😂😂

Cok azimliydi, günlük 2 saat yururdu
Aksamida genelde 15.00 gibi kapatirdi
Kim o abla tanidigimiz birimi :)
Tugcede uzun zamandir gorunmuyor

Sonra uyaninca tekrar uyuyabilcenmi cnm
Benim uykum bolundumu zor uyurum
Zor oluyor 2,3 buluyor ama işte uyumasamda gözler yanıyor biyerden sonra 😬
Ama dün guzel bir gün dediydim ya öylede devam etti 😁.Beyim tokmus kaldırmamıs beni💃💃 gece uyandım tekrar uyudum 6,30 kadar

Gunaydinnnn can yoldaslarim 😍😍😍

Mutlu saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah

Cuma 98.9
Bugun 98.5
Fark 0.4
Bâskanim nekadanda bize layık bı başkan oldun böyle😁 daha yeni ameliyat olmuşken eksi görmen harika bişey 😍Cumaya hedef kaç💃💃

Biraz gerilere baktim
Kimler gelmiş, kimler gecmis bu sayfadan :)

Buda benim mezun oldugumdaki bildirimim ☹️
Bende az once baktim abla beraber bakmisiz :)
Sonra 9 kilo aldigini 74 kilo oldugunu yazmissin 74 kiloda bari kalsaydin keske 😐

Edicem abla :KK51:
Bugün yürüyüş de yapıcam .
Ekşi 1 i geçsem keşke :KK5:hepimiz geçelim.
Istersen fazlasi bile olur cnm
Sen de o potansiyel var :))
Dun frenledim abla dunde kacirsaydim 69 a yakin olurdum :)

Cocuklarinki 18 yasina kadar diyetisten dis bedava abla
Buyuklerinki Sigortaya gorede degisiyor yuzdes kac oduyor sigorta annemlerin sigortasi ne kadar karsiliyor bilmiyorum bende diyetisyene gitmek istiyorum eve fatura gelir diye cesaret edemiyorum :) ama cok fazla gelmiyormus 20- 30 euro ayda galiba
Fazla bisey değilmiş parasi
Günaydın kızlar yoğun bir pazartesinden herkese selamlar ❤️❤️
Cuma 74.8
Bugün 75.5
Bence sebebi yatmadan önce yaptığım eliptik ödem var bende🙃
Kesin ödem vardir 😅

Artik birazdaha normal yemeye alıştır kendini cnm :))
Tebrikleer abla pazartesiye eksiyle baslamissin hemde amaliyatliyken super
Ayagindaki sislik indi mi
Sislik gittikce daha cok hafiflersin.
Yok cnm inmedi daha
Kimki o benden bile azimliymiş😁

Kim o abla tanidigimiz birimi :)
Tugcede uzun zamandir
Aksam başarı hikayesini paylastigim arkadas
Eskiden burdaydi
Zor oluyor 2,3 buluyor ama işte uyumasamda gözler yanıyor biyerden sonra 😬
Ama dün guzel bir gün dediydim ya öylede devam etti 😁.Beyim tokmus kaldırmamıs beni💃💃 gece uyandım tekrar uyudum 6,30 kadar
Iyce deliksiz uyumuşun bari cnm 😁
Bâskanim nekadanda bize layık bı başkan oldun böyle😁 daha yeni ameliyat olmuşken eksi görmen harika bişey 😍Cumaya hedef kaç💃💃
Sizlere layık olmaya calisiyorum 😅

Düz 97 olursa iyi olur cuma
Bende az once baktim abla beraber bakmisiz :)
Sonra 9 kilo aldigini 74 kilo oldugunu yazmissin 74 kiloda bari kalsaydin keske 😐
Sonrasında hep alip vermelerim oldu cnm
Bi süre sonra sıkılıp biraktim
Birakincada uçuşa gectim 😬
Şimdi o rakamlari mumla ariyorum
Ama geçmişi degistiremem malesef

Bugünkü menüyü hemen yazıyım yoğun karin gurultusuyla 😁😁😁
Kahvalti(11:00)
Az sucuklu menemen
1 kk peynir
2 dilim tb ekmek
2 zeytin
4 fincan çay

Aksam(19:30)
2kasik kadar Narlı,1 tk kadar çekilmiş cevizli,tavuklu mevsim salatasi(koca bir tabak oldu)
1 dilim tb ekmek
3 kasik kadar yoğurt
1 kepçe karabiberli tavuk suyu

Ara((20:00)
Bebelere yedirirken dayanamadım 3 tk kadar nar

Su 1.5 litre
Başarılı menü. Ama vence bugün bozarsıın sen. Suyu da hiç içmeyivwr datlum kilo vermen tam dursun seni geçeyim

selam canlar
öncelikle sizi üzmek istemiyorum özet yazıcam ve şimdiden teşekkürler diyip şimdiden moralinizi bozduğum için hakkınızı helal edin
2 hafadan fazladır hayatım sadece endişe ile geçti annemin sürekli düşen tansiyonu ve bayılmaları yerine ani yüksek tansiyondan her gün yada gün aşırı acillere taşınmasın dan babamın( senelerdir görüşmüyorum çoğunuz bilirsiniz başka ailesi ve çocukları var ) korona virüse yakalanıp entübe hasta olmasına, onun 2 çocuğuna ne olacak derdine düşmemize( ( şu an da babamın resmi nikahlı eşi o çocukların annesi değil , çocukların annesinden boşanmış , kadın başkasıyla evlenmiş çocukları istememiş) ,en küçük amcamın , virüs tedavisi sonrası kullanılan ilaçlardan organlarının sırayla iflas etmesine o kadar çok kaygı üzüntü için de virüs artmış bir süre evlerimizde karantina da kalalım ne olur olmaz gülüm dediğim tontişimin 3 gün mesaj yazıp sonu da sen bana böyle dedin ben de mikrop yok psikolojim bozuldu geceleri ağlıyorum diyerek bir de gelip kapımın önün de ağlamayıp son sabrımı taşırmasına veee en son dün o görüşmediğim babamın hakkın rahmetine kavuşmasına kadar çok şey yaşadım , güya affetmiştim artık ne kızgınlık ne sevgi herhangi bir şey hissetmiyordum yalanmışşş... şu an bile ağlamaktan ekranı zor görüyorum çok üzgünüm boşluğa düştüm sanki
bunlar sadece özeti aralarda olan bitenleri hiç demiyorum bile toparlanmam lazım bir süre daha gelmiycem büyük ihtimal , şimdi bizi daha zor sınavlar bekliyor gibime geliyor miras ya da reddi miras meseleleri var
ne diye geldim yazdım peki bizi kökten bıraktı diye bana gönül koymayın diye :)
aynını diğer guruba da yazıp paylaşıcam ben gerçekten herkesi seviyorum canlarımsınız
sizden ricam bu mesajıma alıntı etiket v.s. yapıp cevap yazmayın onun yerine tüm ölmüşlerimüzün ve babamın ruhuna bir fatiha okuyun
allah razı olsun şimdiden

aa bir de erkek kardeşimin karısı (gelinimiz olan hatun) aile gurubuna kardeşiniz beni aldatıyor biliyorsanız allah belanızı versin yazıp bizi heryerden engelleyip akşamına kocasıyla(kardeşimle canım cicim ay ben yanlış anlamışım demesi ve tüm aileyi birbirine katması var canım annem o dur budur düzelemedi
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
canımızdan bezdik ailecek bu ara yalancı herşeyi istediği gibi yorumlayan sen ne kadar iyi olursan seni salak yerine koyup densiz saygısızlaşanların şerrinden allah bizi korusun .. aminnnnnnnnnn

selam canlar
öncelikle sizi üzmek istemiyorum özet yazıcam ve şimdiden teşekkürler diyip şimdiden moralinizi bozduğum için hakkınızı helal edin
2 hafadan fazladır hayatım sadece endişe ile geçti annemin sürekli düşen tansiyonu ve bayılmaları yerine ani yüksek tansiyondan her gün yada gün aşırı acillere taşınmasın dan babamın( senelerdir görüşmüyorum çoğunuz bilirsiniz başka ailesi ve çocukları var ) korona virüse yakalanıp entübe hasta olmasına, onun 2 çocuğuna ne olacak derdine düşmemize( ( şu an da babamın resmi nikahlı eşi o çocukların annesi değil , çocukların annesinden boşanmış , kadın başkasıyla evlenmiş çocukları istememiş) ,en küçük amcamın , virüs tedavisi sonrası kullanılan ilaçlardan organlarının sırayla iflas etmesine o kadar çok kaygı üzüntü için de virüs artmış bir süre evlerimizde karantina da kalalım ne olur olmaz gülüm dediğim tontişimin 3 gün mesaj yazıp sonu da sen bana böyle dedin ben de mikrop yok psikolojim bozuldu geceleri ağlıyorum diyerek bir de gelip kapımın önün de ağlamayıp son sabrımı taşırmasına veee en son dün o görüşmediğim babamın hakkın rahmetine kavuşmasına kadar çok şey yaşadım , güya affetmiştim artık ne kızgınlık ne sevgi herhangi bir şey hissetmiyordum yalanmışşş... şu an bile ağlamaktan ekranı zor görüyorum çok üzgünüm boşluğa düştüm sanki
bunlar sadece özeti aralarda olan bitenleri hiç demiyorum bile toparlanmam lazım bir süre daha gelmiycem büyük ihtimal , şimdi bizi daha zor sınavlar bekliyor gibime geliyor miras ya da reddi miras meseleleri var
ne diye geldim yazdım peki bizi kökten bıraktı diye bana gönül koymayın diye :)
aynını diğer guruba da yazıp paylaşıcam ben gerçekten herkesi seviyorum canlarımsınız
sizden ricam bu mesajıma alıntı etiket v.s. yapıp cevap yazmayın onun yerine tüm ölmüşlerimüzün ve babamın ruhuna bir fatiha okuyun
allah razı olsun şimdiden
Kuzum bisey yazmiyorum ama sadece seni cok sevdigimizi ve onemsedigimizi unutma 💓💓💓💓💓💓💓💓
Lütfen önce kendini düşün ve cabuk toparlanmaya calis
Seni bekliyoruz 💕💕💕💕💕💕

Back