• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Edibecigim nazarami geldin nasıl iyi gidiyordun sık dişini tatlım doğumdan sonra bı sure diyet yapmazsın zaten iştahını o zamana sakla☺️ ama şuan sağlığınız için yeme canım ya
Kendime nazar ediyor olabilirim

Malesef güzel olmuş 😂😂😂sporda var misss :))

Sabah aksam güzel olmus cnm
Aranin fazla oldugunu zaten biliyorsun :))
Sporda cok guzel 😁

Menu cok güzelde, spor harika cnm :))

Nohut zaten doyurucu cnm yanina bi salata yeter bence :)

Hem kendi hem bebegin sagligi icin dikkat etmeye calis cnm
Masallah cok güzel yol katettin

Sen misafirlikten cikarken cantana baksinlar artik 🤣🤣🤣🤣

Bugünlük kkeki gormeyelim az zaten :) ama yarin olmasin tatlim
Aksam dolu dolu zaten pilava gerek yokmus

Kacamaksiz ama aksam biraz karbonlu olmus cnm :)
Su ve spor harika 😁

Bazilari filtre kahveyi bitki cayi aparatinda yapiyolarmis
Makinen varsa aslinda cok pratik cnm
Ah evet daha yolun yarısındayım. Bunca yıl kendi sağlığımı hiçe saydım ama bebeğim var artık, pes edecek lüksüm yok😔

Bulgur yap sende ye canım ille de pirinç istiyorsa 3yk filan yiyebilirsin

Dikkat et canım az kaldı sabır
değişik ben çantayı vestiyere bırakıyorum sen altını çantaya zulalayan teyzeler gibi yamacında tutup kek pogacami atiyon içine :D

Suyu artır kız 1.5lt sumu olur ben onu gece içiyorum kalkıp kalkıp akşam hem pilav hem ekmek olmasa iyiymiş

Güzel olmuş sabah pazar kahvaltısı olmuş
o birlikte aldığımız makinayı attım ben ılık yapıyor gerçi 60deeeceymis filtre kahvenin demlenmesi ama ben sıcak içeceğim illede kayanayacak o su fokur fokur
Bismillah deyip sabah tartıldım. Gerçekten moral motivasyon yüksek olmalı yoksa diyet, spor ve bunu sürekli devam ettirmek çok zor oluyor.

Günaydın kızlar şükürler olsun bugün dışarı çıktım. Hastanede test yapmadılar vakalar çoğaldı diye kontrol testi yapmıyorlarmış.
Bu arada karantina döneminde boşanmalar neden arttı şimdi çok iyi anlıyorum 🙃
Şükür karantinan bitmiş Poniciğim.

Bitiremiyorum ama. Şuan bile aclik var...
Canım başlarda çok normal ben eşime ağlayacak durumdaydım resmen emziriyorum birde düşün çok açım çok diyordum yoğurt getiriyordu bana geceye süt olsun diye . Senin emzirme bittiyse dayan canım kahve su maden suyu ile sisir mideyi inan güzel günler yakında
Canım arkadaşlarım dün gece yatmadan mesajlarınızı okuyup bir mutlu oldum. Yeniden salatalara ve haşlanmış sebzelere dönecek güç verdiniz, sağolun🥰
Süpersin canım

Burda olduğuna göre farkındasın ve başaracaksın inşallah
Benim aile yapım cidden kiloya meyilli
Annem çok rahat 140 vardır
Ablam en zayıfımizdio bile 90lara dayandı
Benim küçük 110 kg
Evin en küçük olanı bile almis basini gidiyor
Yani demem o ki bu boğaz bizi vezir de eder rezil de
Asiri kilo butun hastaliklara davetiye cikarir tatlim.
Annenide diyete yonlendirsen olmaz mi
Yaşıda baya varsa şeker kalp damar hastaliklari ortaya cikar Allah korusun
Benim babamda kilolu hep diyetle ilgili konusuyorum yaninda birazda yanlis anlıyor kilo ver diyince annemde soyluyor ama yememi istemiyorlar gibi algiliyor
Diyetisyene yazilmis inşallah biraz verir

Eskiden bu topikte olan bir arkadaşın basari hikayesi
Okumayanlar vardir belki

Ay ne güzeldi bu hikaye. Koruyabildi mi acaba

Ben de çocuklara propolis aldım ama nasıl vereceğim bilmiyorum. Öyle direk kaşıkla mı veriyorsun?
Yok canım çok acı kaşıkla cok zor . Suda çözülen mi aldın direk içilen mi suda çözülen alıyorum ben sütüne karıştırıyorum belli olmuyor suda bile çok kötü ben zor iciyorum

+1 kiloyum maalesef dünkü yediğim bulgur şişirdi beni. Önümdeki 4 günü baya hafif geçirip 77.9u görmeyi hedefliyorum -2 vermem lazm bu güne göre ödem yarısı bence
Kız kafam karıştı şuan kaçsın :D
Gunaydın kızlar 2 gundur gecmeyen bir bas agrosıyla mucadele ediyorum naptıysam gecmedı hala hafiften devam ediyor

Cuma:76.4
Bugunn:75.6
Fark - 800
Oo Merve yeniden 75
Kilo bildirimi
Cuma 68.0
Bugun 68.3
+300
Halledersin canım azicik artı
Cuma:86.7
Bugün:86.0
Süpersin Edibe
Gunaydinnnn can yoldaslarim 😍😍😍

Mutlu saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah

Cuma 98.9
Bugun 98.5
Fark 0.4
ayağında daha ödem vardır abla ona rağmen eksi olman süper abla benim rakip nerde :)

Back