Dimi ya benim oğlum güzel yer güzel uyurdu kızda ne yedi ne uyudu .Mizmizin nazlinin tekiydi kızın bebekliginden oglumunda ergenliğinden çekiyorumHepsi ayrı bir alem :)
Sürpriz yumurta
Ben sarımsaklı yoğurt yapmazsam üstüne yiyemem pek datsiz bişey oluyor oyle16 yaşında beri 6 yıldır tiroidim var ömür boyu kullanmak zorundaydım ilaç
Kabak sote şöyle yapıyorum ben kafadan atmasyon birazkabağı rendenin dilim dilim yaptığı yeriyle rendeliyprum içerisine yarim kaşık zeytin yağı ve cok az ev yapımı doğal nar ekşisi ekliyorum o şekilde kavruluyor yoğurdu yersem ayrı yiyorum yanında bugün yoktu evde yoğurt bitti yiyemedim o yüzden
Nar ekşisi ile dene birde canım ekşimsi tatla güzel oluyorBen sarımsaklı yoğurt yapmazsam üstüne yiyemem pek datsiz bişey oluyor oyle
Dolmadw severim nar eksisini kesinlikle deniycem kabaktaNar ekşisi ile dene birde canım ekşimsi tatla güzel oluyor
En azından yanında yoğurt salata ye canım sonda çöreğe yenik düşmezsin en azindan
Çok yaraticiymis
Gulsem mi ağlasam mı ortamız yok ki hiç
Balkabagimizda var gelirken getirdik
Afiyet olsun güzel menü
Kocalari bogazlamayalim yani :)
tahıllı Mama nasıl birşey canım muhallebi tarzı birşey mi
Oğlum 5.5 yaşında 110cm 19 kg
6. Hastalık iki kere geçirdi birinde diyetisyenimin ofisini talan etti ilkinde otobüs camlarını yalamisti
Canan birinciler aynı ben çocuğa 38.5dan önce asla ateş düşürücü vs vermedim ama ne asilarda nede diste hiç huysuzlanmadi . Ee ilaç içmeyen çocuk 2 yaş sonrası her gripte iğne yedi ilaç içmemek için mutfak masasının altına saklanirdi . Bu asida huysuzlanip atesleniyor şurubu bal veriyormusum gibi yiyor resmen
3tk bal çok olmuş biraz onun dışında gözüme su battı birde canım suyu artır dünde böyle azdi
Cıslı şeyler yiyip menüleri azaltma abla patlama yaşarsın bak sonra. Yarın sil baştan başla uygun yiyecekleri yeteri kadar ye lütfenSaat daha cok erken
Ama ben cok aciktim
Dilekim sen 74 mü oldun yaa helalDolmadw severim nar eksisini kesinlikle deniycem kabakta
Ben diyorum size ne yaparsan iş olsun , ev olsun , ailen bile olsa baktın sen yapıyorsun görev gibi yapışır üzerine onun için onuda bunuda yapmayacaksın. Ben herşeyi yapardım ilk işe girdiğimde mesela ama bı baktım resmen somurgeye dönüyor hiçte yapmadım evde de öyle yaptıkça beklenti artıyor . Sal biraz bırak pis kalsın görsünler dilek kendini yırtmayonca ne oluyorAh bahar keşke deli olsam ev halkı şu deliyi üstümüze sicratmayalim diyip yapmaları gerekeni yapsalar hatta benim yapmam gerekenleri de
Kızarmış hellim ablaÇörek haric guzel cnm
Dün akşamda yemişin, keşke bugün yemeseydin
Yarinida hafif tutarsam pazartesiye arti kalmaz insallah
Ooo hizli geliyorum desenehayirli olsun bol bol yağ yaksin insallah cnm :))
Temasli bizde de cok cnm
Allaha emanetiz artik
Tam basamiyorum henüz cnm
Disardan kimseyle gorusmuyoruz zaten cnm da aile içi olabiliyor bazen
Bide herkes işe gidiyor
Sagolasin tatlim
Bencede bal fazla olmuş :)) gerisi guzel cnm
Gayet guzel cnm
Masallah cocuklarla sporda yapmişin
Yumurtanin yanindakini bilemedim :))
Troid icin ilac kullaniyormusun cnm
Kabak sotede yogurtda varmi cnm
Menü guzel görünüyor
Ama malt icecegi muhtemelen sekerlidir
Kız sen misafirliklerde böyle mi yapıyon çantanda yiyecek götürüp başka odalarda gizlice mi yiyonGitmeden yiseydin
Çantana koyup gizlice bi odada yiseydin
Şaka şaka
erken gideceğini düşünmemiştim.
Bende de var haşhimato. Maalesef bu kilomun sebebi zaten. Bir de acayip iştah yapıyorBenim 165 ama bende haşimato ve tiroid var canım metabolizmam daha yavaş
Ekler değil temizlik robotu al deseydinBen tam delirme gunumdeydim bugün ama eşim biraz önce mesaj atti Senin sevdiğin ekler den alıyım mi çayla birlikte yeriz yazmış
İşte boyle şeyler yapınca çabuk yumusuyorum bütün gün ki sinirim uçup gidiyor içme patlıyorum
Sen şimdi ekleri aldırıp yiycegim merak etmişsindir ama merak etme alma dedim
Evde kek var o bitsin dedim
Kpedere ne cvp verdin merak ettimbizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım
Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi
12.00
1 sb boza
15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta
17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik
20.30
2 çay
22.00
Turk kahvesi
Esim benide hep cikolata ya da tatliyla kandırıyordu, zaafa bakBen tam delirme gunumdeydim bugün ama eşim biraz önce mesaj atti Senin sevdiğin ekler den alıyım mi çayla birlikte yeriz yazmış
İşte boyle şeyler yapınca çabuk yumusuyorum bütün gün ki sinirim uçup gidiyor içme patlıyorum
Aynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kpKpedere ne cvp verdin merak ettim
Eliptiğe hayırlı olsuna mı gelmişler
Hadi ctesi bitti yarın görmeyelim 74 u gördüm diye şımarmaBen gelDim pek gelesim yoktu ama genede geldimNeyse menümü yazayim belki giderim durmam pek
Kahvaltı 30 Gr peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 üçgen peynir
2 haşlanmış yumurta
5 tane kadsr patates kızartması
1 dilim beyaz ekmek
Yarim kase ezme
Arada sütlü kahve
Akşam 18.00
2 servis kaşık kadar et kavurma
1 tabak yeşil fasulye
1 tane bıber dolma
Pancar turşusu 5 dilim kadar.
Arada 1 dilim kek
2,5 lt su ödem çayı
Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin ablaGeç yiyince daha acikmamistim aslinda
Birazdan yogurt kürü yapip yiyeyim
Yoksa sabah olmaz bana :))
Zaten pasta incecikti, bisey anlamadim
Gece terörru canım Kuzey de yapardı inşallah Nehir yapmaz çok aminHer çocuk bir değil işte .Benim ortsncada memeyi bırakınca gece deliklsix uykuları başlamıştı ama bir dönem gece uyanıp salona gidelim diye tutturuyorda .Bakalım 3 numaram nasıl olacak
adam biliyor yumjsak noktani DBen tam delirme gunumdeydim bugün ama eşim biraz önce mesaj atti Senin sevdiğin ekler den alıyım mi çayla birlikte yeriz yazmış
Ben yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk
Her birine ayrı sabret her birini ayrı ayrı sevmek aynı anda birden fazla kişiye aşık olabilmekDimi ya benim oğlum güzel yer güzel uyurdu kızda ne yedi ne uyudu .Mizmizin nazlinin tekiydi kızın bebekliginden oglumunda ergenliğinden çekiyorum
Analık cekecegin çileye aşık olmak değil de denir
Aklımda olsun canım sağolBalkabağı iyi oluyo ya dilimleyip dondurucuya atıyordum uzun süre kullanıyordm bn
Sadece Master şef onunda tekrarını ilerleterekGönül dağını izleyen var mı kı kızlar güzelmiş yeşil deniz tadında
Eliptik görmeye mi geldilerbizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım
Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi
12.00
1 sb boza
15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta
17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik
20.30
2 çay
22.00
Turk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?