💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hepsi ayrı bir alem :)
Sürpriz yumurta
Dimi ya benim oğlum güzel yer güzel uyurdu kızda ne yedi ne uyudu .Mizmizin nazlinin tekiydi kızın bebekliginden oglumunda ergenliğinden çekiyorum
Analık cekecegin çileye aşık olmak değil de denir

Ben sarımsaklı yoğurt yapmazsam üstüne yiyemem pek datsiz bişey oluyor oyle

Balkabağı iyi oluyo ya dilimleyip dondurucuya atıyordum uzun süre kullanıyordm bn

Kv bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım

Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi

12.00
1 sb boza

15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta

17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik

20.30
2 çay

22.00
Turk kahvesi

Son düzenleme:
Ah bahar keşke deli olsam ev halkı şu deliyi üstümüze sicratmayalim diyip yapmaları gerekeni yapsalar hatta benim yapmam gerekenleri de
Ben diyorum size ne yaparsan iş olsun , ev olsun , ailen bile olsa baktın sen yapıyorsun görev gibi yapışır üzerine onun için onuda bunuda yapmayacaksın. Ben herşeyi yapardım ilk işe girdiğimde mesela ama bı baktım resmen somurgeye dönüyor hiçte yapmadım evde de öyle yaptıkça beklenti artıyor . Sal biraz bırak pis kalsın görsünler dilek kendini yırtmayonca ne oluyor

Kızarmış hellim abla

Ekler değil temizlik robotu al deseydin

Kpedere ne cvp verdin merak ettim
Eliptiğe hayırlı olsuna mı gelmişler

Esim benide hep cikolata ya da tatliyla kandırıyordu, zaafa bak

Hadi ctesi bitti yarın görmeyelim 74 u gördüm diye şımarma
Geç yiyince daha acikmamistim aslinda

Birazdan yogurt kürü yapip yiyeyim
Yoksa sabah olmaz bana :))
Zaten pasta incecikti, bisey anlamadim
Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin abla benim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası
Her çocuk bir değil işte .Benim ortsncada memeyi bırakınca gece deliklsix uykuları başlamıştı ama bir dönem gece uyanıp salona gidelim diye tutturuyorda .Bakalım 3 numaram nasıl olacak
Gece terörru canım Kuzey de yapardı inşallah Nehir yapmaz çok amin
adam biliyor yumjsak noktani D

Ben yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk

Dimi ya benim oğlum güzel yer güzel uyurdu kızda ne yedi ne uyudu .Mizmizin nazlinin tekiydi kızın bebekliginden oglumunda ergenliğinden çekiyorum
Analık cekecegin çileye aşık olmak değil de denir
Her birine ayrı sabret her birini ayrı ayrı sevmek aynı anda birden fazla kişiye aşık olabilmek
Balkabağı iyi oluyo ya dilimleyip dondurucuya atıyordum uzun süre kullanıyordm bn
Aklımda olsun canım sağol
Gönül dağını izleyen var mı kı kızlar güzelmiş yeşil deniz tadında
Sadece Master şef onunda tekrarını ilerleterek
Eliptik görmeye mi geldiler . Baştan hemen 40dk bekleme ilk günler 5er dk günde 3 kere yap çünkü sonrasında acı çekersin tecrübe ile sabit. Sonra yava yavaş artır . Akşam güzel olmuş diğerlerine rakiben yorum yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…