• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hadi ctesi bitti yarın görmeyelim 74 u gördüm diye şımarma

Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin abla :KK70: benim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası

Gece terörru canım Kuzey de yapardı inşallah Nehir yapmaz çok amin
adam biliyor yumjsak noktani D

:KK70:

Her birine ayrı sabret her birini ayrı ayrı sevmek aynı anda birden fazla kişiye aşık olabilmek

Aklımda olsun canım sağol

Sadece Master şef onunda tekrarını ilerleterek

Eliptik görmeye mi geldiler :KK70:. Baştan hemen 40dk bekleme ilk günler 5er dk günde 3 kere yap çünkü sonrasında acı çekersin tecrübe ile sabit. Sonra yava yavaş artır . Akşam güzel olmuş diğerlerine rakiben yorum yapsın :KK70:
Teşekkür ederim 😌

Hadi ctesi bitti yarın görmeyelim 74 u gördüm diye şımarma

Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin abla :D benim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası

Gece terörru canım Kuzey de yapardı inşallah Nehir yapmaz çok amin
adam biliyor yumjsak noktani D

:D

Her birine ayrı sabret her birini ayrı ayrı sevmek aynı anda birden fazla kişiye aşık olabilmek

Aklımda olsun canım sağol

Sadece Master şef onunda tekrarını ilerleterek

Eliptik görmeye mi geldiler :D. Baştan hemen 40dk bekleme ilk günler 5er dk günde 3 kere yap çünkü sonrasında acı çekersin tecrübe ile sabit. Sonra yava yavaş artır . Akşam güzel olmuş diğerlerine rakiben yorum yapsın :D
Yarın 0 kacamakla dengeliycrm inşallah

Bu dönem aynı anda bir kaç kişiye gıcık olma halindeyim ama bilemedim 😁

Bende slow muzikleri acar aglarim 😅
Hele sezen aksu Yıldız Tilbe 😍Geçen küsken kocayla gece 3de geçtim salona söndürdüm ışıkları açtım müziği camdan dışarı bakıyorum pek güzel gecenin sessizliği hem dinlendim hem düşündüm bı taraftanda benim kazma gelir diye bekliyorum nerde ağzı açık uyuyor bile 😝Bende sıkıldım gittim yattım 😂

Hepfitim Hepfitim
@bengisu022

Kizlar siz rakip olsaniz nasil olur :))
Harika olur 😍😍
Şimdi minnak bebesi olanlar ek gıda bilgilerini unutmayanlar burada mı :KK70: ay acemi anne gibiyim herşeyi unutmuşum oğlumda çok kuralciydim bwl yaptım haşlanmış sebzeler ,ucgun kuralları vs çocuk şimdi hicbirsey yemiyor desem yeri . Kız 10 gün sonra 5 ayı dolduracak minik minik tadıma başlamak istiyorum çünkü süt yetmediğinde mama takviyesi yapıyorum en azından içeriğini bildiğim kendi mayaladigim yoğurt daha iyidir diyorum diyorum da ne veriyorduk biz bu bebelere ne kadar veriyorduk siz ne yaptınız bu süreçte :)
Ben ne yazik ki blw yapamadım
Bana destek ve cesaret veren olmadi çünkü:(
Bugünün menüsü
KAHVALTI 10
1 çörek
2.3 zeytin
Peynir
Domates
Bikaç çatal kuru et
Çökelek
Biraz tereyağı bal

Öğlen 2 de
1 kase ıspanak yemeği
1 havuç

Akşam 4
1 kase çorba
Tavuklu mantar sote
Biraz bulgur pilavı
Su 2 ye tamamlarım
Yürüyüşe de akşam çıkmays çalışacağım
Cok az olmuş canım kii
Uyumadan kocaman bi tost ye de bağışıklığın düşmesin 😁😁😁
Bana uyar. Hepfitim Hepfitim hazır mısın kapışmaya
Wwuuuhuuuu çoktan beybisi :KK76::KK76:

Annemde uygulamayacagimi dusunup spor aleti aldirma diyodu. Anlamıyorum esim almaya razi onlara ne oluyor..
Geçen yigenim aradı kilo problemi var hala ben zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım diye annesi yapamazsın demiş çok üzüldüm 12 yaşındaki çocuğu bile destek olucaklarina köstek olup yaraliyorlar birde😡Yarım saat konuştum onu anladığımi aynı yoldan benimde gectigimi anlattım bı hevesle başladı 😍
Yani diycem oki çocuğu bile annesi halinden anlamıyor oyuzden sen annene kızma yani he he de geç
Ama göster neler yapabileceğini helal olsun başardı diye seni konuşsunlar💃💃

Geçen yigenim aradı kilo problemi var hala ben zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım diye annesi yapamazsın demiş çok üzüldüm 12 yaşındaki çocuğu bile destek olucaklarina köstek olup yaraliyorlar birde😡Yarım saat konuştum onu anladığımi aynı yoldan benimde gectigimi anlattım bı hevesle başladı 😍
Yani diycem oki çocuğu bile annesi halinden anlamıyor oyuzden sen annene kızma yani he he de geç
Ama göster neler yapabileceğini helal olsun başardı diye seni konuşsunlar💃💃
Benim annemde de galiba kiyamama var
Zira ben zayıflayınca ölecemsanıp yeter artık çok abartma diyordu :D

Menüm kizlaaaaarrrrr
Kahvalti(10:45)
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
3 fincan çay

Aksam(18:15)
4 kasik kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik çörekotlu yoğurt
Salata
2 dilim tb ekmek

Su az oldu yaaa 1 litre ancadir

Şimdi minnak bebesi olanlar ek gıda bilgilerini unutmayanlar burada mı :D ay acemi anne gibiyim herşeyi unutmuşum oğlumda çok kuralciydim bwl yaptım haşlanmış sebzeler ,ucgun kuralları vs çocuk şimdi hicbirsey yemiyor desem yeri . Kız 10 gün sonra 5 ayı dolduracak minik minik tadıma başlamak istiyorum çünkü süt yetmediğinde mama takviyesi yapıyorum en azından içeriğini bildiğim kendi mayaladigim yoğurt daha iyidir diyorum diyorum da ne veriyorduk biz bu bebelere ne kadar veriyorduk siz ne yaptınız bu süreçte :)
Kekliğim inşallah iştahlı bir bebe olurda herseyi yedirtme hazzını yaşatır sana😁
Ben 6 ayı bitmeden ek gıdaya başlamadım anne sütünden nekadar faydalanirsa benim için okadar harika biseydi. Yarı blw yari anam babam usulü besledim
Köfte yaptım eline verdim brokoli karnabahar hasladim eline verdim ama çorba yoğurt kendim yedirttim..
Gönlüm istedikki ona özel yaptığım besinleri yesin bisküvi kek peynir felan yaptım ama yemedi🙄bizim yediklerimiz cazip geldi zaten iki gün yiyorsa 3. gün dış sıkıntısı başlıyor iştah felan kalmıyor🤦🏻‍♀️ bende saldım sonra biz ne yiyorsak onu yesin yemese de meme emsin 😁biz yedikte ne oldu yıllarca anasına benzemesin😂

Menüm kizlaaaaarrrrr
Kahvalti(10:45)
1 haş yumurta
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
3 fincan çay

Aksam(18:15)
4 kasik kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik çörekotlu yoğurt
Salata
2 dilim tb ekmek