• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hepsi ayrı bir alem :)
Sürpriz yumurta :D
Dimi ya benim oğlum güzel yer güzel uyurdu kızda ne yedi ne uyudu .Mizmizin nazlinin tekiydi kızın bebekliginden oglumunda ergenliğinden çekiyorum
Analık cekecegin çileye aşık olmak değil de denir 🙄

16 yaşında beri 6 yıldır tiroidim var ömür boyu kullanmak zorundaydım ilaç 😊

Kabak sote şöyle yapıyorum ben kafadan atmasyon biraz 🤣 kabağı rendenin dilim dilim yaptığı yeriyle rendeliyprum içerisine yarim kaşık zeytin yağı ve cok az ev yapımı doğal nar ekşisi ekliyorum o şekilde kavruluyor yoğurdu yersem ayrı yiyorum yanında bugün yoktu evde yoğurt bitti yiyemedim o yüzden 😊
Ben sarımsaklı yoğurt yapmazsam üstüne yiyemem pek datsiz bişey oluyor oyle

Balkabağı iyi oluyo ya dilimleyip dondurucuya atıyordum uzun süre kullanıyordm bn
En azından yanında yoğurt salata ye canım sonda çöreğe yenik düşmezsin en azindan

Çok yaraticiymis :KK70:

Gulsem mi ağlasam mı ortamız yok ki hiç

Balkabagimizda var gelirken getirdik

Afiyet olsun güzel menü

Kocalari bogazlamayalim yani :)
tahıllı Mama nasıl birşey canım muhallebi tarzı birşey mi
Oğlum 5.5 yaşında 110cm 19 kg
6. Hastalık iki kere geçirdi birinde diyetisyenimin ofisini talan etti ilkinde otobüs camlarını yalamisti :KK43:

Canan birinciler aynı ben çocuğa 38.5dan önce asla ateş düşürücü vs vermedim ama ne asilarda nede diste hiç huysuzlanmadi . Ee ilaç içmeyen çocuk 2 yaş sonrası her gripte iğne yedi ilaç içmemek için mutfak masasının altına saklanirdi . Bu asida huysuzlanip atesleniyor şurubu bal veriyormusum gibi yiyor resmen :KK70:

3tk bal çok olmuş biraz onun dışında gözüme su battı birde canım suyu artır dünde böyle azdi

Kv bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım :-)

Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi

12.00
1 sb boza

15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta

17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik

20.30
2 çay

22.00
Turk kahvesi

Son düzenleme:
Ah bahar keşke deli olsam ev halkı şu deliyi üstümüze sicratmayalim diyip yapmaları gerekeni yapsalar hatta benim yapmam gerekenleri de 😝😜
Ben diyorum size ne yaparsan iş olsun , ev olsun , ailen bile olsa baktın sen yapıyorsun görev gibi yapışır üzerine onun için onuda bunuda yapmayacaksın. Ben herşeyi yapardım ilk işe girdiğimde mesela ama bı baktım resmen somurgeye dönüyor hiçte yapmadım evde de öyle yaptıkça beklenti artıyor . Sal biraz bırak pis kalsın görsünler dilek kendini yırtmayonca ne oluyor

Çörek haric guzel cnm
Dün akşamda yemişin, keşke bugün yemeseydin

Yarinida hafif tutarsam pazartesiye arti kalmaz insallah 🙃

Ooo hizli geliyorum desene 😁hayirli olsun bol bol yağ yaksin insallah cnm :))

Temasli bizde de cok cnm
Allaha emanetiz artik

Tam basamiyorum henüz cnm

Disardan kimseyle gorusmuyoruz zaten cnm da aile içi olabiliyor bazen
Bide herkes işe gidiyor

Sagolasin tatlim 💓

Bencede bal fazla olmuş :)) gerisi guzel cnm

Gayet guzel cnm
Masallah cocuklarla sporda yapmişin

Yumurtanin yanindakini bilemedim :))

Troid icin ilac kullaniyormusun cnm

Kabak sotede yogurtda varmi cnm
Menü guzel görünüyor
Ama malt icecegi muhtemelen sekerlidir
Kızarmış hellim abla

Ben tam delirme gunumdeydim bugün ama eşim biraz önce mesaj atti Senin sevdiğin ekler den alıyım mi çayla birlikte yeriz yazmış🤦🏻‍♀️
İşte boyle şeyler yapınca çabuk yumusuyorum bütün gün ki sinirim uçup gidiyor içme patlıyorum😁

Sen şimdi ekleri aldırıp yiycegim merak etmişsindir ama merak etme alma dedim😁
Evde kek var o bitsin dedim 🙄
Ekler değil temizlik robotu al deseydin 😉

bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım :-)

Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi

12.00
1 sb boza

15.30
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta

17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik

20.30
2 çay

22.00
Turk kahvesi
Kpedere ne cvp verdin merak ettim 🙃
Eliptiğe hayırlı olsuna mı gelmişler 😂

Ben tam delirme gunumdeydim bugün ama eşim biraz önce mesaj atti Senin sevdiğin ekler den alıyım mi çayla birlikte yeriz yazmış🤦🏻‍♀️
İşte boyle şeyler yapınca çabuk yumusuyorum bütün gün ki sinirim uçup gidiyor içme patlıyorum😁

Esim benide hep cikolata ya da tatliyla kandırıyordu, zaafa bak 🤭

Ben gelDim pek gelesim yoktu ama genede geldim 😁 Neyse menümü yazayim belki giderim durmam pek 😂

Kahvaltı 30 Gr peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 üçgen peynir
2 haşlanmış yumurta
5 tane kadsr patates kızartması
1 dilim beyaz ekmek
Yarim kase ezme

Arada sütlü kahve

Akşam 18.00
2 servis kaşık kadar et kavurma
1 tabak yeşil fasulye
1 tane bıber dolma
Pancar turşusu 5 dilim kadar.

Arada 1 dilim kek🙈
2,5 lt su ödem çayı
Hadi ctesi bitti yarın görmeyelim 74 u gördüm diye şımarma
Geç yiyince daha acikmamistim aslinda

Birazdan yogurt kürü yapip yiyeyim
Yoksa sabah olmaz bana :))
Zaten pasta incecikti, bisey anlamadim 🙃
Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin abla :D benim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası
Her çocuk bir değil işte .Benim ortsncada memeyi bırakınca gece deliklsix uykuları başlamıştı ama bir dönem gece uyanıp salona gidelim diye tutturuyorda .Bakalım 3 numaram nasıl olacak🤔
Gece terörru canım Kuzey de yapardı inşallah Nehir yapmaz çok amin

adam biliyor yumjsak noktani D

Ben yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk😁
:D
Dimi ya benim oğlum güzel yer güzel uyurdu kızda ne yedi ne uyudu .Mizmizin nazlinin tekiydi kızın bebekliginden oglumunda ergenliğinden çekiyorum
Analık cekecegin çileye aşık olmak değil de denir 🙄
Her birine ayrı sabret her birini ayrı ayrı sevmek aynı anda birden fazla kişiye aşık olabilmek
Balkabağı iyi oluyo ya dilimleyip dondurucuya atıyordum uzun süre kullanıyordm bn
Aklımda olsun canım sağol
Gönül dağını izleyen var mı kı kızlar güzelmiş yeşil deniz tadında
Sadece Master şef onunda tekrarını ilerleterek
bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım :-)

Sabah 10.30
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi

12.00
1 sb boza

15.30
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta

17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik

20.30
2 çay

22.00
Turk kahvesi
Eliptik görmeye mi geldiler :D. Baştan hemen 40dk bekleme ilk günler 5er dk günde 3 kere yap çünkü sonrasında acı çekersin tecrübe ile sabit. Sonra yava yavaş artır . Akşam güzel olmuş diğerlerine rakiben yorum yapsın :D

Back