• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kp :KK70:
Hic bir şey demedim. Kv işe yarar inşallah dedi. Bende 4.5 kg verdim ekim basindan beri yaza vercem kglari dedim :)
😂 bende koşu bandm varken buraya taşınmştık benmde kayınvalide deneme sürüşü yapmştı fotosuda var 32 dişi görünüyor nedense 😂

Aynen hayirli olsuna geldilee. Deneme sürüşü de yaptı kp :D
Hic bir şey demedim. Kv işe yarar inşallah dedi. Bende 4.5 kg verdim ekim basindan beri yaza vercem kglari dedim :)
Bence hiç onlarla kilo muhabbetine girme ne demek işe yarar inşallah ya ona mi kalmış senin kilon :( sen yap ve görsünler yaza nasıl oluyorsun

Ben yeşil sevmemki kırmızı severim nekadan seksi bı renk😁
O zaman daha da kirmizilan istersen 😂😂😂
16 yaşında beri 6 yıldır tiroidim var ömür boyu kullanmak zorundaydım ilaç 😊

Kabak sote şöyle yapıyorum ben kafadan atmasyon biraz 🤣 kabağı rendenin dilim dilim yaptığı yeriyle rendeliyprum içerisine yarim kaşık zeytin yağı ve cok az ev yapımı doğal nar ekşisi ekliyorum o şekilde kavruluyor yoğurdu yersem ayrı yiyorum yanında bugün yoktu evde yoğurt bitti yiyemedim o yüzden 😊
Ilac kullaniyorsan troidin dengeleniyordur cnm
Gönül dağını izleyen var mı kı kızlar güzelmiş yeşil deniz tadında
Ben bakmiyorum

Kirmizi oda, masumlar apt. Bide sadakatsiz :)
Ama sonradan youtube dan bakiyorum

Alev alev diye yeni dizi basladi, o da baya guzele benziyor
Kv bizdeydi. Gunduz de gelemwdim kusura bakmayın. Eliptigime bakmaya geldiler. Kinayeli kinayeli bincekmisin gercekten demisti kp. İnat edip zapxayif olmam lazım :-)

Gelelim menuye. Biraz karisti sanki...
Sabah 10.30
Cocuklara yaptigim patates tostunun yarisi(tost makinasinda, elin yarisi kadar.)
Çay
1 haslama yumurta
2 dilim peynir
3 catal tahin helvasi
3 dilim patates kizartmasi

12.00
1 sb boza

15.30
Starbucksta kahve adini bilmiyorum
Glutensiz kurabiye
2 catal pasta

17.00
1 tabak pirasa
1 kase dereotlu cacik

20.30
2 çay

22.00
Turk kahvesi
Yok bakmak icin aldim deseydin 😂😂😂

Rakiben olarak aksami begenmedim digerleri güzel olmus 🤣🤣🤣
Kızarmış hellim abla
Burda hellim cok pahali yaa
Daha hic almadim 😅😅😅
Madem yiyeceğiz kalın kes deseydin abla :KK70: benim eşimde pastayı kişi başı 50g hesaplar yahu bizim halk 50g la doymaz derim hep cvp: doymak için değil benimki şişman kafası
Ekstra ince olsun dedim :)) zaten ben sevmem o tür pastalari
😂 bende koşu bandm varken buraya taşınmştık benmde kayınvalide deneme sürüşü yapmştı fotosuda var 32 dişi görünüyor nedense 😂
Yazik kadin ilk defa banta binmistir belki 😂😂😂

Dolmadw severim nar eksisini kesinlikle deniycem kabakta😍
Bencede mutlaka denemelisin 🥰
Bende de var haşhimato. Maalesef bu kilomun sebebi zaten. Bir de acayip iştah yapıyor
Ben dengede tutuyordum ama hamilelikte aldım kiloyu hep kendime almışım 15 kilodan 9 u olduğu gibi duruyor

Ben bakmiyorum

Daha hic almadim 😅😅😅

Evet kullanıyorum ama yinede normal biri ile aynı değil metabolizmam daha hızlı alıyorum kiloyu ve verirken daha az kalori almam gerekiyor ama vücudumu tanıyorum bu benim için bir avantaj bu sayede dengeliyorum kiloyu kkendi araştırmalarımla 53 kiloya kadar düşmüştüm ki kimse tiroidim olduğuna inanmıyordu o yüzden vücudunu tanıyıp doğru hedefler koyarsa insan başarıyor bu kilo işini 😊

Ben bakmiyorum

Daha hic almadim 😅😅😅

İzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzel

D
İzlediklerin insanı daha da karamsar yapıp depresyona sokar ablaa. Gönül dağını öneririm çok güzel
Dün uyuyunca izleyememistim kırmızı odayı şimdi izledim seviyoruz biz acıklı seyleri izleyip ağlamayı 🙃yaşlandık be poni senin gibi gencmiyiz biz😁

Back