💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi aksamlar kızlar alıntılarımı aldım lakin yarın cevaplayacagım zira cok yoruldum
Mefkurem Mefkurem Zuhal ablam ınsallah tez zamanda ıyılesırsın gelmıs gecmıs olsun

Menumu yazıp kacayım

12:00
Domatesli pırasalı yumurta
5-6 dilim kasap sucugu
1kk peynir

19:30
1 tabak bulgur pilavı
4 kofte (fırında)
2 biber, 5-6 minik domates (fırında)
4-5 dilim turp

Sıvı:2 lt

İyi aksamlar kızlar alıntılarımı aldım lakin yarın cevaplayacagım zira cok yoruldum
Mefkurem Mefkurem Zuhal ablam ınsallah tez zamanda ıyılesırsın gelmıs gecmıs olsun

Menumu yazıp kacayım

12:00
Domatesli pırasalı yumurta
5-6 dilim kasap sucugu
1kk peynir

19:30
1 tabak bulgur pilavı
4 kofte (fırında)
2 biber, 5-6 minik domates (fırında)
4-5 dilim turp

Sıvı:2 lt
Süper bir menü tam eksi getirmelik

Slm canlar
Biraz önce eve geldik, biseyle yiyip yattim
Agrim var ama agri kesici verdiler
Üstüne hic basamiyorum simdilik, sopayla yuruyorum mecbur olursam o da baya zor oluyor
Menuskusu cikartmislar bide kikirdagi biraz duzlestirmisler
Yarin kan derenejani cikarttirmaya gidecem
Cok geçmiş olsun ablam, ne ameliyatı oldun😔

Slm canlar
Biraz önce eve geldik, biseyle yiyip yattim
Agrim var ama agri kesici verdiler
Üstüne hic basamiyorum simdilik, sopayla yuruyorum mecbur olursam o da baya zor oluyor
Menuskusu cikartmislar bide kikirdagi biraz duzlestirmisler
Yarin kan derenejani cikarttirmaya gidecem
Çok şey şükür ameliyatı atlattın. Allah acil şifalar versin, tez zamanda ağrı sızı kalmasın inşallah

Bugun baya zorlanıyorum ben sabah 7 den beri ayaktayım ve suan cok acıktım daha yemek yememe 2 saat var :KK51: kızlar yeni uyandı kahvaltılarını vereyim belki vakit gecer
Dayan mervecigim bı iki günü atlatsan zorlanmasin istikrarla ilerlersin cnm.Ben yıllardır tanırim seni "çok iştahliyim bugün 3,5 çikolata yedim,tikanircasina yedim" gibi sözler hiç duymadım 😁Diycem oki senin için diyet yapmak cokda zor değil yaparsın sen💃
Benimde kucuk yataktan düştü :/ sonra uyuttum. Buyukle kahvalti yaptık. Şimdide o uyuyacak. Anca camasir katladim. Cocuklarin çamaşırları kurutma da katlancak. Biraz biriken ütü var onları yaparim bugün. Yemek var, supurge yaparım. Sonra da kızları yikar bakimlarini yaparım
Oy kıyamam yataktan dusmeyen bebek varmıdır acaba🙄Çok agladimi annesi sertmi dusmtu
Gunaydin kizlar kahvaltimla geldim :KK25::KK68:
Eki Görüntüle 2715228
Çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun canım
Herkese günaydın 😍 biraz işlerim var çamaşır çıktı kurutmaya attım çıkanları ütülenecegim . Kızım şansıma uyudu evi süpürdüm şimdi biraz oğlumla etkinlik yapıp sonra da kızı uyuturum derken akşam oluyor günler iyice kısaldı erken kalkmasak güneşi hiç göremeyeceğiz neredeyse
Çamaşır işi hiç bitmiyor zaten😡
Sevdim ben kış saatini akşam Kızimla oynuyacak vaktim oluyor 🙄

Ah Sevilay bu azimli hatun zorluyor şuanda aslında pes etmek üzereyim benim bu odemleri tartıda görmek sanki hiç adım atmamisim yerimde sayiyorum hissi veriyor ama zorluyorum kendimi itekliyorum olacak bu iş başka yolu yok :(
Tartilma Bahar ya inan şuan koca göbeğim var tartilsam eminim istediğim rakamı goremiycrm bunun sonu demorilize olup diyeti bozmama sebeb olur biliyorum oyuzden cumaya kadar tartilmiycam artık
Ogle yemegi zamaniii
Afiyet olsun canım pek severim ispanagi
Canı tatli cekenler koşun :)
Ben yulaf ve ceviz robottan çektim. 1 elma rendeledim. Az tarcin attim. Yarim yk bal kattim. Sonrada kakaoya buladim. Margarinli kurabiyelerden iyidir herhalde :)
ellerine sağlık çok iyi düşünüp yapmışsın 😍Bende yapsam iyi olur kahve yanins bir iki yesem yeter

Selamm herkese. Karantina bni bunalıma soktu yemektn alamıyorm kendimi :( son 4 gün
Sokmazmi kolaymi ponicigim Çok şükür sağlığın iyi ağır atlatmadin

Menüm
Sahur
2 Dk ekmek1 kase tarhana
1 dili kek
1 armut

İftar
3 kaşık kıymalı yumurta
Salata
2 dilim helva :(
1 .5 br ayran

10 .00 yeşilçay

Olmadı bugün hiç...

Su1.5 yapmaya çalışıcam
Spor yok ama çocukları parka götürdüm 2.5 saat kadar ayakta aktiftim ordan oraya.o sayılır mı ki?
cislar var ama oruç açlık süresi uzun olunca bence tartıyı etkilrmez

İyi akşamlar menü yazıp geönile bakaym
Kah 12 de
Yulaf (süt kuru incir kakao)
3 zeytin
Bikaç d peynir
Dom sal
1 d ekmek
Ara 3
Yarım mısır
Akşam 6 da yarım halka tatlı
7 de
Çok az ciğer
1 kepçe kuru fasulye
Yarım tabaktan az pirinç pilavı
Su 1.5 lt

Bütün gün temizlikle uğraştm. Akşama dopru bir yere gittik yol tuttu zaten eşim kızıma tatlı alınca yarım yedim.
afiyet olsun canım ama yarın çok dikkat et

08.30
10 gr dut kurusu
1 yumurta omlet
30 gr peynir
1 domates, salatalık
7 zeytin
2 dilim ekmek

11.00
Mandalina

16.00
Lahmacun(550 kalori kadar yedim)
2 bardak ayran
1 domates

20.00
Multimalt içecek

Lahmacun eşime yapmayalım dedim ama illa yapalım dedi ikna edemedim gramını tartıp kalorisini hesaplayıp yedim artık , kıyma yagsızdı zaten içine 1 yemek kaşığı zeytin yağı koydum sadece hamurda inceydi zaten
2 litre su içtim sabaha kadar 1 litre daha içerim emzirdiğimden zaten gece kalkıyorum susuyorum
Afiyet olsun canım hamuru ince ise cokda etkilemez kilonu diye düşünüyorum Yarın hiç karbon alma ama
Gelsin menu :)
Sabah 10
1 yumurta
Domates salata
Nescafe

12.30
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

15.00
Turk kahvesi
3 elma topu

19.30
Bir kase ispanak
Bir kase bulgur pilavi
Semizotu yoğurtlusu
Salata
Afiyet olsun çok güzel 😍

Dayan mervecigim bı iki günü atlatsan zorlanmasin istikrarla ilerlersin cnm.Ben yıllardır tanırim seni "çok iştahliyim bugün 3,5 çikolata yedim,tikanircasina yedim" gibi sözler hiç duymadım 😁Diycem oki senin için diyet yapmak cokda zor değil yaparsın sen💃

Oy kıyamam yataktan dusmeyen bebek varmıdır acaba🙄Çok agladimi annesi sertmi dusmtu

Çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun canım
Çamaşır işi hiç bitmiyor zaten😡
Sevdim ben kış saatini akşam Kızimla oynuyacak vaktim oluyor 🙄

Tartilma Bahar ya inan şuan koca göbeğim var tartilsam eminim istediğim rakamı goremiycrm bunun sonu demorilize olup diyeti bozmama sebeb olur biliyorum oyuzden cumaya kadar tartilmiycam artık

Afiyet olsun canım pek severim ispanagi
ellerine sağlık çok iyi düşünüp yapmışsın 😍Bende yapsam iyi olur kahve yanins bir iki yesem yeter

Sokmazmi kolaymi ponicigim Çok şükür sağlığın iyi ağır atlatmadin

cislar var ama oruç açlık süresi uzun olunca bence tartıyı etkilrmez

afiyet olsun canım ama yarın çok dikkat et

Afiyet olsun canım hamuru ince ise cokda etkilemez kilonu diye düşünüyorum Yarın hiç karbon alma ama

Afiyet olsun çok güzel 😍
Tesekkur ederim.
Sert düştü gibi cok ses geldi. Ama cok sukur bi yerinde bişey yoktu

Geçmiş olsun aman zorlama sakın çabucak iyileş🥰

Geçmiş olsun ablacım.dikkat et kendine 🥰

Geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin🤲🏻

Bununla geçmiş olsun canım ablam ❤️❤️ Kaç güne toparlarmıssin
3 gün ayagini yukari kaldirip dinlendir dedi dr cnm sonrasini bilemiyorum
Mefkurem Mefkurem iyi misin nasıl geçti operasyon? Çabucak toparlanırsn inş

Cok geçmiş olsun ablam, ne ameliyatı oldun😔
Menuskus ameliyati cnm
Çok şey şükür ameliyatı atlattın. Allah acil şifalar versin, tez zamanda ağrı sızı kalmasın inşallah

Hepinize teşekkür ederim canlar 💓💓💓

Günaydın sultanım ❤️bugün nasılsın gece nasıl gecti
Yatmadan ilac alinca fena degildi cnm
Bi yataga yattim, bi koltuga :)
Günaydın sevgili arkadaslarim😍😍 tartiya son gün karbonlardan uzak duralım bugün yarın iyi sonuç alırsak azcik simartiriz kendimizi 😁
Benim dün pek iyi gecmedi
Öğlen eve gelirken eşim lahmacun aldi, 2 tane yedim, inceydi
Aksama pizza aldi, ben acikmamistim yemedim
Ama sonra acikinca peynir ekmek biskuvi yedim
Geç vakit 😬
Bugün daha dikkat etmeye calisacam

Günaydın kızlar. Mefkurem Mefkurem ablacım çok geçmiş olsun.

Ben acayip kopuş yaşıyorum, yememem gerek dedikçe ağzıma abuk sabuk şeyler atarken buluyorum kendimi. Moralim acayip yerlerde, bir şey olduğu da yok mevsim depresyonu mu anlamadım gitti ya.
Sagol cnm

Tatilde bozunca, tekrar toparlamasi zor oldu senin icin
Aslinda hepimiz icin oyle, başlamak en zoru
Ama geçmişi bırak, bugun yeni bir gün
Kendine iyilik yap ve temiz beslen
Insan kacamak yaptikca hem kendini kötü hissediyor hemde motivasyonu düşüyor

Back