💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İlk çocuğum 17 gunlukken bebek arabasindan düştü. Travma yasadik. Bunda dusme olayı yasanmasin diye hep dikkat ettim. Neyseki artik baya kurtardi kendini
Travma derken?kafama takıldı.
Bebiste bir sıkıntı oldu mu?
Yoksa çok mu korktunuz?

Günaydın kızlar. Mefkurem Mefkurem ablacım çok geçmiş olsun.

Ben acayip kopuş yaşıyorum, yememem gerek dedikçe ağzıma abuk sabuk şeyler atarken buluyorum kendimi. Moralim acayip yerlerde, bir şey olduğu da yok mevsim depresyonu mu anlamadım gitti ya.
Sanguine nne yapiyon.
Hala biseyler atiyon mu ağzına oralarda?:KK62:

.

Gece 2 de mi canım çok geç değil mi hep mi öyle uyuyorlar sabah kaçta kalkıyorlar . Benimkiler en geç 10 olunca hala ayaktalarsa beni afakanlar basıyor bana da zaman kalmalı sonuçta sabah erken kalkmaya razıyım . Mesela dün kız uyudu uyandı ses çıkarmadım ama kendi kendine gülmeye başladı kalktık geriye 11 de yattık sabah oğlum 8 de geldi hala mi yapıyorsunuz diye anlattım oda yattı yanıma 10 a kadar uyumusuz tatil gibi geldi :)
Malesef buyuk kiz gec uyudugu için diğeride öyle alisti. Bu durum hepimizi cok etkiliyor. Ne karı koca vakit gecirebiliyoruz ne bireysel vakit gecirebiliyoruz

İki öğün mü olacak sadece ara öğün yok mu? İcecek ve suyla doldursan mideyi
2 ogun canım aralarda sıvı Alicam iste bakalım yapabılırısem

Benimde kucuk yataktan düştü :/ sonra uyuttum. Buyukle kahvalti yaptık. Şimdide o uyuyacak. Anca camasir katladim. Cocuklarin çamaşırları kurutma da katlancak. Biraz biriken ütü var onları yaparim bugün. Yemek var, supurge yaparım. Sonra da kızları yikar bakimlarini yaparım
Gecmıs olsun canım cocuklar illa dusecek bir yer buluyor umarım ıyıdır
Gunaydin kizlar kahvaltimla geldim :KK25::KK68:
Eki Görüntüle 2715228
Afiyet olsun Sevilay im
Canım bi marka
Kuru meyve ve kuruyemisle yapılmış bi bar
Çikolata havası veriyor ama diyete uygun yalnız kahve ile ikisi bir öğün yerine geçebilir
Netten züber yazıp araştır
Anladım canım ben kendi yaptıgın bisey sandıydım😂
Mide alışana kadar ara öğün yap
Alışınca yavaş yavaş tam menü düzenine dön canim
seviyelerde ara ogun yok canım ilk hafta zorlarda sonra yoluna girer diye dusunuyorum

Slm canlar
Biraz önce eve geldik, biseyle yiyip yattim
Agrim var ama agri kesici verdiler
Üstüne hic basamiyorum simdilik, sopayla yuruyorum mecbur olursam o da baya zor oluyor
Menuskusu cikartmislar bide kikirdagi biraz duzlestirmisler
Yarin kan derenejani cikarttirmaya gidecem
Tekrar gecmıs olsun abla😍
08.30
10 gr dut kurusu
1 yumurta omlet
30 gr peynir
1 domates, salatalık
7 zeytin
2 dilim ekmek

11.00
Mandalina

16.00
Lahmacun(550 kalori kadar yedim)
2 bardak ayran
1 domates

20.00
Multimalt içecek

Lahmacun eşime yapmayalım dedim ama illa yapalım dedi ikna edemedim gramını tartıp kalorisini hesaplayıp yedim artık , kıyma yagsızdı zaten içine 1 yemek kaşığı zeytin yağı koydum sadece hamurda inceydi zaten
2 litre su içtim sabaha kadar 1 litre daha içerim emzirdiğimden zaten gece kalkıyorum susuyorum
Aksam bir lahmacun fazla geldi oda kalorısını gorunce 😂afiyet olsun
Yorucu ama pırıl pırıl bir evle günü bitiriyorum şükür☺️Ev mis gibi kokuyor💃
Asya Yeni uyudu eliptik yapicam 🙃ben çok kisamiyorum bugünde okadar işimi varken bile iştahım tavandi iki ara bı dere ağzıma biseylet attım☹️
Ben tek çarem spor yapmak anca böyle vericem galiba

Menüm

Kahvaltı 10.30
1 kase menemen
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ara neskafe 1 incir 2 ceviz 1 elma

14.00
1 tabak karnabahar yemeği

17.00
1kase sütlü yulaf ezmesi

19.00
2 kepçe çorba
1 tabak türlü yemegi
Salata
2 kasik patlıcan biber kozlemesi
2,5 lt su 40 dk eliptik
Afiyet olsun dılekcım spor bende yapabilsem keske ben hala eve adapte olamadım ya
Gelsin menu :)
Sabah 10
1 yumurta
Domates salata
Nescafe

12.30
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

15.00
Turk kahvesi
3 elma topu

19.30
Bir kase ispanak
Bir kase bulgur pilavi
Semizotu yoğurtlusu
Salata
Sabah baya az yemıssın
Dayan mervecigim bı iki günü atlatsan zorlanmasin istikrarla ilerlersin cnm.Ben yıllardır tanırim seni "çok iştahliyim bugün 3,5 çikolata yedim,tikanircasina yedim" gibi sözler hiç duymadım 😁Diycem oki senin için diyet yapmak cokda zor değil yaparsın sen💃
ahh canım 3.5 cıkolata yıyemem ama 2.5 lt kolayı 1 saatte ıcebılrım yanında aburcuburla beraber 😂😂bir duzen tuttursam alısırımda su alısma evresi sancılı gecıyor

Basladinmi seviyeye cnm
Evet abla bugun 2. Gunum
Ben de çok kötü bi gece geçirdim canım
Allah yardımcımız olsun
Amin canım seninde İkizler mı uyumadı

Afiyet olsun Sevilay im

seviyelerde ara ogun yok canım ilk hafta zorlarda sonra yoluna girer diye dusunuyorum

Afiyet olsun dılekcım spor bende yapabilsem keske ben hala eve adapte olamadım ya

Sabah baya az yemıssın
ahh canım 3.5 cıkolata yıyemem ama 2.5 lt kolayı 1 saatte ıcebılrım yanında aburcuburla beraber 😂😂bir duzen tuttursam alısırımda su alısma evresi sancılı gecıyor

Evet abla bugun 2. Gunum

Boşanda semerini ye 😁sen bendende fenaymissin 😜

Afiyet olsun Sevilay im

Sabah baya az yemıssın

Evet abla bugun 2. Gunum

Yok canım hazir atistirmalik

A evet sen farklı bisey deniyordun unutmuşum canım

Benim oğlan ya 11 de uyutmaya basladim,,,Bi ağıt başladı saat 2 de zor uyudu
Sonra 4 te bi kalktı oglen 2 ye kadar ayaktaydik
Kafam ağrıdan düşecekti oglen uykuya yatırırken ben de yattim hemen vallahi
Az önce uyandim

Yok canım hazir atistirmalik

A evet sen farklı bisey deniyordun unutmuşum canım

Benim oğlan ya 11 de uyutmaya basladim,,,Bi ağıt başladı saat 2 de zor uyudu
Sonra 4 te bi kalktı oglen 2 ye kadar ayaktaydik
Kafam ağrıdan düşecekti oglen uykuya yatırırken ben de yattim hemen vallahi
Az önce uyandim
Neden öyle oldu acaba ya hasta mi canim

Ya bi müddet takip edip doktorla konuşcam..
Çünkü ilk gittiğimizde uykusu nasil falan demişti
Otizmle alakalı sanirim
Genel olarak uykunuz hep problemli mi?
Benim buyukte oyle. Hep uykusuzduk. Ama cok hastalkk gecirdi yavrum. Kabizlik gaz bir yandan, astim bir yandan. O yuzden birazda oyle alisti. Normalde uyudugu zaman uyurdu. Birde kardes olunca cok etkilendi. Yaklasik 5 ay bebek uyudu buyuk olan uyumadi.
Bu arada otizmle ilgili olabilir mi bilmiyorum. Benim kardesim aksine cok fazla uyurdu. Ve annem hep cok sakin, cok uyuyan bir cocuk olduğunu soylerdi

Benim buyukte oyle. Hep uykusuzduk. Ama cok hastalkk gecirdi yavrum. Kabizlik gaz bir yandan, astim bir yandan. O yuzden birazda oyle alisti. Normalde uyudugu zaman uyurdu. Birde kardes olunca cok etkilendi. Yaklasik 5 ay bebek uyudu buyuk olan uyumadi.
Bu arada otizmle ilgili olabilir mi bilmiyorum. Benim kardesim aksine cok fazla uyurdu. Ve annem hep cok sakin, cok uyuyan bir cocuk olduğunu soylerdi
Geçen sene ta 1 hafta boylenolmustu 3 te kalkıp sabah 9 a kadar oynardı
Sonra ben dayanamadım eşime devrettim nöbeti onda hiç öyle yapmadı
Ben de sanırım bana yükleniyor dedim zaten odaları ayrıydı
Dün sıcak olan odaya geçtik ben de yatiyim yanlarinda sıcacık surda dedim böyle oldu bugün eşim ya da kv yatacak bakalım nolacak

Bir de otizm de bazi cocuklar inadina sakin bazilari da inadina hareketli oluyor
Oğlum 1 dakika oturmaz çok zor

Geçen sene ta 1 hafta boylenolmustu 3 te kalkıp sabah 9 a kadar oynardı
Sonra ben dayanamadım eşime devrettim nöbeti onda hiç öyle yapmadı
Ben de sanırım bana yükleniyor dedim zaten odaları ayrıydı
Dün sıcak olan odaya geçtik ben de yatiyim yanlarinda sıcacık surda dedim böyle oldu bugün eşim ya da kv yatacak bakalım nolacak
Senle vakit gecirmek icin yapiyor olabilir. Gercekten oyle deneyin birde

Back