💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin kizlar kahvaltimla geldim :KK25::KK68:
20201104_094013.jpg

Benimde kucuk yataktan düştü :/ sonra uyuttum. Buyukle kahvalti yaptık. Şimdide o uyuyacak. Anca camasir katladim. Cocuklarin çamaşırları kurutma da katlancak. Biraz biriken ütü var onları yaparim bugün. Yemek var, supurge yaparım. Sonra da kızları yikar bakimlarini yaparım
Hemen uyutmasaydin keske gecmis olsun kolay gelsin canim
Kızlar size birsey sorucam
Hep klasiktir ya 3 beyazdanuzak durucaz falan.
Tuza kafam takıldı.
Tuzu keserek kilo veremiyoruz öyle değil mi sadece ödem gidiyor.odem geri gelmez mi ?
Yoksa kalori değeri var mı?
Tuzun kalori degeri fazla yok ama odem yapiyor mesela şalgam cok tuzlu uzerinde kalori degeride dusuk buna aldanip icersek odem olur kilo aliriz yani
Tuzu kararinda yemek daha uygun tamamen tuzu kesmekte zararli
Gunluk bol su icerek odemi atabilirsin bide ben zencefil cayina limon sıkıp iciyorum guzel odem attiriyor

Herkese günaydın 😍 biraz işlerim var çamaşır çıktı kurutmaya attım çıkanları ütülenecegim . Kızım şansıma uyudu evi süpürdüm şimdi biraz oğlumla etkinlik yapıp sonra da kızı uyuturum derken akşam oluyor günler iyice kısaldı erken kalkmasak güneşi hiç göremeyeceğiz neredeyse

:KK200::KK9:iste takimin azimli hatunu
Ah Sevilay bu azimli hatun zorluyor şuanda aslında pes etmek üzereyim benim bu odemleri tartıda görmek sanki hiç adım atmamisim yerimde sayiyorum hissi veriyor ama zorluyorum kendimi itekliyorum olacak bu iş başka yolu yok :(

Herkese günaydın 😍 biraz işlerim var çamaşır çıktı kurutmaya attım çıkanları ütülenecegim . Kızım şansıma uyudu evi süpürdüm şimdi biraz oğlumla etkinlik yapıp sonra da kızı uyuturum derken akşam oluyor günler iyice kısaldı erken kalkmasak güneşi hiç göremeyeceğiz neredeyse
Gunaydin kolay gelsin canim
Ah Sevilay bu azimli hatun zorluyor şuanda aslında pes etmek üzereyim benim bu odemleri tartıda görmek sanki hiç adım atmamisim yerimde sayiyorum hissi veriyor ama zorluyorum kendimi itekliyorum olacak bu iş başka yolu yok :KK43:
Başından bu yana zor kilo veriyorsun biliyorum baharcim bir diyetisyene danışsan yada insulin direncimi var kilo verememe problemin ne
bir kana baktirsan
Acaba suyumu yetersiz iciyorsun
Ben zencefil cayi icine ceyrek limon sıkıp iciyorum bende bu aralar baya işe yaradi
Sende dene istersen odem atririyor
Tarcinli kahveyi dene yag yakiyor aksam yemekten once icersen tokta tutuyor belki kilo vermeyide kolaylaştırır
Soda ayran kurunu dene
Bu sekilde hergun bir kür yaparsan belki kolaylasir kilo vermen tatlim
Bide mutlaka bir doktorda gorun

Canı tatli cekenler koşun :)
Ben yulaf ve ceviz robottan çektim. 1 elma rendeledim. Az tarcin attim. Yarim yk bal kattim. Sonrada kakaoya buladim. Margarinli kurabiyelerden iyidir herhalde :)

Eklentiler

• IMG_20201104_133623_N.jpg
    IMG_20201104_133623_N.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20201104-124410.png
    Screenshot_20201104-124410.png
    315,1 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20201104-124400.png
    Screenshot_20201104-124400.png
    644,8 KB · Görüntüleme: 10
Biz toplum olarak cok fazla tuz kullanıyoruz cnm
Insan vucudunun ihtiyaci, olcuyu tam hatirlamiyorum ama 1 ck falandi heralde günlük
Fazlasi saglikli degil
Bide kalitesiz tuz kullaniliyorsa hepten çöp :))
Çankırı tuzu aldiydim sağlıklı diye ama oda pek iri anca yemeklere kullanabiliyorum salatalar için ince tuz kullanıyorum mecbue

3.kasim.sali

Sabah
Sade Kahve

12.30
2 yumurta omlet
Peynir
4 zeytin
2 dil. Yaptigim ekmek
Dereotu
2 yeşil biber

18.30
1 kase yogurt, tarcinli
Icine 1 avuc kuruyemis

Su 2 lt
Bukadar az yemelere nasıl balıketlisin hala aklım almıyor 😁

Slm hatunlar
Yorgunluktan bayilcam cidden
Mutfaktan cikamadim bugün

Kahvalti(11:00)
1 haş yumurta
4 tane patates kızartması
1 kk ya yakın peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 dilim tb ekmek
3 fincan çay

14:45
1 çay bardağı taze kaynamış süt
16:00
1 zuber
2 ceviz
Duble türk kahvesi 1ck hindistan cevizi yağıyla

Aksam(18:30)
4 kasik bezelye yemeği
5 kasik yoğurt
1.5 dilim tb ekmek
1 mandalina

Su 1.5 litre
Afiyet olsun canım 😍Kaynamış sütü görünce çocukluğum geldi aklıma 😊annem yoğurt yapmak için aldığı sütü kaynattigi zaman bize birerbardak verirdi.Pazar günü ve kış olurdu genelde ah ah😍

Back