💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm canlar
Biraz önce eve geldik, biseyle yiyip yattim
Agrim var ama agri kesici verdiler
Üstüne hic basamiyorum simdilik, sopayla yuruyorum mecbur olursam o da baya zor oluyor
Menuskusu cikartmislar bide kikirdagi biraz duzlestirmisler
Yarin kan derenejani cikarttirmaya gidecem
Ablacım geçmiş olsun
Daha iyi olursun inşallah
Gunaydın kızlar bu gece hıc iyi uyuyamadım kızlarım sagolsun bi biri uyandı bi biri
Ben de çok kötü bi gece geçirdim canım
Allah yardımcımız olsun

Günaydın sevgili arkadaslarim😍😍 tartiya son gün karbonlardan uzak duralım bugün yarın iyi sonuç alırsak azcik simartiriz kendimizi 😁
Aman ne şımartması...hala artıyım...:110:.dün şu da içemedim ödem de vardır .bugün sueveyeşilçay vuracam kendi mi :kızgın:

Son düzenleme:
Benimde kucuk yataktan düştü :/ sonra uyuttum. Buyukle kahvalti yaptık. Şimdide o uyuyacak. Anca camasir katladim. Cocuklarin çamaşırları kurutma da katlancak. Biraz biriken ütü var onları yaparim bugün. Yemek var, supurge yaparım. Sonra da kızları yikar bakimlarini yaparım
Geçmiş olsun canım.
Gunaydin kizlar kahvaltimla geldim :KK25::KK68:
Eki Görüntüle 2715228
Harika gözüküyor.
Herkese günaydın 😍 biraz işlerim var çamaşır çıktı kurutmaya attım çıkanları ütülenecegim . Kızım şansıma uyudu evi süpürdüm şimdi biraz oğlumla etkinlik yapıp sonra da kızı uyuturum derken akşam oluyor günler iyice kısaldı erken kalkmasak güneşi hiç göremeyeceğiz neredeyse
Bugün de herkes temizlik yapmış ...
Çocuklarla vakit çok hızlı geçiyor.
İleride evde canın sıkılacak sessizlikten.işsizlikten canan deyip avutuyorum kendi mi.sonuçta ilelebet bizle yaşamayacaklar.
Canı tatli cekenler koşun :)
Ben yulaf ve ceviz robottan çektim. 1 elma rendeledim. Az tarcin attim. Yarim yk bal kattim. Sonrada kakaoya buladim. Margarinli kurabiyelerden iyidir herhalde :)
Çok güzel yapmışsın canım.afiyet olsun.

(Dün alıntıladım ama anca yazmak kısmet oldu 🙈)

Rabbim koruyor cnm. kızımda tepesinin üstüne düşmüştü yatakta oynarken çok korkmuştum şükür bişey olmadi
İlk çocuğum 17 gunlukken bebek arabasindan düştü. Travma yasadik. Bunda dusme olayı yasanmasin diye hep dikkat ettim. Neyseki artik baya kurtardi kendini

Gunaydin kolay gelsin canim

Başından bu yana zor kilo veriyorsun biliyorum baharcim bir diyetisyene danışsan yada insulin direncimi var kilo verememe problemin ne
bir kana baktirsan
Acaba suyumu yetersiz iciyorsun
Ben zencefil cayi icine ceyrek limon sıkıp iciyorum bende bu aralar baya işe yaradi
Sende dene istersen odem atririyor
Tarcinli kahveyi dene yag yakiyor aksam yemekten once icersen tokta tutuyor belki kilo vermeyide kolaylaştırır
Soda ayran kurunu dene
Bu sekilde hergun bir kür yaparsan belki kolaylasir kilo vermen tatlim
Bide mutlaka bir doktorda gorun
Canım sorunum diyetisyene inanmamak aslında asıl sorunum sanki o kadar çok yersem veremeyecek gibi hissetmek ama bı yerden başlamaliyim tavsiyelerin içinde sağol canım
Canı tatli cekenler koşun :)
Ben yulaf ve ceviz robottan çektim. 1 elma rendeledim. Az tarcin attim. Yarim yk bal kattim. Sonrada kakaoya buladim. Margarinli kurabiyelerden iyidir herhalde :)
Super canım Tabi ki iyidir
Selamm herkese. Karantina bni bunalıma soktu yemektn alamıyorm kendimi :( son 4 gün
Dayan Poni az kaldı
Slm canlar
Üstüne hic basamiyorum simdilik, sopayla yuruyorum mecbur olursam o da baya zor oluyor
Çok geçmiş olsun abla hadi inşallah çok iyi gelir kıkırdağıda düzeltmişler bir süre yüklenme ve spor içinde acele etme zaten iş yerinde ayaktasin

Gece kacta yatiyorlar? 2 de uyudular benim. Bende 3te anca uyudum
Gece 2 de mi canım çok geç değil mi hep mi öyle uyuyorlar sabah kaçta kalkıyorlar . Benimkiler en geç 10 olunca hala ayaktalarsa beni afakanlar basıyor bana da zaman kalmalı sonuçta sabah erken kalkmaya razıyım . Mesela dün kız uyudu uyandı ses çıkarmadım ama kendi kendine gülmeye başladı kalktık geriye 11 de yattık sabah oğlum 8 de geldi hala mi yapıyorsunuz diye anlattım oda yattı yanıma 10 a kadar uyumusuz tatil gibi geldi :)

Nasıl özledim geç kalmayi ☹️ Arada bı oda lazım biz 7den beri ayaktayiz simdi uyudu Asya hanım ama bana ne fayda iş güç beni bekler🙃
olsun canım iyidir erken kalkmak hem senin işlerinde çabuk biter kısa gün sonuçta benimkide bırakınca açıyor gözleri ikinci denemem su ara bide yakama yapışıp uyuyor nedendir bilmem

Slm canlar
Geçmiş olsun abla ayaginin uzerine fazla basmamaya calis onemli olan saglik dinlen kendine dikkat et

badem000 badem000 artı misin canım nasıl oldu nazar ettik sana . Spordan mi acaba ama pes etme genelde oluyor öyle vücut bı direniyor sonra sokulur (ahh canım beynim nasıl güzel konuşuyorsun başkasına peki neden bana zalımmsınnn :KK43: )
Ben haftaya artı başladım canim.ondan :olamaz: :kızgın:
Bir de bana pancar turşusu yaramıyor herhalde bu hafta çok yedim.miktari azdı ama,hergun vardı .
Dün de su icemedim hiç.1.5 içerim diye yazmıştım ama olmadı.bugun bol su yeşilçay aksam da kabak varbakalim kolçak???
Perşembe günü özel bir gün biliyorsunuz ;)

badem000 badem000 artı misin canım nasıl oldu nazar ettik sana . Spordan mi acaba ama pes etme genelde oluyor öyle vücut bı direniyor sonra sokulur (ahh canım beynim nasıl güzel konuşuyorsun başkasına peki neden bana zalımmsınnn :KK43: )
Beynine söyle sen çok kıymetlisin.kilo da neymiş onu da vereceksin.:KK19:

Back