• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

canim ayni ben de senin gibi yurttan bi kiza taktim kafayi aslinda kendisi arkadasim zayiflarken de bana hep destek oldu ama bi gun ettigi laf bana cok koydu ama o farkinda bile degil tabi yalniz dedigim kiz da 168 boyunda 60 kilo benim durum cok vahim yani anliycaginiz
yaş kaç senin cnm 15 falan mı aynı yaştamıyız yani ?

30 dk leslie 2 yaptım kızım tamamlamama izin vermedi :KK43:
ben de 1 mil yaptım.2 mile cesaret edemedim oğlum uyabuyanır diye.nitekum esneme hareketleribde yyandı hemen.:KK51:

Bir kızım bir oğlum var şimdilik. Allaha şükürler olsun ablacım. Küçük olan oğlan, amin duaların için, cümlemizinkine inşallah

Benimki de kaç kere uyanıyor saymıyorum artık, vardır bi sıkıntısı. Benim oğlum diş eti iltihabı oldu daha pek iyileşemedi

7.5 olduk sanırım biz de, 10 gün kalmış 7 nin bitmesine

İlk kilom 103 falandı sanırım.haziranın 12sinde buraya geldim. 100 kiloydum, şimdi 92.5 civarı

Yaran varsa leslie yi zorlamadan Yapabilirsin

İnşaAllah istediğin kiloya gelirsin canım
. Bende giymiyorum bugün giydim:KK66:
cok fark var mi ben yine giyemedim.:KK43:

3 aylık 6 kilo çok iyi kız için ama 1 aydır hiç kilo almadığını yazmıştın sanki, eğer öyleyse bi sorun var. İlk 3 ay 1 kilo hatta 2 kilo alanlarda var. En azından 500 gram alması lazım. Sonra zamanla düşüyor aldığı kilolar ay ay. Süt emiyorsa en azından kilo vermez
Yok canım zaten ilk üç ay ayda 2 kilo aldı bu ay almadı emiyo ama açsa diye mama veriyorum almıyo

Canım bende 90 la 91 arasında takıldım kaldım napıcam bilmiom sinir oldm ya kızım 3 aylık emmese hiç yemiycem ama senin oğlan kaç kilo 3 aylık 6 kilo normal mi sence
Tatlım ben sana daha ne diyimmmm
Şu kafaya takmayı bıraksan herşey daha kolay olacak
Şu sözü başkası söylese hadi bilmiyodur belki dicem
Sende biliyosunki aç kalarak Kilo verilmez
Bütün dr.lar bangır bangır bunu söylüyor
Bu hafta veremezsen haftaya verirsin
Bak emelde de öyle oldu önceki hafta hiç veremedi geçen hafta daha güzel verdi

Kızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.
Geçmiş olsun defnem. Ne olduki acaba geçmezse bi dr falan git

Tatlım ben sana daha ne diyimmmm
Şu kafaya takmayı bıraksan herşey daha kolay olacak
Şu sözü başkası söylese hadi bilmiyodur belki dicem
Sende biliyosunki aç kalarak Kilo verilmez
Bütün dr.lar bangır bangır bunu söylüyor
Bu hafta veremezsen haftaya verirsin
Bak emelde de öyle oldu önceki hafta hiç veremedi geçen hafta daha güzel verdi
Biliyorumda azcık sitem edeyim dedim ne var yani abla beni biraz nazlayın gazlayın yani ne biliim

canim ayni ben de senin gibi yurttan bi kiza taktim kafayi aslinda kendisi arkadasim zayiflarken de bana hep destek oldu ama bi gun ettigi laf bana cok koydu ama o farkinda bile degil tabi yalniz dedigim kiz da 168 boyunda 60 kilo benim durum cok vahim yani anliycaginiz
Kızlar yavaş yavaş dökülüyolar :KK70:
Ne demişler kötü komşu ev sahibi yaparmış adamı
Sizinkilerde o hesap

Ne dediki tatlım

Zuhal abla tam da ben yaziyodum
Hatice ben bi jafta takildim 90 da hatta kg aldim bu hafta gitti canim galiba.90 kilo kirilma noktasi gibi astimi gelecek gerisi bi de takinca kafaya inan ki gitmiyo

Biliyorumda azcık sitem edeyim dedim ne var yani abla beni biraz nazlayın gazlayın yani ne biliim
Eeee beni kim nazlasın şekercik taze çiçeğim :KK48:
Sen zaten doğruyu biliyonda yapıyonda
Sadece kendini rahat bırak
Kız işin bitince biraz Kendinle ilgilen saçını başını yap giyin süslen
Akşam adamın karşısına gulyabani gibi çıkma :KK70:

Back